Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie Kasia to samo....ja nie mam siły na te wszystkie latania po klinikach, sztuczne zapładnianie i tp.
wiem że to co się dzieje teraz ma jakiś sens....nic nie dzieje się bez przyczyny taka prawda.kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ciekawe co tam u Kiniola,chyba się nieźle podłamała:(
Kasiek bedzie co ma byc...nic nie dzieje sie bez przyczyny..Pocieszam sie ze jedna znajda jest...jak ma byc druga to bedzie teraz czy za kilka miechow ale sie pojawi....Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Ja zawsze czuję stracha przed wejściem do gabinetu...stara a durna..chyba to jakaś fobia "białego fartucha"...ostatnio też miałam spisane wszystko na kartce, ale jak usłyszałam "torbiel" nici z cyklu, to wszystkiego zapomniałam, nawet o recepcie na metformax.....
-
nick nieaktualny
-
Kacha u mnie pod poprzednim wykresem były nawet takie komentarze że na pewno się uda, a przecież napisałam że mamy azoospermię....nie wiem po co to.....
no każda z nas miała nadzieję na clo że się uda....potem się zastanawiało dlaczego nie i w końcu przebadałam chłopa i wyszło czemu się nie udaje.....mało to kurna pocieszające.....
Kaśka ja się muszę dowiedzieć przede wszystkim czy moje dziecko gdyby okazało się ze plemniki come back nie będzie obciążone wadami genetycznymi!!!! bo moze być tak że spermatogeneza została uszkodzona!
jesli takie ryzyko bedzie przez jego glupote to sie powaznie nad rozwodem zastanowie. -
MalenQ dzięki:) no najgorsze to czekanie:)
Kasia ja bym się obudzić chciała z testem w ręce najlepiej z 2 kreskami:P
dam znać po wizycie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 16:45
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Kacha u mnie pod poprzednim wykresem były nawet takie komentarze że na pewno się uda, a przecież napisałam że mamy azoospermię....nie wiem po co to.....
no każda z nas miała nadzieję na clo że się uda....potem się zastanawiało dlaczego nie i w końcu przebadałam chłopa i wyszło czemu się nie udaje.....mało to kurna pocieszające.....
Kaśka ja się muszę dowiedzieć przede wszystkim czy moje dziecko gdyby okazało się ze plemniki come back nie będzie obciążone wadami genetycznymi!!!! bo moze być tak że spermatogeneza została uszkodzona!
jesli takie ryzyko bedzie przez jego glupote to sie powaznie nad rozwodem zastanowie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluje tym co Betka rosnie ...ja jade do domku COs ugotowac Bo po pracy zaszlam brwi zrobic..nie wiem co gotowac moze jakis ryz czy COs ....maz dopiero o 22 wroci...a ja znow glodna...kupilam sobie cipsy bekonowe Bo mialam ochote ...slina mi sie toczy dziwnie..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia bo mam wrażenie że nieraz dziewczyny wchodzą na czyjś wykres tak na odczep się byle komentarz zostawić nie interesując się w ogóle problemem choćby podstawowo.
a skoro minimalnie się nie interesują to po co komentować?
no zbieram dupsko:) majty spinam, podpaske poprawiam i idę, czuje sie jakbym na egzamin miała iśc haha
paaa babolki:) -
nick nieaktualny
-
Hej moje Drogie:)przetrawilan pewne sprawy uspokoilam sie i wyciszylam i podjelam pewne kroki mianowicie postanowilam zmienić lekarza i idac za ciosem uwowilam sie na wizyte do lekarza którego polecila mi dziewczyna która poznalam w poczekali u poprzedniego gina.Pierwsza wizyta 7.04 czyli 12 dc tak kazal mi przyjechać lekarz przesympatyczny czytalam tez na jego temat bardzo dużo pozytywnych opini przede wszystkim pomogl wielu dziewczynom zajsc w ciaze i ja donosić.Nom wiec ten cykl jadę bez wspomagaczy zobaczymy po pierwszej wizycie co dalej jakie pan doktor poczyni kroki.
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość