X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a płatki owsiane możesz? albo jęczmienne?? do tego suszone owoce i czekolada:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co masz dziś na obiad?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie robie cukinie zapiekana z mieskiem pod sosem pomodorro ze szparagowka i szpinakiem..a mlodemu spaghetti./.Nie moge owsianych , zadnych nic z glutenem :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 12:57

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram sie tak wymyslac sobie zeby cos urwac z obiadu dla mlodego..bo takie na 2osoby gotowanie to wkurza..ale cukinie szybciorem zrobi..Wogole ostatnio cukinia mi strasznie smakuje..Ostatnio pokroilam ze skorka w plasterki lekko posolilam natarlam teflonowke olejem ryzowym i usmazylam na zloto z kazdej strony..Kasiek jakie to bylo pyszne!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cukinia szparagowa mniam:D mam w domu cukinię to chyba sobie ugotuję na parze wieczorem:D

kurde babo Ty się zagłodzisz:) a na kolację albo śniadania co jesz?

ej a Asia już od nas poszła??

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to Ci jednak z tym glutenem współczuję...bo u mnie to sama zadecydowałam, że większość wyrzucam, co innego choroba....bo ja tak uwielbiam płatki owsiane z owocami:)
    a obiadek masz smaczny, niczego sobie..(ślinka też cieknie:D:D:D)

kapturnica lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem KAsia, ja sobie kupuję suszoną jarzynkę, dodaję soli morskiej i mielę w młynku, mam własną zdrową wegetę:) tym jakbym cukinie to było by pycha:D

Malenq lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalenQ no właśnie ja też uwielbiam owsiane:) zresztą mieszam kilka rodzajów płatków z domową granolą i z jogurcikiem albo same z mleczkiem wcinam:)

Malenq lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak zaglodzisz? ..kasiek ja wciagam sztuk 3na raz hihihih ..maja malo kalorii a mozna sie najesc do syta ;D Na kolacje plan mam na : micha salatki z pomidorow i cebulki zielonej z ogoraskiem ..i do tego jajecznica z groszkiem zielonym :D plus 2kromunie chleba bezglutenowego....Poje spokojnie.. ;)

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    cukinia szparagowa mniam:D mam w domu cukinię to chyba sobie ugotuję na parze wieczorem:D

kurde babo Ty się zagłodzisz:) a na kolację albo śniadania co jesz?

ej a Asia już od nas poszła??
    Asia miala robic dzis powtornie bete..ale nic jej nie ma

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cztery litery to mi niedługo do kanapy przyrosną...a na zewnątrz piękne słońce....ale dzisiaj mi się tak mocno nic nie chce (nawet paru kroków, żeby powietrza nałapać)...leń w 100% mnie dopadł...a tel. miałam, że rodzinka na weekend się zapowiada..ech a mnie się tak nic nie chce, a tu będzie trzeba w kuchni przestać brrrrrrrrrrrrrrrrrr..........

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Ja to Ci jednak z tym glutenem współczuję...bo u mnie to sama zadecydowałam, że większość wyrzucam, co innego choroba....bo ja tak uwielbiam płatki owsiane z owocami:)
    a obiadek masz smaczny, niczego sobie..(ślinka też cieknie:D:D:D)
    Jak sie okaze ze mam hashi to nie bede zawiedziona ze sie do diety przemoglam..A jak nie bedzie hashi to podwojnie uciesze i z checia wroce do mleczka i serow..Ojjj tego mi brak najbardziej sera bialego jogurtow i mleka.. :( uj tam z glutenem ...to mozna przebolec

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    cztery litery to mi niedługo do kanapy przyrosną...a na zewnątrz piękne słońce....ale dzisiaj mi się tak mocno nic nie chce (nawet paru kroków, żeby powietrza nałapać)...leń w 100% mnie dopadł...a tel. miałam, że rodzinka na weekend się zapowiada..ech a mnie się tak nic nie chce, a tu będzie trzeba w kuchni przestać brrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
    JA zaraz wyruszam na lekki spacerek musze na poczte skoczyc bo jakis zalegly polecony do mojego rpzyszedl..Dzis to juz jestem jak nowo narodzona :D czuyje swedzenie ranek znaczy gojenie sie zaczelo..Moze dokupie pare kwiatkow bo tamte tak cudnie kwitna ze az sie prosza o dodatko0we towarzystwo...Mlody konczy dzis o 14 to prawie go zwine..na szybko obiad i znow do szkoly na koszykowke..W niedziele jada sie odegrac w wieliczce ..ciekawe czy znow dostana w dupe heheheh

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sobie smacznie jesz...ja kolacje zawsze skromniutkie, jakieś jedno jajeczko, albo szklanka maślanki z pomidorkiem i styka...
    Tobie o 100kroć łatwiej komponować posiłki, aby niezbędne "rzeczy" dostarczyć..przydatny zawód:)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MALENQ bierz rower i na przejażdżkę:) ja się nie mogę doczekać cieplejszych dni bo do pracy na rowerku będę 7km jeździć:)
    aaa i polecam w domu po przebudzeniu np myjąc zęby 30 przysiadów sobie robić:)

Kasia a mnie coś uczuliło....taką mam napuchniętą buźkę i czerwoną i swędzącą od wczoraj że amen. wapno będę w domu pić;/

zazdroszcze Ci tej samodeterminacji wiesz?:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z tym, że gluten można przeboleć...ja od nabiału "uzależniona" wręcz jestem..uwielbiam wszystko:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    To sobie smacznie jesz...ja kolacje zawsze skromniutkie, jakieś jedno jajeczko, albo szklanka maślanki z pomidorkiem i styka...
    Tobie o 100kroć łatwiej komponować posiłki, aby niezbędne "rzeczy" dostarczyć..przydatny zawód:)
    pOWIEJM CI ZE TAK...JEST MI LATWIEJ NO I DUZO KASYW KIESZENI ZOSTAJE..WIEM ZE DZIEWCZYNY PLACA ZDROWO ZA DIETY u dietetyczek...
    Powiedzialam sobie ze glodna chodzic nie bede...i tak staram sie komponowac zarcie by najadac sie do syta....Juz i tak kark pochylony przez indeks i hashi to jakbym jeszcze miala glodna chodzic to strzal w leb :P

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    MALENQ bierz rower i na przejażdżkę:) ja się nie mogę doczekać cieplejszych dni bo do pracy na rowerku będę 7km jeździć:)
    aaa i polecam w domu po przebudzeniu np myjąc zęby 30 przysiadów sobie robić:)

Kasia a mnie coś uczuliło....taką mam napuchniętą buźkę i czerwoną i swędzącą od wczoraj że amen. wapno będę w domu pić;/

zazdroszcze Ci tej samodeterminacji wiesz?:)
    Kasiek tylko z tego wzgl ze musze zrzucic jesio troche to raz i dwa..cholernie boje sie zbyt duzych antygenow..Pewnie gdyby nie staranie o dziecko troche bym l;age na antygeny polozyla..A tak gdzies z tylu glowy mam obawe ze antygeny maja duzy wpl na poronienie,..Dlatego musze wyciszyc antygeny tak duzo jak tylko sie uda...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka ja Ci zapłace a Ty mi dietę na tydzień ustalisz co???:D bo ja tak byle jak łączę te skłądniki nieraz że żygać mi się chce:P takie niezbyt smaczne:P a czase pycha wyjdzie;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam uraz do jeżdżenia rowerem....kiedyś zaatakował mnie pies jak jechałam..od tamtej pory nie wsiadam na rower w miejscowości (u mnie wszędzie bezpańskie biegają) a w okolicy nawet mówią coś o zdziczałych ---- więc podziękuję:)
    a spacer to na jutro przygotowałam (mapkę, trasę i 15km w nóżkach będzie:), w niedzielę powtórka, może jeszcze się jakiegoś zwierza uda zobaczyć (ostatnio znajomy na rysia się natknął):)

‹‹ 438 439 440 441 442 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ