Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:ja się o mamę nie boję tylko o siebie.....
bo ja mam 6 letnią córkę.....boję się że może być ze mną tak jak wtedy z mama -
kapturnica wrote:Tak jak ci napisalam odczuwamy to intesywniej bo empatia robi swoje i strach ogarnia o wlasne dziecko..Ja tak mialam jak niedaleko Gorlic zgwalcona 10letnuego chlopca i zamordowanno..moj syn mial wtedy 10lat i powiem ci ze dlugi czas samemu ie mogl chodzic do kolego tak sie balam o niego
rany jak sie to czyta to az mrozi krew w zyłach -
JA WAM POWIEM , że rozpacz i szok potem wiele dni smutku są zawsze przeżłam taki pogrzeb i widok malutkiej bialutkiej nie chcę nawet tego słowa pisać wstrząsnął mną najbardziej ale tak jak pisałam już wcześniej czas jest najpeszym lekiem na akceptację i pogodzenie się z tym bo tak na prawdę to nie ma innego wyjścia
-
No niestety tak to cholera jest ze cale zycie sie musimy martwic ..albo o to zeby miec to dziecko donosic i urodzic a pozniej znow zeby nie stala mu sie zadna krzywda.Teraz dopiero u mie sie zaczyna bo jako astolatek juz i dyskoteki i kolezanki i koledzy.Dziekuje wynalazcy telefonu bo sie zawsze wie co sie dzieje , ale wspolczuje naszym mama one sie nacierpialy strachu o nas.
-
idę dziewczynki, pora na mnie, zaraz pędzę do gina....trzymajcie kciuki za wizytę dzisiaj i za jutrzejszy dzień.....
o godzinie 13....najbardziej.....
dziękuje za miłe słowa wsparcia, to na prawde na wagę złota.
pa moje dziewuszki mam nadzieje że mi pęchol pęknął -
no ja długo nie p[oszalałam ale z własnego wyboru ale miałam więcej za uszami niż mój synek :)ale kto wiem co przede mną lepiej wilka z lasu nie wołać
-
NO TO OD TERAZ LECĘ NA ROZWESELACZACH BO MNIE TROCHĘ PRZYGNEMBIŁO ;)muszę ten cykl przejść jak najszybciej i szykuję się do następnego :)owu powinno być już pewniejsze i w szybszym tempie na kolejnym cyklu z clo
-
dziś zaczęłam luteine muszę ją brać 10 dni i czekam na @ powinna po 2 dniach od luteiny już być czyli jakieś 2 tygodnie w zaokrągleniu
-
ojj to mi zeszlo 14dni wlasnie zanim zakonczylam tamte cykl,, ale sie mi kuva ciagal strasznie....Jutro zaczynam brac clo ehh jak ja chce juz nastepna sobote...chlopus w domciu juz na wieczor bedzie i po monitoringu tez....
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ojj to mi zeszlo 14dni wlasnie zanim zakonczylam tamte cykl,, ale sie mi kuva ciagal strasznie....Jutro zaczynam brac clo ehh jak ja chce juz nastepna sobote...chlopus w domciu juz na wieczor bedzie i po monitoringu tez....