Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:Kaśka ja Ci zapłace a Ty mi dietę na tydzień ustalisz co??? bo ja tak byle jak łączę te skłądniki nieraz że żygać mi się chce:P takie niezbyt smaczne:P a czase pycha wyjdzie;)
Nie masz laska otylosci puknij sie w makowencje -
nick nieaktualnyLecę zupka się odgrzewa część pierwszą obiadu czas zjeść (u mnie to rozwalone, bo ja nigdy nie jestem w stanie zjeść 2 dań jedno po drugim, a zupa u mnie to musi być
Miłego popołudnia, chyba jednak posiedzę na tarasie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 13:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny a jak z szyjka w czasie ciązy ...jak ona wyglada na poczatku ..kiedy zaszlam to nawet nie badalam sobie bo dalam sobie spokój ...glupio mi swojego szefa o to pytac..!! a jakos tak nie do wszystkich mam smialosc..wiem ze sa rozne opinie jedni uwazaja ze wysoko drudzy nisko ...zamknieta wiadomo!!
-
nick nieaktualny
-
Madziara mówią że wysoko zamknięta i twarda...
ja się nie zgodzę, w tym cyklu taką miałam i małpa przyszła,. może nie była extra zamknięta ale wysoko twarda na pewno
KAsiek ja ważę 67 kg przy wzroście 168!! prawie granicy niebawem dogonię -
nick nieaktualny
-
Madzia tak patrzę na twoj wykres i doszłam do niosku że ty masz dzis 13 dpo, wiec jutro nie daj Boże @. Miałaś w 13 dniu cyklu juz pękniete wiec....Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Robotka1 wrote:Madziara mówią że wysoko zamknięta i twarda...
ja się nie zgodzę, w tym cyklu taką miałam i małpa przyszła,. może nie była extra zamknięta ale wysoko twarda na pewno
KAsiek ja ważę 67 kg przy wzroście 168!! prawie granicy niebawem dogonię
Kochana, jak sprawdzać tą szyjkę macicy?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Najlepeiej to po owu juz w niej nie grzebolic coby zapalenia nie zlapac....Mimo wszystko palce myte ale bakterie sa..Kasia granica granicami ale kobnitka ma miec czym oddychac i na czym usiasc...Moj zawsze powtarza ze najlepiej posrednio bo chlop nie pies na kosci nie leci i nie sroka zeby sie slonica objadac hyhyhyhy....Takze wszystko w miare....
Ps.kupilam gorzka czekolade jutro deserek z owocami bedzie..ihihihmagda8869 lubi tę wiadomość
-
Miałam problemy z netem dziewczyny moja beta z dziś godz-11 to 450,50
Milcia super że u ciebie też beta poszybowala
Nie ogarniam już was tyle naskrobalyście wszystko ok u Was ?Malenq, ash, Idia, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:magda8869 u mnie podobnie ale 2kg mniej;) tylko u mnie zawsze jeste +/- te 2kg, czyli mamy tak samo;)
dokladnie:) zawsze wazylam 49 ale zle sie czulam teraz mi sie trzyma waga 54, 55 i jest ok.... z synkiem przytyłam 25 kg ale na szczescie szybko zgubiłam....zero rozstepow przed po ciazy,,, a poszlam na zabieg usuniecia 2 migdalow i w tydzien 8 kg i pelno rozstepow:(