X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanko jak myślicie czy 16 dc moze byc dniem owulacji kurcze bo kapie ze mnie jak z niedokrecanego kranu hmm...

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    to mnie rozjeValo na lopatki na tym forum

wy jak macie? Szczytujecie za każdym razem? Czy może macie ten sam problem co ja i orgazm znacie tylko z opowiadań i legend?

ahahahahahah biedula nie wie co traci..
    laska to nie moje slowa na gorze to slowa jakiejsc dziewczyny z forum cos mnie wyslala...a wyszlo ze moje eheheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    mam pytanko jak myślicie czy 16 dc moze byc dniem owulacji kurcze bo kapie ze mnie jak z niedokrecanego kranu hmm...
    jasne!!!moze byc i 20ty dzien wszystko zalezy jak komoreczka sobie dojrzewa

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahaah no to ja powiem może:P

ja pierwszy orgazm w życiu miałam z moim mężem hahaha :D
    tak mi się spodobało że go wykorzystywałam do tego:D

teraz jakoś trudniej mi dochodzić.....a już z kilka miesięcy nie miałam.
    ja wiem dlaczego nie masz...na bank bloknelas sie w glowie bo myslisz o bejbiku!!! zamiast skupic sie na meeega orgasmusie po ktorymm traci sie rpzytomnosc hahaha\
    ja tylko 2razy w zyciu mialam tak ze przymdlalam na koniec....ale chodzic pozniej nie moglam taka bylam obdarta hy hy hy

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha no KAśka a ja myślałam że to Twoje słowa:D:D

kaśka ja znam tylko jeden rodzaj orgazmu:P czuje go w środku ale nie wiem jak sie nazywa:D choć wydaje mi się że łechtaczkowy bo bez stymulacji nie ma szans:P

no Tyś starsza to masz prawo mieć lepsze doświadczenie;)

jak mnie denerwuje jak mam szczytować a tu chłop dochodzi i ja zostaje ło jejku:P

KINIA pewnie że może być owulacja:) dla bezpieczeństwa bym jeszcze męża pomęczyła choć wiem jakie to pod koniec irytujące;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Kasiek no coś w tym jest....a nieraz mam tak że tak myślę o tym żeby mieć orgazm że dupa z tego...
    dziś jestem przyznam na głodzie i tak łatwo mu nie pójdzie:D powiedziałam mu wczoraj że wisi mi orgazm to powiedział że mi go kupi:P głupek

a lubicie długi sex? ja nie bardzo:) taki półgodzinny w zupełności mi wystarczy:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rozrozniam dwa jeden wewnetrzny tylko stymulowany czlonkiem wtedy jest taki gleboki ale mniej ostry bym to nazwala i drugi stymulacja guzika...ja uwielbiam pozycje na boczku na leniwca ja tonazywam gdzie malz stymuluje w srodeczku mieczykiem i paluszkiem guziczek jak juz zaczyna on dochodzic a ja jaeszcze nie to wysuwa sie na chwile nie przestajac mnie stymulowac z zewnatrz reka i znow miecyzkiem...no wtedy to ja na pol godziny odplywam,,,U mnie minely juz te czasy kiedy skakalam w lozku po kilka godzin ..chyba jestem leniwa wole powolny sexik na luzie bez figur i odwalania kamasutry...a jak nie dochodze w pochwowym i moj nie zdazy i rozchlapie to zawsze pozniej ozorkiem..a wtedy na bank mam i ja...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaz sa tez dni kiedy mi sie nie chce a mojego nosi to mam na niego sposob 3minuty i po chlopie na jezdzca jak na krzeselku..zaden facet dluzej nie wytrybi hje hje...ale to wtedy jak chce odbebnic ja panszczyzne.....ale zbyt dlugo jak sie sexuje to ja nie dojde w tym sek...odchodzi mi wszystko jak co chwile by byly zmiany pozycji itd..to moj juz wie ze nie ma sensu mna wywijac na boki ...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to samo, częste wywijasy mnie jakoś rozbijają:) nie lubie, mamy kilka swoich pozycji i nam to wystarcza...
    a widzisz musze wypróbować to że on usiądzie na krześle a ja na niego:D nie próbowałam z nim jeszcze tak:D wydaje mi się bardziej poręczna pozycja niż siedzenie na sofie np:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Kaśka ja nie mam takich dni kiedy mi się nie chce:) nigdy chłopu jeszcze nie odmówiłam:P
    czasem cichutko uciekam na górę ale jak widze że go nosi to wystarczy że się o mnie poociera i jestem gotowa:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahahaha tys jest dobra nie..u mnie ja jak nie mam ochoty to mowie mu ze albo szybki numeras albo nic z tego..Kiedys stwierdzil ze na palcach u rak policzy seksy ze mna w ciagu roku bo czy jest czy go nie ma sexu brak..No ale przy tabsach nie miewa sie az tak duzej checi..Za to teraz nie poeim nie powiem dorwe i zajezdze hehe...To teraz juz wiem czemu ten moj pałełek tak sie cieszy na staranka o dziecko ze bedzie czesty sexior ahahahah

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha nooo i masz odpowiedź:D nareszcie chłop będzie chodził wykończony po seksie:D:D

to Ty straszny antysex w takim razie:D ale rozumiem że się to zmienia:D
    oj żeby mój się tak cieszył na częsty seksior:D niby mi nie odmaawia ale juz entuzjazmu w tym nie ma;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahahaha nooo i masz odpowiedź:D nareszcie chłop będzie chodził wykończony po seksie:D:D

to Ty straszny antysex w takim razie:D ale rozumiem że się to zmienia:D
    oj żeby mój się tak cieszył na częsty seksior:D niby mi nie odmaawia ale juz entuzjazmu w tym nie ma;)
    bo to pewnie tak wlasnie jest jak sie ma duzo to sie mniej chce i na odwrot,,,,u mnie oare latek temu bylo tak ze to ja chodzilam za moim a mojego glowa bolala a to nie chcialo sie a to to a to sramto..i nawet wybuchaly wojny przez to,,,Potem sie jakos poodmieniaalo mi sie doechciewalo a moj lata..ha...Znaczy ze chlopa trza wyposcic
    ahahahah

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokladnie:) trzeba wypościć:)
    mam nadzieje ze dozyję lat gdzie mąż bedzie za mną gonił cały cykl:P

kurde ale się nakręciłam:D już tu myślę co by jakąś kolacyjkę zrobić:) świeczki koło kominka rozłożyć.
    wdzianka dziś nie potrzebuję bo napięcie bedzie ale może się skuszę:) muzyczka i koniecznie wyłączony tv bo mnie rozpraszal:P

ej juz 14 na karku:D ale fajnie jeszcze tylko albo aż 3 godziny;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    no dokladnie:) trzeba wypościć:)
    mam nadzieje ze dozyję lat gdzie mąż bedzie za mną gonił cały cykl:P

kurde ale się nakręciłam:D już tu myślę co by jakąś kolacyjkę zrobić:) świeczki koło kominka rozłożyć.
    wdzianka dziś nie potrzebuję bo napięcie bedzie ale może się skuszę:) muzyczka i koniecznie wyłączony tv bo mnie rozpraszal:P

ej juz 14 na karku:D ale fajnie jeszcze tylko albo aż 3 godziny;)
    no juz ci zazdroszcze ja jeszcze musze trochu poczekac zanim obedre go z plemniorow hahah...Tylko pewnie jak znam zycie przyjedzie taki wyjeVany ze sil sie ruszac nie bedzie mial zwlaszcza jakjeszcze sobie poje..ale to juz wezme jak trupa byle cieple bylo i twardo stalo sama sobie poradze...a on moze spac hahahah

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsia spokojnie:D jak będzie martwy to go pobudzisz:D
    choć lepiej żeby był rześki:)
    Kasia weźmiesz go do domu, poje sobie, zafundujesz mu masaż:) kąpiel relaksacyjną:D młodego z domu wyeksmituj żebyście mieli dużo czasu i prywatności:) zobaczysz:D ze trzy seksy zaliczysz w jeden wieczór:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojjj nie no zebym jeden przezyla bo to pewnie codziennie trzeba bedzie iihhi 3to stosunkowo stosunkow za duzo hehehhehee

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe mój rekord to kilka lat temu 5 stosunkow :D i to takich fajnych:D:D

kurde ale mamy stosunkowy dzień;) aż się nas inne dziewczyny wystraszyły;)

byłam w sklepie, na romantyczną kolację będzie spaghetti z tuńczykiem i kaparami:D haha

pozatym już po 15:D jeszcze nie całe dwie godzinki:D a takie co mam dziś nudy w pracy to daaawno nie miałam. dobrze że moge na forum posiedzieć;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi ochoty narobilyscie oj żeby mój mial dzis fazę:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihihi Kinia i bardzo dobrze:) nie ma jak napalona babka:D

ja ogólnie nie lubię dominować ale jak nieraz się napalę zmieniam się w dowodzącą:D
    Kinia i co? będzie kolacja? czy od razu działanie:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 104 105 106 107 108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ