X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakbys tu i tuzapisala?i porownac opinie u jednego i drugiego specjalisty??
    ps.nie izotynool tylko inozytol hyhyhyh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kuźwa niech już idzie do tej miejscowej....
    po kontrolnych badaniach nasienia się zastanowimy co dalej...
    muszę odsapnąć od tych problemów bo zwariuję....
    w końcu endokrynolog to endokrynolog nie?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze cie nosi ;)chcialabys juz wszystko szybciej ruszyc..a wkurza ze na wszystko trza czasu :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ja po cyklu z clo mialam strasznie bolesna @....Mi gin powiedzial ze moglam miec bol przez zrosty i ze owu byla po nie droznej stronie....zarlam nospe max 3razy dziennie przez4dni :/
    A samopoczucie KInia lepsze???

nie no samopoczucie zdecydowanie lepiej ochlonelam a i Mężu mój stanal na wysokości zadania to on mnie namowil do zmiany lekarza powiedział ze skoro nie ma efektow to bezsensu i trzeba szukać pomocy gdzie indziej i jak do tego poprzedniego nie chcial ze mna jezdzic tak do nowego Gina powiedział ze ze mna pojedzie szoook:)

kapturnica, Milcia lubią tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nosi mnie jak uj....najgorsze że wszystkie terminy albo są późniejsze niż mamy tego endo teraz albo mojemu nie pasują bo pracuje;/ do dupy to wszystko....
    chyba zacznę z powtorem haftować żeby się czymś zająć pożytecznym

kurna teraz to się muszę o tym PCO nauczyć co to w ogóle i jak z tym żyć;/

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasica podaj mi jakiś link jak wygląda ten Twój inozytol??:P)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kasica podaj mi jakiś link jak wygląda ten Twój inozytol??:P)
    kasiek ja mam z az medica..w skladzie jest wit b6 i inozytol///
    http://www.azmedica.pl/?ver=1&mainpage=katalog.php tu popaczaj moze maja ja placilam za 45sztuk 25,50 u siebie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na przyszly cykl znow bede stosowac znow to http://www.swansonvitamins.com/swanson-ultra-d-chiro-inositol-60-caps
    ale jego mi sis sciaga

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    no nosi mnie jak uj....najgorsze że wszystkie terminy albo są późniejsze niż mamy tego endo teraz albo mojemu nie pasują bo pracuje;/ do dupy to wszystko....
    chyba zacznę z powtorem haftować żeby się czymś zająć pożytecznym

kurna teraz to się muszę o tym PCO nauczyć co to w ogóle i jak z tym żyć;/
    No mnie pare dni teraz i juz zaczyna nosic :-/ pikna pogoda to moze kolo domu powoli sie pokrece..nic wiele nie zrobie jeszcze ale moze jakie gowienka po psie wysprzatam za bramka hehehe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe od gównienek u nas jest mój mąż:) choc nieraz mnie goni żebym te :grzyby: pozbierała hehe

KAsia no wiem już znalazłąm i chyba wezmę ten inozytol po prostu bo jest tańszy, kwas foliowy przecież biorę a to w inofolicu jest.
    no i będę sobie najwyżej po 2 tableteczki brać. a Ty po ile bierzesz? i w ogóle czemu bierzesz?? przecież nie masz pco.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam pcos??hahahahah ale zes dala numerasa ;) Kasia ja mam pcos stwierdzone w 2000r przy laparotomii u mnie byl probem z owu...torbiele itd./...podczas laparotomii zrobili resekcje jajnikow i wrocily owu..Niestety nie ejst to zabieg na lata./..dlatego kauteryzacje teraz mialam...Ja biore po1sztuce a kwasu biere2tabsy dziennie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:37

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ja brałam inofolic. Jakiś miesiąc go piłam. Poprzednia gin mówiła, że podobno efekty są. Strasznie drugi jest. Za 20 saszetek zapłaciłam 49 zł, ale jak szukałam, to cena nawet dochodziła do 79 zł.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha ale jaja sory Kap ale nadmiar wiedzy mnie ostatnio przytłacza:D

No własnie Milcia strasznie drogi jest ten inofolic, ale znalazłam jego odpowiednik o nazwie INOFEM 30 saszetek za 42zł.... ale idę dziś do apteki to zapytam o inozytol przede wszystkim, zresztą o wszystko zapytam:P

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

No własnie Milcia strasznie drogi jest ten inofolic, ale znalazłam jego odpowiednik o nazwie INOFEM 30 saszetek za 42zł.... ale idę dziś do apteki to zapytam o inozytol przede wszystkim, zresztą o wszystko zapytam:P
    inozytol zamowi w ziolowych i w supl;ementach..smieszniejsze ze w kilku aptekach nawet nie wiedzieli co to jest :-/
    Infolic jest przereklamowany..patrzajcie na jego sklad...bardzo latwo samemu skomponowac sklad praktycznie identico za mniejsze pieniadze..Ale u mnie sloneczko ajjj :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też piękna pogoda. Zaliczyłam dzisiaj trzecia betę, tak jak lekarz kazał. Po południu będą wyniki. Jak będzie ok, to dzisiaj chcemy powiedzieć rodzicom.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Kasia na temat pcos przeczytalam morze artykulow i przerobilam wiele na swojej skorze..ja niemam hirsutyzmu , nigdy nie mialam ale sklonnosc do lapania smalcu jak najbardziej..Za gowniarza bardzo rzadkie nieregularne miesiaczki po kilka miechow wiem ze nie mialam..Po laparotomii zaraz sie ladnie pojawily..dlatego w szoku bylam ze mam okres samoistnie po odstawieniu tabsow..Moje pcos po urodzeniu mlodego zelzalo trochu...Niestety pcos to wspolistnienie kilku chorob i wieksze ryzyko cukrzycy i innych powiklan :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    U mnie też piękna pogoda. Zaliczyłam dzisiaj trzecia betę, tak jak lekarz kazał. Po południu będą wyniki. Jak będzie ok, to dzisiaj chcemy powiedzieć rodzicom.
    bedzie ok ;) i bedzie swieto ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to znaczy ze w aptece inozytolu nie kupie???????

Milcia nooo to przed wami emocjonująca sobota w takim razie:) na pewno będzie piękna beta :)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    to znaczy ze w aptece inozytolu nie kupie???????

Milcia nooo to przed wami emocjonująca sobota w takim razie:) na pewno będzie piękna beta :)
    Kasia ja nie dostalam w aptece tylko w tym moim sklepiku z suplementaMI MI ZAMOWILA...popaczaj na necie czasem mozesz taniej go sciagnac z neta ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trza jaka kawe wypic i moze trochu po chalupie sie pokrecic..Kurde porobilby co a tu dupa!!! Boje sie zeby sie nie ponaciagac za wczesnie..Bo jakby gdzie szwy puscily bylaby dupa blada :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 10:14

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 443 444 445 446 447 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ