X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a płatki owsiane możesz? albo jęczmienne?? do tego suszone owoce i czekolada:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co masz dziś na obiad?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie robie cukinie zapiekana z mieskiem pod sosem pomodorro ze szparagowka i szpinakiem..a mlodemu spaghetti./.Nie moge owsianych , zadnych nic z glutenem :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 12:57

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram sie tak wymyslac sobie zeby cos urwac z obiadu dla mlodego..bo takie na 2osoby gotowanie to wkurza..ale cukinie szybciorem zrobi..Wogole ostatnio cukinia mi strasznie smakuje..Ostatnio pokroilam ze skorka w plasterki lekko posolilam natarlam teflonowke olejem ryzowym i usmazylam na zloto z kazdej strony..Kasiek jakie to bylo pyszne!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cukinia szparagowa mniam:D mam w domu cukinię to chyba sobie ugotuję na parze wieczorem:D

kurde babo Ty się zagłodzisz:) a na kolację albo śniadania co jesz?

ej a Asia już od nas poszła??

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to Ci jednak z tym glutenem współczuję...bo u mnie to sama zadecydowałam, że większość wyrzucam, co innego choroba....bo ja tak uwielbiam płatki owsiane z owocami:)
    a obiadek masz smaczny, niczego sobie..(ślinka też cieknie:D:D:D)

kapturnica lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem KAsia, ja sobie kupuję suszoną jarzynkę, dodaję soli morskiej i mielę w młynku, mam własną zdrową wegetę:) tym jakbym cukinie to było by pycha:D

Malenq lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalenQ no właśnie ja też uwielbiam owsiane:) zresztą mieszam kilka rodzajów płatków z domową granolą i z jogurcikiem albo same z mleczkiem wcinam:)

Malenq lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak zaglodzisz? ..kasiek ja wciagam sztuk 3na raz hihihih ..maja malo kalorii a mozna sie najesc do syta ;D Na kolacje plan mam na : micha salatki z pomidorow i cebulki zielonej z ogoraskiem ..i do tego jajecznica z groszkiem zielonym :D plus 2kromunie chleba bezglutenowego....Poje spokojnie.. ;)

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    cukinia szparagowa mniam:D mam w domu cukinię to chyba sobie ugotuję na parze wieczorem:D

kurde babo Ty się zagłodzisz:) a na kolację albo śniadania co jesz?

ej a Asia już od nas poszła??
    Asia miala robic dzis powtornie bete..ale nic jej nie ma

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cztery litery to mi niedługo do kanapy przyrosną...a na zewnątrz piękne słońce....ale dzisiaj mi się tak mocno nic nie chce (nawet paru kroków, żeby powietrza nałapać)...leń w 100% mnie dopadł...a tel. miałam, że rodzinka na weekend się zapowiada..ech a mnie się tak nic nie chce, a tu będzie trzeba w kuchni przestać brrrrrrrrrrrrrrrrrr..........

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Ja to Ci jednak z tym glutenem współczuję...bo u mnie to sama zadecydowałam, że większość wyrzucam, co innego choroba....bo ja tak uwielbiam płatki owsiane z owocami:)
    a obiadek masz smaczny, niczego sobie..(ślinka też cieknie:D:D:D)
    Jak sie okaze ze mam hashi to nie bede zawiedziona ze sie do diety przemoglam..A jak nie bedzie hashi to podwojnie uciesze i z checia wroce do mleczka i serow..Ojjj tego mi brak najbardziej sera bialego jogurtow i mleka.. :( uj tam z glutenem ...to mozna przebolec

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    cztery litery to mi niedługo do kanapy przyrosną...a na zewnątrz piękne słońce....ale dzisiaj mi się tak mocno nic nie chce (nawet paru kroków, żeby powietrza nałapać)...leń w 100% mnie dopadł...a tel. miałam, że rodzinka na weekend się zapowiada..ech a mnie się tak nic nie chce, a tu będzie trzeba w kuchni przestać brrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
    JA zaraz wyruszam na lekki spacerek musze na poczte skoczyc bo jakis zalegly polecony do mojego rpzyszedl..Dzis to juz jestem jak nowo narodzona :D czuyje swedzenie ranek znaczy gojenie sie zaczelo..Moze dokupie pare kwiatkow bo tamte tak cudnie kwitna ze az sie prosza o dodatko0we towarzystwo...Mlody konczy dzis o 14 to prawie go zwine..na szybko obiad i znow do szkoly na koszykowke..W niedziele jada sie odegrac w wieliczce ..ciekawe czy znow dostana w dupe heheheh

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sobie smacznie jesz...ja kolacje zawsze skromniutkie, jakieś jedno jajeczko, albo szklanka maślanki z pomidorkiem i styka...
    Tobie o 100kroć łatwiej komponować posiłki, aby niezbędne "rzeczy" dostarczyć..przydatny zawód:)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MALENQ bierz rower i na przejażdżkę:) ja się nie mogę doczekać cieplejszych dni bo do pracy na rowerku będę 7km jeździć:)
    aaa i polecam w domu po przebudzeniu np myjąc zęby 30 przysiadów sobie robić:)

Kasia a mnie coś uczuliło....taką mam napuchniętą buźkę i czerwoną i swędzącą od wczoraj że amen. wapno będę w domu pić;/

zazdroszcze Ci tej samodeterminacji wiesz?:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z tym, że gluten można przeboleć...ja od nabiału "uzależniona" wręcz jestem..uwielbiam wszystko:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    To sobie smacznie jesz...ja kolacje zawsze skromniutkie, jakieś jedno jajeczko, albo szklanka maślanki z pomidorkiem i styka...
    Tobie o 100kroć łatwiej komponować posiłki, aby niezbędne "rzeczy" dostarczyć..przydatny zawód:)
    pOWIEJM CI ZE TAK...JEST MI LATWIEJ NO I DUZO KASYW KIESZENI ZOSTAJE..WIEM ZE DZIEWCZYNY PLACA ZDROWO ZA DIETY u dietetyczek...
    Powiedzialam sobie ze glodna chodzic nie bede...i tak staram sie komponowac zarcie by najadac sie do syta....Juz i tak kark pochylony przez indeks i hashi to jakbym jeszcze miala glodna chodzic to strzal w leb :P

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    MALENQ bierz rower i na przejażdżkę:) ja się nie mogę doczekać cieplejszych dni bo do pracy na rowerku będę 7km jeździć:)
    aaa i polecam w domu po przebudzeniu np myjąc zęby 30 przysiadów sobie robić:)

Kasia a mnie coś uczuliło....taką mam napuchniętą buźkę i czerwoną i swędzącą od wczoraj że amen. wapno będę w domu pić;/

zazdroszcze Ci tej samodeterminacji wiesz?:)
    Kasiek tylko z tego wzgl ze musze zrzucic jesio troche to raz i dwa..cholernie boje sie zbyt duzych antygenow..Pewnie gdyby nie staranie o dziecko troche bym l;age na antygeny polozyla..A tak gdzies z tylu glowy mam obawe ze antygeny maja duzy wpl na poronienie,..Dlatego musze wyciszyc antygeny tak duzo jak tylko sie uda...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka ja Ci zapłace a Ty mi dietę na tydzień ustalisz co???:D bo ja tak byle jak łączę te skłądniki nieraz że żygać mi się chce:P takie niezbyt smaczne:P a czase pycha wyjdzie;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam uraz do jeżdżenia rowerem....kiedyś zaatakował mnie pies jak jechałam..od tamtej pory nie wsiadam na rower w miejscowości (u mnie wszędzie bezpańskie biegają) a w okolicy nawet mówią coś o zdziczałych ---- więc podziękuję:)
    a spacer to na jutro przygotowałam (mapkę, trasę i 15km w nóżkach będzie:), w niedzielę powtórka, może jeszcze się jakiegoś zwierza uda zobaczyć (ostatnio znajomy na rysia się natknął):)

‹‹ 438 439 440 441 442 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ