Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Staram sie tak wymyslac sobie zeby cos urwac z obiadu dla mlodego..bo takie na 2osoby gotowanie to wkurza..ale cukinie szybciorem zrobi..Wogole ostatnio cukinia mi strasznie smakuje..Ostatnio pokroilam ze skorka w plasterki lekko posolilam natarlam teflonowke olejem ryzowym i usmazylam na zloto z kazdej strony..Kasiek jakie to bylo pyszne!!!
-
nick nieaktualnyJa to Ci jednak z tym glutenem współczuję...bo u mnie to sama zadecydowałam, że większość wyrzucam, co innego choroba....bo ja tak uwielbiam płatki owsiane z owocami:)
a obiadek masz smaczny, niczego sobie..(ślinka też cieknie:D:D:D)kapturnica lubi tę wiadomość
-
jak zaglodzisz? ..kasiek ja wciagam sztuk 3na raz hihihih ..maja malo kalorii a mozna sie najesc do syta Na kolacje plan mam na : micha salatki z pomidorow i cebulki zielonej z ogoraskiem ..i do tego jajecznica z groszkiem zielonym plus 2kromunie chleba bezglutenowego....Poje spokojnie..
Malenq lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:cukinia szparagowa mniam:D mam w domu cukinię to chyba sobie ugotuję na parze wieczorem:D
kurde babo Ty się zagłodzisz:) a na kolację albo śniadania co jesz?
ej a Asia już od nas poszła?? -
nick nieaktualnycztery litery to mi niedługo do kanapy przyrosną...a na zewnątrz piękne słońce....ale dzisiaj mi się tak mocno nic nie chce (nawet paru kroków, żeby powietrza nałapać)...leń w 100% mnie dopadł...a tel. miałam, że rodzinka na weekend się zapowiada..ech a mnie się tak nic nie chce, a tu będzie trzeba w kuchni przestać brrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Ja to Ci jednak z tym glutenem współczuję...bo u mnie to sama zadecydowałam, że większość wyrzucam, co innego choroba....bo ja tak uwielbiam płatki owsiane z owocami:)
a obiadek masz smaczny, niczego sobie..(ślinka też cieknie:D:D:D) -
Malenq wrote:cztery litery to mi niedługo do kanapy przyrosną...a na zewnątrz piękne słońce....ale dzisiaj mi się tak mocno nic nie chce (nawet paru kroków, żeby powietrza nałapać)...leń w 100% mnie dopadł...a tel. miałam, że rodzinka na weekend się zapowiada..ech a mnie się tak nic nie chce, a tu będzie trzeba w kuchni przestać brrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MALENQ bierz rower i na przejażdżkę ja się nie mogę doczekać cieplejszych dni bo do pracy na rowerku będę 7km jeździć
aaa i polecam w domu po przebudzeniu np myjąc zęby 30 przysiadów sobie robić
Kasia a mnie coś uczuliło....taką mam napuchniętą buźkę i czerwoną i swędzącą od wczoraj że amen. wapno będę w domu pić;/
zazdroszcze Ci tej samodeterminacji wiesz? -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:To sobie smacznie jesz...ja kolacje zawsze skromniutkie, jakieś jedno jajeczko, albo szklanka maślanki z pomidorkiem i styka...
Tobie o 100kroć łatwiej komponować posiłki, aby niezbędne "rzeczy" dostarczyć..przydatny zawód:)
Powiedzialam sobie ze glodna chodzic nie bede...i tak staram sie komponowac zarcie by najadac sie do syta....Juz i tak kark pochylony przez indeks i hashi to jakbym jeszcze miala glodna chodzic to strzal w leb -
Robotka1 wrote:MALENQ bierz rower i na przejażdżkę ja się nie mogę doczekać cieplejszych dni bo do pracy na rowerku będę 7km jeździć
aaa i polecam w domu po przebudzeniu np myjąc zęby 30 przysiadów sobie robić
Kasia a mnie coś uczuliło....taką mam napuchniętą buźkę i czerwoną i swędzącą od wczoraj że amen. wapno będę w domu pić;/
zazdroszcze Ci tej samodeterminacji wiesz? -
nick nieaktualnyMam uraz do jeżdżenia rowerem....kiedyś zaatakował mnie pies jak jechałam..od tamtej pory nie wsiadam na rower w miejscowości (u mnie wszędzie bezpańskie biegają) a w okolicy nawet mówią coś o zdziczałych ---- więc podziękuję
a spacer to na jutro przygotowałam (mapkę, trasę i 15km w nóżkach będzie:), w niedzielę powtórka, może jeszcze się jakiegoś zwierza uda zobaczyć (ostatnio znajomy na rysia się natknął)kapturnica lubi tę wiadomość