Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:No ja po cyklu z clo mialam strasznie bolesna @....Mi gin powiedzial ze moglam miec bol przez zrosty i ze owu byla po nie droznej stronie....zarlam nospe max 3razy dziennie przez4dni
A samopoczucie KInia lepsze???
nie no samopoczucie zdecydowanie lepiej ochlonelam a i Mężu mój stanal na wysokości zadania to on mnie namowil do zmiany lekarza powiedział ze skoro nie ma efektow to bezsensu i trzeba szukać pomocy gdzie indziej i jak do tego poprzedniego nie chcial ze mna jezdzic tak do nowego Gina powiedział ze ze mna pojedzie szoook:)kapturnica, Milcia lubią tę wiadomość
-
no nosi mnie jak uj....najgorsze że wszystkie terminy albo są późniejsze niż mamy tego endo teraz albo mojemu nie pasują bo pracuje;/ do dupy to wszystko....
chyba zacznę z powtorem haftować żeby się czymś zająć pożytecznym
kurna teraz to się muszę o tym PCO nauczyć co to w ogóle i jak z tym żyć;/ -
Robotka1 wrote:Kasica podaj mi jakiś link jak wygląda ten Twój inozytol??)
http://www.azmedica.pl/?ver=1&mainpage=katalog.php tu popaczaj moze maja ja placilam za 45sztuk 25,50 u siebie -
Robotka1 wrote:no nosi mnie jak uj....najgorsze że wszystkie terminy albo są późniejsze niż mamy tego endo teraz albo mojemu nie pasują bo pracuje;/ do dupy to wszystko....
chyba zacznę z powtorem haftować żeby się czymś zająć pożytecznym
kurna teraz to się muszę o tym PCO nauczyć co to w ogóle i jak z tym żyć;/ -
hehe od gównienek u nas jest mój mąż choc nieraz mnie goni żebym te :grzyby: pozbierała hehe
KAsia no wiem już znalazłąm i chyba wezmę ten inozytol po prostu bo jest tańszy, kwas foliowy przecież biorę a to w inofolicu jest.
no i będę sobie najwyżej po 2 tableteczki brać. a Ty po ile bierzesz? i w ogóle czemu bierzesz?? przecież nie masz pco.
-
Ja nie mam pcos??hahahahah ale zes dala numerasa Kasia ja mam pcos stwierdzone w 2000r przy laparotomii u mnie byl probem z owu...torbiele itd./...podczas laparotomii zrobili resekcje jajnikow i wrocily owu..Niestety nie ejst to zabieg na lata./..dlatego kauteryzacje teraz mialam...Ja biore po1sztuce a kwasu biere2tabsy dziennie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 09:37
-
hahaha ale jaja sory Kap ale nadmiar wiedzy mnie ostatnio przytłacza:D
No własnie Milcia strasznie drogi jest ten inofolic, ale znalazłam jego odpowiednik o nazwie INOFEM 30 saszetek za 42zł.... ale idę dziś do apteki to zapytam o inozytol przede wszystkim, zresztą o wszystko zapytam:Pkapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hahaha ale jaja sory Kap ale nadmiar wiedzy mnie ostatnio przytłacza:D
No własnie Milcia strasznie drogi jest ten inofolic, ale znalazłam jego odpowiednik o nazwie INOFEM 30 saszetek za 42zł.... ale idę dziś do apteki to zapytam o inozytol przede wszystkim, zresztą o wszystko zapytam:P
Infolic jest przereklamowany..patrzajcie na jego sklad...bardzo latwo samemu skomponowac sklad praktycznie identico za mniejsze pieniadze..Ale u mnie sloneczko ajjj -
Robotka1 wrote:hahaha ale jaja sory Kap ale nadmiar wiedzy mnie ostatnio przytłacza:D
Kasia na temat pcos przeczytalam morze artykulow i przerobilam wiele na swojej skorze..ja niemam hirsutyzmu , nigdy nie mialam ale sklonnosc do lapania smalcu jak najbardziej..Za gowniarza bardzo rzadkie nieregularne miesiaczki po kilka miechow wiem ze nie mialam..Po laparotomii zaraz sie ladnie pojawily..dlatego w szoku bylam ze mam okres samoistnie po odstawieniu tabsow..Moje pcos po urodzeniu mlodego zelzalo trochu...Niestety pcos to wspolistnienie kilku chorob i wieksze ryzyko cukrzycy i innych powiklan -
Robotka1 wrote:to znaczy ze w aptece inozytolu nie kupie???????
Milcia nooo to przed wami emocjonująca sobota w takim razie:) na pewno będzie piękna beta