Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Nie bije juz ..a przynajmniej od czasu jak przestalam na mecze jezdzic
Az nerwowosc sobie zaznaczylam na wykresie...
no własnie zaznaczaj
ja nie mogłam zaznaczyć megadepresji, to zaznaczyłam smutek i streskapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja staram sie odsuwac mysli o tym ze moglo sie udac...Tylko jak sobie pomysle ze potem 2miesiace w plecy bo mojego nie ma to zalamke lapie
kochana, ja dwa lata starań, 1,5 na clo, to jest zalamka! ty jesteś raczkująca staraczka, dla Ciebie to nawet jeszcze statystyka nie pracuje
Cycki w górę!
Zagubiona - oby sie udało. Masz rację nie nakręcaj się, bo potem spadek nastróju jak z dachu wiezowca..))
A nie pamiętam zagubiona, ile sie starasz? -
Elfik wrote:kochana, ja dwa lata starań, 1,5 na clo, to jest zalamka! ty jesteś raczkująca staraczka, dla Ciebie to nawet jeszcze statystyka nie pracuje
Cycki w górę!
Cycki dzis same w gorze od wczoraj progesteron dziala na nie dosc zdrowo..Wiem ze starania sa zadne ale chodzi o czas miedzy nimi , ktory trace...Ja raz a wy 3 conajmniej,.,,to jest roznica -
he, he - może lepiej - podobno my zyjemy w zbyt sterylnych warunkach... :)0
ja sie naczytałam jak ...... sama nie wiem co, i sobie myślę, że ovu jeśli była to w 14 dc, zatem koleżanki, umawiamy się na grupowe testowanie 1 maja?
A nie to święto, zawsze pod górkę, he he)))))))0
ale sikańca można zrobic zawsze, to co testujemy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 11:45
-
Elfik wrote:he, he - może lepiej - podobno my zyjemy w zbyt sterylnych warunkach... :)0
ja sie naczytałam jak ...... sama nie wiem co, i sobie myślę, że ovu jeśli była to w 14 dc, zatem koleżanki, umawiamy się na grupowe testowanie 1 maja?
A nie to święto, zawsze pod górkę, he he)))))))0
-
kapturnica wrote:Masz racje....testujemy po swietach yhhyhyhy
a 4 olewamy jak leci?
Hi, hi, zagubiona, jak Ty napisałaś, ze się lubisz nakręcać, to stawiam na to, że już 30 zrobisz...))))))
co tam, zobaczymy komu się uda najdłużej wytrzymać, he he
kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Ja to nie mam wyjscia wczesniej niz ten 12-14dzien nie bedzie wynik dla mnie raczej wiarygodny bo pregnyl..Kurde jeszcze kolo poltorej godziny ...Ciekawe czy o czasie mnie przyjmie..Gin zajebisty ale jak to bywa na nfz w kolejce trza swoje odstac ehhh
-
hehe Kap aż mi się Twój nastrój dziś udziela:D tzn czuje respekt:)
Ty sie na meczach biłaś??? niezłe ziółko z Ciebie było:D:
cioteczki zadzwoniłam do remedum i mnie przepisały z 9 maja na 23 maja-jak sie cieszęz badaniami męża jeszcze mam czas poczekac:)
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
Ojj tam ojj tam stare skinheadowskie dzieje..SIe bylo kibolem sie bilo iihhi...No nie za grzeczna bywalam za gowniarzyka....
Sory zee ci sie udzielilo ale naprawde jakas chujnia z grzybnia dzis..Moze przez te dzika pogode? wisi wsyztsko jakby mialo zaraz lunac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 12:19
-
nick nieaktualny