Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Milcia noooo właśnie świętuję 0% warką my z mężem od pół godziny wykąpani i leżymy oglądając tv:P
ja nie chcę myśleć jak strasznie szybko mi gdzieś te tygodnie spieprzają, a jeszcze mam tyle do zrobienia.
za dwa tygodnie idziemy na zabawę karnawałową mam zamiar troszkę zaszaleć
Kiniak, Mała Milcia opowiadajcie o swoich maleństwach:D jak wam idzie docieranie się i poznawanie od nowa:D
ja jutro odbieram brykę dla młodej:D
KAŚKA nie napisałaś mi jak u Ewika po badaniach!!! :< wrrrrMalenq lubi tę wiadomość
-
U nas coraz lepiej. Już można poznać o co chodzi jak mała płacze. W nocy śpi juz dobrze, nawet zdarzy się, że 6 godzin jak wczoraj. Dzisiaj kupiliśmy wagę i mała waży 5500 g. A za dwa dni kończymy 2 miesiące.
Malenq, Robotka1, Madziara, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ooo...wreszcie zajrzał ktoś ze starej ekipy.My w przyszłym tygodniu idziemy się mierzyć i ważyc ehh...ale jestem ciekawa ile nam przybyło:)A póki co mama zaraziła Ksawerka katarem i bidulinek troszkę się męczy ale całe szczęście że osłuchowo wszystko w porządku pediarta powiedziała że jak do tej pory nic się nie rozwinęło to pewnie tylko jakiś wirus i na smarkaczu się skończy.
-
Cześć Dziewczyny,
czy zdarzyło się którejś z Was, że pęcherzyk zamiast rosnąć to zmalał?
Ja wprawdzie nie staram się o dziecko bo mam stwierdzoną przedwczesną menopauzę ale w ramach kontroli miałam robione USG i okazało się, że mam pęcherzyk na prawym jajniku 15 mm. Lekarz zaprosił mnie na kolejne sprawdzenie trzy dni później i pęcherzyk zmalał do 13 mm. Zastanawiam się czy to urok mojego schorzenia czy może takie rzeczy się zdarzają.
Pozdrawiam -
hej hej:) fajnie że rośniecie dziewczyny:D
ja wczoraj na IP wylądowałam, po raz kolejny wywaliłam orła;/ wynikiem czego jest zwichnięcie stawu barkowego.
dobrze że ta ciąża powoli sie kończy bo nie wiem co jeszcze mnie mogło by spotkać.
a tak to wszystko super:) jesteśmy już skomlpetowani:) pokoik gotowy:D ręcznie robione rzeczy typu pompony też i karuzelka:) torba spakowana dzisiaj.
jakoś mnie natchnęło bo wczoraj pierwsza kwietniówka urodziła zdrową dziewczyneczkę. troszkę szybko ale tak wyszło.
no i Mała na gangu chyba u was też ktoś się wysypał wczoraj prawda?? jakaś kwietniówka:)
buziaki dla dzieciaków:D i dla bruszkowych groszków naszych "najmłodszych ciążówek:D"Malenq, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Dziś udało mi się znowu dostać na USG. Niestety pęcherzyk dalej mały. Endometrium 10 mm ale płynu w zatoce nie ma. Także, choć wykres ładny, testy owulacyjne wyszły a ovu zaznaczyło owulację to nic nie było i już w tym cyklu nie będzie. Mam wizytę u endo-gina 19.03 dopiero. Może on coś zaradzi.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wczoraj byłam na monitoringu 16dc- pęcherzyk 18 mm, cykle mam z reguły 29 dniowe. Śluzówka ponoć bardzo ładna i zalecniem ginka mieliśmy przez 3 dni próbować... wczoraj mój mąz miał nocną zmianę i nici z tego...obawiam się ze znowu nic z tego nie będzie..że owulacja uciekła nam sprzed nosa. W czwartek idę na kolejny monitoring zobaczyć czy pęcherzyk pękł, ale jeszcze dziś bierzemy się do roboty
kiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
agt wrote:Dziewczyny, wczoraj byłam na monitoringu 16dc- pęcherzyk 18 mm, cykle mam z reguły 29 dniowe. Śluzówka ponoć bardzo ładna i zalecniem ginka mieliśmy przez 3 dni próbować... wczoraj mój mąz miał nocną zmianę i nici z tego...obawiam się ze znowu nic z tego nie będzie..że owulacja uciekła nam sprzed nosa. W czwartek idę na kolejny monitoring zobaczyć czy pęcherzyk pękł, ale jeszcze dziś bierzemy się do roboty
Owocnych starań