Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Idia wrote:Mnie o 5 obudziły mdłości.... Ja obudziłam męża błagając o kanapkę. Dobudziłam go po godzinie- to będzie ciężki dzień... Wciąż mdli
jakieś sprawdzone metody?
-
Robotka1 wrote:Kap o to to:) owulacja:D:D:D hehe u Ciebie:) ładny spadek;) u mnie takich nie ma;)
Kurde marzy mi sie wlasne pekanie -
Robotka1 wrote:
dziś mam ryż na mleku zapiekany z jabłkami i cynamonem:P wiem że średnio zdrowe
Ło, matko i córko - jak to średnio zdrowe? Ryz mleko, cynamon, jabłka?!!!
Niezdrowa to byla moja jajcówa na boczku, ale mniam, mniam..Nie żałuję!!!
to jednak dobrze cię kojarzę ze zdrowym jedzeniem..
Kap pewnie nie wstałą bo obolała po sexie leży:D
Małz w domu, to śniadanie do łóżka przyniósł i sniadaniają...
Pani hrabina raczy jeszcze kromeczkę?...
A na wątku kwietniówek dopisala się na plus dziewczyna, która się starała 36 mcy, i teraz za pierwszym in vitro z jedngo zarodka ma II kreski. Jakoś to na duchu podnosi
"Miłość kruszy góry, których wiara nie przeniosła..."kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Małz w domu, to śniadanie do łóżka przyniósł i sniadaniają...
Pani hrabina raczy jeszcze kromeczkę?...
A na wątku kwietniówek dopisala się na plus dziewczyna, która się starała 36 mcy, i teraz za pierwszym in vitro z jedngo zarodka ma II kreski. Jakoś to na duchu podnosi
"Miłość kruszy góry, których wiara nie przeniosła..."Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 09:39
-
Robotka1 wrote:
dziewczynki a wy jak takie nerwowe i w stresie to moze sobie prolaktynę po obciążeniu zbadajcie? to tak zwany hormon stresu
ja juz grzecznie kortyzol badałam, górna granica ale w normie - nawet nie mam wymówki, wredna jestem i tylekapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ty bez in vitro tez zobaczysz..wiec sie nie smutaj...
A ja się nie smutam - wrecz odwrotnie - ja napisałam, że się cieszę!
To może i mnie tez udostępnij ten wykres, nich ja zobaczę choć raz jak ma ten spadek owulacyjny wygladać...
Idia - podobno imbir - ale mnie od imbiru dopiero mdliło.
Ale laski wcinały, taki kandyzowany. -
kapturnica wrote:ale ci sie slicznie tempka Kasiula trzyma łoł
no gdyby nie jałowy cykl to bym myślała że może sie udało hahaha:) ale dziś już spadek, i zobaczysz teraz będzie powoli spadała:) czyli wychodzi że u mnie norma że się wzbija wysoko a potem delikatnie opada -
Elfik wrote:A ja się nie smutam - wrecz odwrotnie - ja napisałam, że się cieszę!
To może i mnie tez udostępnij ten wykres, nich ja zobaczę choć raz jak ma ten spadek owulacyjny wygladać...
Jak jutro bedzie ten drugi spadek i wzrost to ci pokaze..Na razie na dwoje babka wrozyla ale pokaze ci moj wczesniejszy z clo owulka z niedroznej strony jak ladnie spadla przed owu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 09:48