X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dobrze jem sledzie...a mezowi zrobie udka z miodem i warzywka...mezowi hehe do tego czasu i ja Bede glodna...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    Hej moje Drogie:)przetrawilan pewne sprawy uspokoilam sie i wyciszylam i podjelam pewne kroki mianowicie postanowilam zmienić lekarza i idac za ciosem uwowilam sie na wizyte do lekarza którego polecila mi dziewczyna która poznalam w poczekali u poprzedniego gina.Pierwsza wizyta 7.04 czyli 12 dc tak kazal mi przyjechać lekarz przesympatyczny czytalam tez na jego temat bardzo dużo pozytywnych opini przede wszystkim pomogl wielu dziewczynom zajsc w ciaze i ja donosić.Nom wiec ten cykl jadę bez wspomagaczy zobaczymy po pierwszej wizycie co dalej jakie pan doktor poczyni kroki.
    I superr kochanie....spokojnie musisz podejsc do tematu..sama widzisz ileto nerwow kosztuje...Na wizycie u tego gina pomysl o zrobieniu droznosci...moze wartalo by sie sprawdzic... Kinia bedzie dobrze damy rade wszystkie tylko musimypodejsc bardziej z zimna glowa..kazda z nas po nosie juz dostala i wie jak boli rozczarowanie..Kiniek glowa do gory , plan masz!!! a jak plan jest to jest juz cel i dzialanie!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze to trochę glupio ale zwatpilam w tego swojego gina mam nadzieje ze ten będzie moze bardziej konkretny zleci jakieś badania wypisze konkretne leki nie tylko na pierwszą polowe cyklu,ale moze jakieś wspomaga że na caly cykl i poki co jestem pelna nadzieji i wiary ze w końcu sie uda no moze nie w tym cyklu bo jadę bez wspomagaczy wiec marne szanse na owulka ale w kolejnym juz kto wie moze zafasilkuje taka bynajmniej mam nadzieje.l

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia zobacz na mnie. W cyklu, którym żadnych leków wspomagających nie brałam, zaszłam w końcu w ciążę.

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzątam sprzątam i końca nie widać..

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 13:09

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sadze ...maz zawsze mowi ze ja wpierd takie mieszanki a potem mnie brzuch boli....chodz bylo by zajeb...jak to mowie upila bym sie ze szczescia sokiem !!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Sprzątam sprzątam i końca nie widać..

Co Ty nie powiesz!!! Ja tez i jutro mnie czeka okna!!

• Milcia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ja juz dwa okna umyłam wcześniej, ale teraz resztę umyje jak się przeprowadzimy, bo nie ma sensu ich myć, bo i tak cały czas się kurzy. Dzisiaj po raz kolejny pozamiatałam całą chatę i umyłam prawie całą kuchnię. Zostały mi dwie szafki. A i lodówkę umyłam. Teraz leżę, bo opadłam z sił.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kinia zobacz na mnie. W cyklu, którym żadnych leków wspomagających nie brałam, zaszłam w końcu w ciążę.

no zobaczymy jak to wszystko sie potoczy ale jestem dobrej myśli byle do 7 kwietnia do pierwszej wizyty u nowego gina.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo nie przeginaj....ja Te okna myje 5 raz hehe i tak wychodzi wszystko ...roznica ogarnac kawalerke 37 m a dom ponad 100 tylko Te dwa pokoiki u mnie puste Beda...ale Nic moze sie doczekam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia ..miejmy nadzieje ze ten jest ok i Ci sie uda....wszystkim Nam sie uda...chodz w pracy mam 3 dziewczyny co nie maja dzieci a Tu 40 a chcialy miec jakis koszmar...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 22:06

• Milcia Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia my teraz ostatni pokój będziemy musieli zrobić. A miał póki co została tylko przemalowany dwa razy na biało.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloł dzieFFFczynki co tam? jak tam? :)
    Ja dzis dzień zaczelam mimo mgly z humorem malz zjedzie tydz wczesniej niz planowal 12tego powinien w domku juz byc :D Takze spokojnie bede cykl mogla zaczac :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bryyy:)

ja też się witam
    jestem po wizycie. tak jak się spodziewałam lekarz mnie nie zawiódł. chyba ze 40 minut gadaliśmy.
    wyobraźcie sobie że zanim zaczełam leczenie i byłam u niego na wizycie we wrześniu wyszło mi już wtedy PCO!!!!! ale biorę to przez palce bo potem wszystkie monitoringi nie wskazywały na pco;) no ale inofolic dostałam.
    mam się nie stresować, poczekać na wyniki męża po 2-3 miesiącach i jak się poprawią zgłosić się do niego spowrotem i on będzie wiedział jak mnie poprowadzić:)
    też stwierdził jak u Kap żem oczytana. nieraz faktycznie na wyrost;) dostałam tak jak prosiłam 2xbromgeron żeby mi starczył na te 3 miesiące, skierowanie na powtórne badania hormonów. dostałam też wizytówkę z mailem i telefonem jakbym miała jakieś pytania mam po prostu pytać:)
    na razie o laparoskopi nie kazał mi myśleć bo ja nie mam takich wskazań, nie miałam wcześniejszej ingerencji w sprawy kobiece ani nie poroniłam. powiedział że jak przyjdę następnym razem to zobaczymy:) i nie ma sensu tak szybko działaś ze mną-no chyba że mam zamiar mieć dziecko z kimś innym;) bo laparo się robi nawet w cyklu gotowym do zapłodnienia.

aaa i namówiłam męża na zioła hahha:) pijemy razem:) tzn on na raz wypija a ja się delektuje;) nie ma wyjścia.

a u was widzę że się dzieje.
    Milcia szaleje z oknami, Magdzialena znowu śledzie pożera:P

ejj laski a jest jakaś dieta dla PCOwców??

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jeeest Kasia...taka co jej nie polubisz hyhyhyhyh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie stwierdzil ze w cyklu po laparo nie powinno siedzialac..ze wzgl na szwy i na podawane praparaty do droznosci oraz kauteryzacje.....Ale jak widzisz co gin to opinia ;)
    Ja juz odliczam dni do odlozenia tabsow i zaczecia cyklu..W pon ide na sciagniecie szwow i wypis ze szpitala wybrac a za niecale 2tyg wykin z badania histopatologicznego///
    Kasiek ta dieta przy pcos..to nie zremy cukrow :P
    Poza tym piszesz o infolicu no slyszalam o nim paczalam na sklad...i ogolnie to co ja mam ten d-chiro-inositol ma lepszy sklad...ale nawet suplementacja kasiek inozytolem plus kwas tez daje efekty ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 08:33

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej
    standardowo jak zwykle ja zostaje w tyle bo oprócz wyznaczonej wizyty i tego ze czuje sie fatalnie boli mnie bardzo krzyż,brzuszek i standardowo nogi jadę juz trzeci dzien na ibupromie max to nic nie wiem a dzis tu jeszcze do 7.04:(

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    Hej hej
    standardowo jak zwykle ja zostaje w tyle bo oprócz wyznaczonej wizyty i tego ze czuje sie fatalnie boli mnie bardzo krzyż,brzuszek i standardowo nogi jadę juz trzeci dzien na ibupromie max to nic nie wiem a dzis tu jeszcze do 7.04:(
    No ja po cyklu z clo mialam strasznie bolesna @....Mi gin powiedzial ze moglam miec bol przez zrosty i ze owu byla po nie droznej stronie....zarlam nospe max 3razy dziennie przez4dni :/
    A samopoczucie KInia lepsze???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh Kap no właśmnie muszę poczytać o tym izotynolu i inofolicu:P
    na razie mam dylemat bo zapisałam chłopa do endokrynolożki tu miejscowej, wiem że na pewno się specjalizuje w tarczycy ale nie wiem czy pomoże mojemu chłopu?!
    i się zastanawiam czy to nie przepisać spowtrotem do krakowa do androloga buuuu pomocy!

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
‹‹ 442 443 444 445 446 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ