X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie Kasia to samo....ja nie mam siły na te wszystkie latania po klinikach, sztuczne zapładnianie i tp.

wiem że to co się dzieje teraz ma jakiś sens....nic nie dzieje się bez przyczyny taka prawda.

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe co tam u Kiniola,chyba się nieźle podłamała:(

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ciekawe co tam u Kiniola,chyba się nieźle podłamała:(
    no wiaraw to ze uda sie za 1szym razem zawsze jest duza..ale mozna dostac po lbie i dzialac dalej ....Moze dziewuszka musi sie oswoic z tym...Miala duze nadzieje.....Jak kazda zreszta zaczynajac z clo..Ale i taka nauka nie idzie w las juz wiem ze pewne rzeczy trzeba brac przez palce...i komenatrze oj jaktu pieknie , ciaza itd najlepiej od razu kasowac heheheheh
    Kasiek bedzie co ma byc...nic nie dzieje sie bez przyczyny..Pocieszam sie ze jedna znajda jest...jak ma byc druga to bedzie teraz czy za kilka miechow ale sie pojawi....

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Ja zawsze czuję stracha przed wejściem do gabinetu...stara a durna..chyba to jakaś fobia "białego fartucha"...ostatnio też miałam spisane wszystko na kartce, ale jak usłyszałam "torbiel" nici z cyklu, to wszystkiego zapomniałam, nawet o recepcie na metformax.....
    no ja mam takiego gina ze luzzz...tylko zeby jeszcze te ciaze wszczepil jakos ehheheheh..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek daj znac co i jak..przynajmniej krotkiego esika wyslij...Ale nie tremuj sie sama napisalas 4miechy czekalas to nie mozesz zmarnowac szansy!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka to ja 3mam kciukasy, żeby poszło jak po maśle, i żeby czekanie się opłaciło..będzie dobrze:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym sie najchetniej zahibernowala i obudzila tak kolo 5kwietnia...jak zaczne nowy cykl heheheheh Ciekawi mnie jak clo podziala na pokluty jajnik..Moze mi nie wybuchnie hahahaha :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha u mnie pod poprzednim wykresem były nawet takie komentarze że na pewno się uda, a przecież napisałam że mamy azoospermię....nie wiem po co to.....
    no każda z nas miała nadzieję na clo że się uda....potem się zastanawiało dlaczego nie i w końcu przebadałam chłopa i wyszło czemu się nie udaje.....mało to kurna pocieszające.....
    Kaśka ja się muszę dowiedzieć przede wszystkim czy moje dziecko gdyby okazało się ze plemniki come back nie będzie obciążone wadami genetycznymi!!!! bo moze być tak że spermatogeneza została uszkodzona!
    jesli takie ryzyko bedzie przez jego glupote to sie powaznie nad rozwodem zastanowie.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalenQ dzięki:) no najgorsze to czekanie:)

Kasia ja bym się obudzić chciała z testem w ręce najlepiej z 2 kreskami:P
    dam znać po wizycie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 16:45

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kacha u mnie pod poprzednim wykresem były nawet takie komentarze że na pewno się uda, a przecież napisałam że mamy azoospermię....nie wiem po co to.....
    no każda z nas miała nadzieję na clo że się uda....potem się zastanawiało dlaczego nie i w końcu przebadałam chłopa i wyszło czemu się nie udaje.....mało to kurna pocieszające.....
    Kaśka ja się muszę dowiedzieć przede wszystkim czy moje dziecko gdyby okazało się ze plemniki come back nie będzie obciążone wadami genetycznymi!!!! bo moze być tak że spermatogeneza została uszkodzona!
    jesli takie ryzyko bedzie przez jego glupote to sie powaznie nad rozwodem zastanowie.
    ejjj nie prdziel...nie ma takiej opcji!!!!!dzidziol bedzie git jak tylko sie podleczy!!!!No widzialam ze ci pisaly takie teksty o cudach ze ..az sama sie zast po jakiego grzyba?? to zamiast podbudowac raczej dobija :-/ cuda cudami ale trza byc realista!!!Dobrze ze sie przebadal bo bys sie ladowala dalej i po co?? moj ma byc dluzej tez go wysle w tym miesiacu..Jak jest zle to chyba lepiej wiedziec niz gdybac....Przynajemniej z takiego zaloezeni awychodze...Wiem ze sie cykorzy badania , ale wcale sie mu nie dziwie...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak już znajdziecie sposób na hibernację to dajcie znać...jestem zainteresowana;)

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki scisniete Kasiulek ::*:**:*: glowa do ory majty zepnij i do boju..Wirtualny kop na szczescie strzelony w zad!!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    to jak już znajdziecie sposób na hibernację to dajcie znać...jestem zainteresowana;)
    hhhhahaahah dobra we 3sie uspimy :P

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluje tym co Betka rosnie ...ja jade do domku COs ugotowac Bo po pracy zaszlam brwi zrobic..nie wiem co gotowac moze jakis ryz czy COs ....maz dopiero o 22 wroci...a ja znow glodna...kupilam sobie cipsy bekonowe Bo mialam ochote ...slina mi sie toczy dziwnie..

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wscieklizna Madzia?? :D hihihihihi

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo dobrze ze nie wychodzi Na wierzch....a dzis jak mi ktos zajdzie za pazurki to uderze hehe...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lecę, jakieś zakupy przed przyjazdem rodzinki trza zrobić:)
    uf....mężuś na podjazd wjeżdża...:-) buziol

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia bo mam wrażenie że nieraz dziewczyny wchodzą na czyjś wykres tak na odczep się byle komentarz zostawić nie interesując się w ogóle problemem choćby podstawowo.
    a skoro minimalnie się nie interesują to po co komentować?

no zbieram dupsko:) majty spinam, podpaske poprawiam i idę, czuje sie jakbym na egzamin miała iśc haha
    paaa babolki:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cuda sie zdarzaja!!!!

Joanna0071 lubi tę wiadomość

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej moje Drogie:)przetrawilan pewne sprawy uspokoilam sie i wyciszylam i podjelam pewne kroki mianowicie postanowilam zmienić lekarza i idac za ciosem uwowilam sie na wizyte do lekarza którego polecila mi dziewczyna która poznalam w poczekali u poprzedniego gina.Pierwsza wizyta 7.04 czyli 12 dc tak kazal mi przyjechać lekarz przesympatyczny czytalam tez na jego temat bardzo dużo pozytywnych opini przede wszystkim pomogl wielu dziewczynom zajsc w ciaze i ja donosić.Nom wiec ten cykl jadę bez wspomagaczy zobaczymy po pierwszej wizycie co dalej jakie pan doktor poczyni kroki.

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
‹‹ 441 442 443 444 445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ