Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
poki krew nas nie zaleje dobre No jak zwykle widze same dobre wiadomosci ehhhh chyba jutro przejde sie po aptekach popytam o pregnyl czy maja na stanie bo kuva jak sie okaze ze sa moze problemy z kupieniem boje sie tej samej sytuacji ze pecherzyk nie peknie sam i bedzie torbiel jak ta lala...Aga i cos wywiedazialas sie na swoj temat na forum sa osoby z podobnym jak ty tsh???
-
Ja sdie tak oczytalam chwile temu o tarczycy ze mam normalnie tiki nerwowe juz jedno wiem napewno ze moje ft3 i ft4 w dolnej granicy normy i wskazanie na lekka niedoczynnosc jest..pytanie czy jakies cholerstwo na tarczycy nie siedzi :(Juz nie wiem co lepsze jaki guzek czy pieprzony hashimoto ehhh
-
Kap o tsh to się martwię, ale mam namiar na super endo i idę końcem lutego.
Z tą prl to są cuda. Jedni leczą, inni nie. Zobaczę co powie mi gin w pon. Bo chyba do tego endo już nie pójdę, nie wiem. Nie przekonał mnie do siebie.
Wkręcam sobie PCOS. W lis też miałam taki obraz, dostałam CLo, ale poszłam dalej do innego gina na monitror i owulka była. W stycz też no i clo nie brałam. Teraz dumam czy nie wrócić do tamtej lekarki i nie pofaszeorować się clo, choć ogólnie to wolałabym nie, no ale... wiadomo. Zobaczymy co będzie dalej w tym cyklu. Choć chyba jak tych pęcholi było tam b. dużo to ni jak nic z tego nie będzie -
kapturnica wrote:poki krew nas nie zaleje dobre No jak zwykle widze same dobre wiadomosci ehhhh chyba jutro przejde sie po aptekach popytam o pregnyl czy maja na stanie bo kuva jak sie okaze ze sa moze problemy z kupieniem boje sie tej samej sytuacji ze pecherzyk nie peknie sam i bedzie torbiel jak ta lala...Aga i cos wywiedazialas sie na swoj temat na forum sa osoby z podobnym jak ty tsh???
ja ostatnio dzwoniłam do hurtowni i jest dostepny bez problemu -
Aga ja czym wiecej czytm tym wiecej sobie wkrecam lacznie z pelnymi objawami hashimoto ....kurde zaluje ze nie mam zrobionej prolaktyny bo bym miala pelen obraz podobno to sie laczy...ale moze jak uslyszy ze niemam owulki to da tez na prolaktyne a jak wyjda wyniki ok to nie bede brac i juz...
-
u mnie akurat jak bylo w uj malych to nic nie roslo tylko sie wchlaniaja przy okresie..ale najlpeiej wtedy brac lutka albo dupka zeby miec pewnosc ze sie zadnatorbiel niezrobi.Dlatego ja wydarlam od rodzinnego recepte na luteine ..fakt ze ja troszku oszukalam no ale....
-
aga.just wrote:W lis robiłam badania LH i FSH - stosunek 1,05 czyli ok. Czy przy PCOS zawsze musi to wyjść źle? Czy np. może być wynik ok, a pcos i tak być?