Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia no też się zdziwiłam jak mi z tym clo wypalił 6 miesiecy....
ale czytałam po różnych forach ze i te 6 miesięcy dziewczyny biorą....no ja na bank nie wezmę....3 max....potem zmieniam lekarza i tak:)
patrzcie jakiego emota znalazłam
ooo Aga to tak jak mój....
a powiedz mi, dzwonisz tam i co? wypytujesz o coś? czy sami mówią? -
Witam lasencje:-) bylam u dermatologa z moimi diodami mam recept na 120 miodzio normalnie:-)
-
10 lat na antywłamaniówkach miałam spokój zapomniałam co to wulkan na twarzy teraz to mam masakre:-)
-
no ja zapomnialam o krwawieniu bo prtzy anty to ja na wkladkach moglam jechac te doslownie 3dni..a teraz z waciakiem latam, odstawilam tampony bo gdzies przeczytalam ze jak sie chce starac o dziecko nie powinno sie uzywac ich ze wzgl na to ze wyjalowiaja pochwe za bardzo,.,,,,
-
ja tamponów już nie używam 3 lata odkąd miałam poważną nadżerkę....
już nigdy więcej tego świństwa...
bo ta swiadomośc że tam w środku cały czas jest stara krew w korku to mnie osłabia....
podpaseczki lubię spowrotem i dobrze mi z tym:)
no Kasia nie zagłębiałam się w temat refundacji ale chodziło o to ze jak masz 6miesięcy udokumentowanej walki na clo i pewnie dobrym nasieniu to masz szanse sie starać na nfz.... -
a kysz ani mi o tym prosze nie wspominac i nie myslec...jak zaszlas w ciaze z niunka naturalnie to tu tez zajdziesz..KaPeWu>>>?? no,,ihhiihi
Ja wolalam zawsze tamoy ale z racj swiadomego dbania o zdrowko to trza z podpasiaczkiem latac...ale dzis juz mam koncoweczke..
Kurde jak wyscie dziewczynki braly clo rano czy na wieczor?? -
Dla mnie ogolnie ten cykl bedzie jakis egzotyczy wszystko nowosc to jak dzieciak we mgle..dobrze ze obserwowalam tempke w ostatnimk m iesiacu to przynajmniej wiem ze u mnie temperatura spada w ostatnim dniu przed okresem i najwazniejszy dzien dla mnie bedzie kolo11-14po owu,,,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 13:53
-
oj słońce nie sugeruj się tym że Ci temperatura spadła dzień przed okresem, mi tak spadła dwa cykle temu a w tym sama widziałaś, juz od 10dc spadala powoli.
ja clo brałam rano na czczo....nie jem rano sniadan i tak łykałam:)
-
no musxe czyms sie sugerowac a lepiej sie nastawic na nie iz za bardzo a tak ihhiihhi
no ja ostatnio mussze cos przegryzc bo prze metforminie mnie mdli zarz i w gebie jak trampku....
Ale ogolnie jest chyba jedna rama ze jak ciaza to tempka nie spada a wrecz nie raz widzialam trzy fazowy wykres...ojj pikne to bylo nie powiem... -
Kasik ja też czytałam o 3 mies i przerwa, max można w sumie 6 mies, ale to nie że od razu. Ale jako, że zmieniasz lekarza to i tak Cię nie dotyczy
Ja dzwoniłam i mi babka wytłumaczyła co i jak do badania, że można na miejscu, że robią posiew. Szkoda, że u mnie w mieścinie w ogóle nie robią komputerowo. -
Kasia to mój 3 cykl tu i trzeci jakże bardzo różny:)
Aguś no to ja musze zapytać najpierw męża w którym mieście chce się zbadać a potem podzwonię. skłaniałabym się na kraków ale w tarnowie u nas też robią.
dobra zjadłam te czekoladki, tak mi jakoś słodko teraz ufff.....
nie wiem co na obiad robić;/ nie mam żadnej koncepcji