WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik to dobrze, że masz jakiś wybór :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie wiem czy hormony czy dieta czy jedno i drugie ale...mam laski od22stycznia 7cm roznicy w pasie ha
    Jeszcze z 10cm mi ubedzie i bede wreszcie zadowolona...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zadowolona to Ty będziesz jak Ci zacznie centymetrów dochodzić :)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe dobrze Asia powiedziała:D

Kacha na pewno Twoja dieta ma wpływ na obwody więc to naturalna kolej rzeczy:)

ja jednak idę dziś do tego lekarza, a co mi tam....

pozatym powiedzcie mi dziewczyny czy uważacie że mogę wziąć coś na uspokojenie jutro? tzn takie wyciszenie? szczerze mówiąc to masakrycznie boję się jutrzejszych emocji i strasznego przeżywania......

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JAK JUŻ SIĘ NA TO NASTAWIASZ TO MUSIAŁABYŚ CHYBA RALANIUM WZIĄĆ A NIE RADZĘ POZATYM TYLKO ODPOWIEDNIKI SĄ HEHE DAJ NA LUZ POMOŻEMY NIE W TYM TO W NASTĘPNYM :) CO MA BYĆ TO BĘDZIE HEHE PEWNIE W NIEDALEKIEJ PRZYSZŁOŚCI SKOPIUJESZ MI TĄ ODPOWIEDZ :)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

pozatym powiedzcie mi dziewczyny czy uważacie że mogę wziąć coś na uspokojenie jutro? tzn takie wyciszenie? szczerze mówiąc to masakrycznie boję się jutrzejszych emocji i strasznego przeżywania......
    kasia ja na uspokojenie biore inozytol ktory dziala na uklad nerwowy., a jesli chcesz cosziolowego hmm wiem ze wielu lekownie wolno,, podpytaj lekarza ci doradzi co wolno

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochanie ja jutro mam pogrzeb i raczej będzie to jedno z najgorszych doświadczeń w moim zyciu....tym bardziej że jestem w okolicy owulacji

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    JAK JUŻ SIĘ NA TO NASTAWIASZ TO MUSIAŁABYŚ CHYBA RALANIUM WZIĄĆ A NIE RADZĘ POZATYM TYLKO ODPOWIEDNIKI SĄ HEHE DAJ NA LUZ POMOŻEMY NIE W TYM TO W NASTĘPNYM :) CO MA BYĆ TO BĘDZIE HEHE PEWNIE W NIEDALEKIEJ PRZYSZŁOŚCI SKOPIUJESZ MI TĄ ODPOWIEDZ :)
    Asiek ale dalas z tymi cm ihihhihihi strasznie mnie rozsmieszylas..Kurde nie wiem czy kojarzycie inessa taka kobietka kolo40tki4te dzieciatko stracila dzis..masakra jakas jak czytalam jej pamietnik kiedys i sledzilam ze zaszla w ciaze to sama sie ucieszylam ze happy end a dzisiaj wpis ze koniec ciazy..To okropne jak los potrafi drwic z nas...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fenk Ju kasia. zapytam jeszcze mamy bo ona lubi takie specyfiki mieć w domu, sama sądze że jednorazowa dawka nic mi nie zrobi ale wolę się upewnić. raczej lekarza o to nie zapytam no bo w sumie jeszcze w ciąży nie jestem

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytałam o Inesce:(

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

daj kasiek zac czy po owulce zes jest ...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Fenk Ju kasia. zapytam jeszcze mamy bo ona lubi takie specyfiki mieć w domu, sama sądze że jednorazowa dawka nic mi nie zrobi ale wolę się upewnić. raczej lekarza o to nie zapytam no bo w sumie jeszcze w ciąży nie jestem
    alez oczywiscie ze mozesz zapytac bo mozesz byc wlasnie po zaplodnoeniu w koncu o to w tym chodzi wiec normalne ze ccesz nie zaszkodzic niczym....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurFFFa mac ale mi sie zrobilo strasznie przykro,,jprdl to okrutne jest...az mi sie ryczec chce...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kochanie ja jutro mam pogrzeb i raczej będzie to jedno z najgorszych doświadczeń w moim zyciu....tym bardziej że jestem w okolicy owulacji

SORRY MYŚLAŁAM , ZE DO GINA IDZIESZ A TO ZMIENIA POSTAĆ RZECZY

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MI SIĘ WYDAJE ŻE KAŻDY LEK TYLKO OTUMANIA A NIE WIEM CZY TEGO CHCESZ POPROSTU MUSISZ TO PRZEJŚĆ CHOĆ OKRUTNY TO FAKT ALE PRAWDZIWY Z CZASEM BEDZIE LŻEJ

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz Asiu pogrzeb poltorarocznej dziewczynki ciezko przwejsc bez otumanienia ...tak sadze..bo to nie jest sprawiedliwe ze Bog zabiera taka malizne... , a tym bardziej ja sie jest na etapie starania o dzieciaczka...Ja Kasi nie zazdroszcze emocji jakie jutro beda jej i jej rodziie towarzyszyc..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny:)co tam u Was dobrego?u mnie cisza i spokój

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu ja się boję ze względu na to że jak 20 lat temu w wypadku zginęli moi kuzyni to moja mama po pogrzebie dostała ciężkiej depresji na długie lata....
    to były dzieci w moim wieku wtedy 8letnie....
    a tu ten maluszek....

i powiem wam jedno kiedyś rozmawiałam o tym z koleżanką....stracić wczesną ciążę a takie dziecko to ogromna różnica...

myslę raczej o czyms co otłumani mnie na ten czas....zobaczę jak będę się czuła...jeśli tylko wyczuję moment że jest żle to sięgnę do torebki.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 16:26

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem Kasiu ze nie ma co porownywac ciazy a dzieciaczka...Wiesz teraz Twoja mama jest starsza i tez podejdzie troszke inaczej jak sie ma male dzieci emocje sa duzo wieksze bo wyobrazia zaraz podpowiada sytuacje z wlasnym dzieciatkiem.Ale nie pozostaje ci nic innego tylko wspierac mame i byc silna dla innyc..Kurde wspolczuje tragedii jeszcze ta pogoda nie nastraja optymistycznie niestety

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się o mamę nie boję tylko o siebie.....
    bo ja mam 6 letnią córkę.....boję się że może być ze mną tak jak wtedy z mama

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 147 148 149 150 151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ