Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna0071 wrote:Hejka laski mój mi powiedział, że nie będzie dziecka w czółko stukać i tak jak mówisz Kasiu tylko francuz zostaje
coś za coś
Az wojne musialam zrobic zeby sexa dostac
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
Ide na 13.30 i nie powiem sie delikutasnie denerwuje
Jedynie po domniemanej owu nie lubie monitoringu
Plecy nawalaja dalej , do tego jakby krzyz doszedl...No i dosc szybko cycki zaczely mnie bolec..ale tempka tez wyzsza niz w tamtym cyklu z clo to moze przez progesteron
-
Milcia wrote:Asia mierzysz jeszcze temperaturę? Ja już przestałam.
Nie mierze zaznzczam taką samą bo lubię ciągłość mieć -
Kasia teraz wiesz jak to jest przy 10000
ja modliłam się żeby to był pierwszy i ostatni zastrzyk tak mnie te plecy wymęczyły , będzie dobrze mówię Ci
-
Mnie zastanawia czy ten wielgach co mam na lewym sie wchlonie sam
Niby nie czuje go wogole , a przewaznie wiedzialam ze jest jakas orbiel..Wogole ten cykl jest calkiem inny od tamtego..Wtedy temp szla szybko w gore , a teraz schodkami do gory....
-
Joanna0071 wrote:Kasia teraz wiesz jak to jest przy 10000
ja modliłam się żeby to był pierwszy i ostatni zastrzyk tak mnie te plecy wymęczyły , będzie dobrze mówię Ci
-
Ja pregnyl wziełam w niedzielę mając po jednym pecholu na jajnikach jeden miał 19 a drugi 24 w piątek tego 19 nie było a ten co miał 24 miał już 27 gin kazał serduszkować sam nie wiedział o co kaman, i czułam ze pękam podczas serduszkowania, to był masakryczny ból. 5 maja mi na usg powie ktory tydzień według rozwoju zarodka to może jakoś to oblicze ale wydaje mi się że to właśnie to jajko co w piątek pękało.
-
Joanna0071 wrote:Ja pregnyl wziełam w niedzielę mając po jednym pecholu na jajnikach jeden miał 19 a drugi 24 w piątek tego 19 nie było a ten co miał 24 miał już 27 gin kazał serduszkować sam nie wiedział o co kaman, i czułam ze pękam podczas serduszkowania, to był masakryczny ból. 5 maja mi na usg powie ktory tydzień według rozwoju zarodka to może jakoś to oblicze ale wydaje mi się że to właśnie to jajko co w piątek pękało.
-
Kurdde blaszka musze zrobic ciezsze zakupy dzis bo od jutra jestem bez samochodu do konca tygodnia
Dobrze ze mlody ma wolne od szkoly bo by trzeba bylo dymac codziennie z buta do szkoly...A tak w sumie tylkow piatek jak do endokrynologa bedziemy szli....
-
Tak miałam dwa na pierwszym nic nie widział w macicy ale beta rosła potem w 6 tygodniu to było wszystko ok ladnie tylko jeszcze serduszko nie biło bo za wcześnie teraz już powinno być je slychać jak pójdę.
-
Robotka1 wrote:hej laseczki:)
ale macie fajnie:) już oczekiwania na testowanie i na wizyty usg:)
ja dzis muszę męża siłą wziąćjutro go nie ma a w przyszłym tygodniu pasuje zrobić badanie....
Nie wiem jakos tak dziwnieJeszcze mam gesia skorke na mysl o wyniku badan mojego..Kurde moglyby dzis juz rpzyjsc w koncu..Ale jak znam swojego pecha to caly tydz przyjdzie mi przeczekac
Ciekawa jestem czy jakby tam zadzwonil to powiedza mi czy wyslali juz wyniki???