Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:KApciu, tyle to wytzrymasz. A złe wyniki u facetów w naszym wieku zdarzają się rzadko
A raczej z tego co móiwsz, to żeby leżeć z lapkiem na udach (jak my, he he) i jajeczka gotować to on czasu nie ma...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 10:44
-
Robotka1 wrote:Elfik nie wiem gdzie był mąż koleżanki ale mój też był w klinice gdzie młode siksy latały i do tego bardzo urodziwe:) i mowił że może non stop jezdzić na badania;)
KAP powodzenia, trzymam kciukaski mocno za monitorek:)
ja jutro załatwiłam sobie wolne:) jadę z młodą w sprawie odroczenia:) ale mam stresaNo chyba ze na jakas suuuke traficie ale mysle ze nie ebdzie zle..Wogole chodze dzis jak granat bez zawleczki nie wiadomo kiedy nastapi wybuch..Nie wiem czemu ale wscieklosc mnei od srodka rozrywa...
-
Kap, tzrymam kciuki za Twoje badania, myslę, ze czujesz się dziwnie, bo wszystkie tak mamy jak się dzieje akcja. Niby się człowiek przyzwyczaja, a jednak emocje są.[/QUOTE]
Elfik
Nie dziekuje...ale jakos mam wszystko w glowie tak dziwnie dzis...Az cala chodze w srodku...Jak pomysle i o badaniach i tym 2tyg czekaniu łehh to mi sie jawnie haftac mna to wszystko chce...Po prostu wkurw na maksa mam dzisWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 10:47
-
kapturnica wrote:A co do gina to za przeproszeniem sie kuva nie wysilil bo tyle po wynikach to kazdy laik by powiedzial ze moze juz po owu albo pecherzyki rpzestaly rosnac..
he he, no wiesz, skoro to prawda, to co on mógł powiedzieć?
Ale ja mam kręcka.
Wczoraj 7.30 pobrana krew, wyniki sugerują, ze owu juz była.
Z drugiej strony dziś rano spadła mi temp - mocno, czyli pewnie skok w górę bedzie.
Przeczytałam, ze estradiol spada przed owu, ale nieznacznie, mój raczej znacznie, więc to chyba nie był skok przed owu.
Teraz pewnie wzrosnie mi temp i ovufriend wyznaczy mi owulację na jutro...
K... jak zwykle gin stweirdzi, ze wszystko gra, tylko to jakos nie współgra ze sobą.
Doczytałam się tutaj, że skoki temp mogą być do 4 dni przed i po owu, więc może jednak to nie ściema z tą moją temp.
a tu wklejam link - komentarze i nastawienie pominąć, ale dobrze opisane z temp
hi, hi - oprócz tego, że u mnie nie ma co pekać...
http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=31 -
kapturnica wrote:Kap, tzrymam kciuki za Twoje badania, myslę, ze czujesz się dziwnie, bo wszystkie tak mamy jak się dzieje akcja. Niby się człowiek przyzwyczaja, a jednak emocje są.
Nie dziekuje...ale jakos mam wszystko w glowie tak dziwnie dzis...Az cala chodze w srodku...Jak pomysle i o badaniach i tym 2tyg czekaniu łehh to mi sie jawnie haftac mna to wszystko chce...Po prostu wkurw na maksa mam dzis[/QUOTE]
O widzisz, o tym pisałam. Pytałaś o co mam wk, a ja tak naprawę o nic, zawsze się by jakis powód znalazł, ale nie o to chodzi.
Myslę o tym by tego wkkk powiązać jakoś z wykresem, a raczej praca naszych hormonów. Wiem, że są te opcje na of, ale zawsze mnie to śmieszyło, że każde zdęcie potem sie interpretuje na ciąże
Teraz mysle, ze będe zaznaczać ten dzień wkk i zobaczę jak to sie pokrywa z wynikami.
Tzn, Ciebie chciałam prosić, bo ty masz regularny monitoring, ale u ciebie też do lipca przerwa
Ja rozumuję, że to skok hormonów tak robi, bo jak nie to jakieś wredne sucze z nas.......)))))))))))))0
-
Elfik wrote:he he, no wiesz, skoro to prawda, to co on mógł powiedzieć?
Ale ja mam kręcka.
Wczoraj 7.30 pobrana krew, wyniki sugerują, ze owu juz była.
Z drugiej strony dziś rano spadła mi temp - mocno, czyli pewnie skok w górę bedzie.
Przeczytałam, ze estradiol spada przed owu, ale nieznacznie, mój raczej znacznie, więc to chyba nie był skok przed owu.
Teraz pewnie wzrosnie mi temp i ovufriend wyznaczy mi owulację na jutro...
K... jak zwykle gin stweirdzi, ze wszystko gra, tylko to jakos nie współgra ze sobą.
Doczytałam się tutaj, że skoki temp mogą być do 4 dni przed i po owu, więc może jednak to nie ściema z tą moją temp.
http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=31Apowiem Ci ze mna dzis to sie lepiej nie przejmujcie bo jakas nie teges jestem
Jeszcze zeby bylo smieszniej to kuva wody nie ma!! Jak ja mam sie wykapac przed wizyta u gina??Chyba se jaja robia normalnie...Znow trzeba sie bedzie rpzeprosic z woda studzienna,...U mnie ovu wyznaczylo owulke w dzien podania pregnylu.,.W co raczej watpie i obstawiam neidziele nie sobote..Ale przekonam sie czy ten wzrost temp przeklada sie na obraz usg....
Te nasze org sa delikatnie rzecz ujmujac do dupy -
zagubiona_82 wrote:helloł
KAP czy Ty sie może na testowanie szykujesz w tym m-cu?
fajnie że u Ciebie tak wszystko szybko się ruszyło po tej laparo.zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:O widzisz, o tym pisałam. Pytałaś o co mam wk, a ja tak naprawę o nic, zawsze się by jakis powód znalazł, ale nie o to chodzi.
Myslę o tym by tego wkkk powiązać jakoś z wykresem, a raczej praca naszych hormonów. Wiem, że są te opcje na of, ale zawsze mnie to śmieszyło, że każde zdęcie potem sie interpretuje na ciąże
Teraz mysle, ze będe zaznaczać ten dzień wkk i zobaczę jak to sie pokrywa z wynikami.
Tzn, Ciebie chciałam prosić, bo ty masz regularny monitoring, ale u ciebie też do lipca przerwa
Ja rozumuję, że to skok hormonów tak robi, bo jak nie to jakieś wredne sucze z nas.......)))))))))))))0
-
Robotka, uda się, bo nikt na siłę nie będzie dzieciaka na siłę ciągał, jak matka czuję, ze nie powinno.Przynajmniej tak kumpela mówiła..
zagubiona, dzień dobry.
Ja też byłam ciekawa, kto u nas testuje- pierwsze koleżanki chyba w poniedziałek
ja 6 maja zgodnie z wypiską lekarza, ale raczej @ rozwieje moje wątpliwosci wczesniej. A jak Wy? -
zagubiona_82 wrote:znaczy się w normie żadnych skoków ani spadków:)
Co do akcji po laparo..No chyba dzieki tylko temu na prawym kauteryzowanym 2dojrzale jajka urosly..Pytanie czy pekly i czy byly wartosciowe...Lewych nie licze bo na niedroznej -
Elfik wrote:ja 6 maja zgodnie z wypiską lekarza, ale raczej @ rozwieje moje wątpliwosci wczesniej. A jak Wy?
Wychodzi mi 30tego najwczesniej a powinnam 4tego w sumieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 11:15