Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia, ja nie gram w piłkę nożną, a raz jedyny mi się śniło, że jestem na boisku, piłka leci do mnie, ja się składam do strzału i z całej siły kopię prosto w piłkę...
Tak małża kopnęłam z całej siły, że się obudził z krzykiem. Kopnęłam go w goleń tak, że o mało nie złamałam nogi, miał siniaka chyba przez miesiąc, a z tydzień chodził wściekły...
Zaczęłam wierzyć, że można kogoś zabić przez sen... -
bryy, cóż za dyskusja:D:D
ELFIK miło mi że kojarzysz mnie ze zdrowym jedzeniem haha:D staram się jak mogę ale niestety mam tak jak tu króraś pisała...im bliżej małpy tym bardziej cukier wygrywa;/
ale staram się zdrowo jeść oczywiście:)
dziś mam ryż na mleku zapiekany z jabłkami i cynamonem:P wiem że średnio zdrowe ale tak mnie wczoraj naszło:) dziś już nic nie ma:P mąż zabrał do pracy część ja część, wczoraj się uraczyliśmy i koniec:P
Milcia w brzuch Ci zasadził?mam nadzieje że dobrze się czujesz??
OLIWIA witaj spowrotem.
Kap pewnie nie wstałą bo obolała po sexie leży:Dkapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Milcia, ja nie gram w piłkę nożną, a raz jedyny mi się śniło, że jestem na boisku, piłka leci do mnie, ja się składam do strzału i z całej siły kopię prosto w piłkę...
Tak małża kopnęłam z całej siły, że się obudził z krzykiem. Kopnęłam go w goleń tak, że o mało nie złamałam nogi, miał siniaka chyba przez miesiąc, a z tydzień chodził wściekły...
Zaczęłam wierzyć, że można kogoś zabić przez sen...
Elfik dokładnie tak jest:) a nie masz nie raz na jawie tak że masz uczucie spadania i nagle się przeraźliwie wzdrygasz? ja czasem tak mam;) podobno napięcie wtedy schodzi z człowieka:)
dziewczynki a wy jak takie nerwowe i w stresie to moze sobie prolaktynę po obciążeniu zbadajcie? to tak zwany hormon stresukapturnica lubi tę wiadomość