Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale u mnie upal jest 30stopnina termometrze do sloneczka... Ale bedzie burza na popoludniu hyyhyhyhyh
I zeby bylo weselej wyskoczyl mi nowy wydatek ekkkkhhhmmm tarcza sprzegla slizga jakby maslem posmarowal..Od czwartku zostaje bez auta na 3dni ...Buuuu -
Kaśka Ty mi wytłumacz łopatologicznie.
po coś Ty brała pregnyl 10000????
skoro na 5tys ładnie pękałaś a teraz dodatkowo jesteś po przedmuchu???
bo aż mi Cię żal przez ten ból pleców bidoku
dobra, mam kawęodrobiona jestem ale mega rozkojarzona...
dziś robię w domu grila, rodzice moi przyjadąbędzie fajnie:)
-
Robotka1 wrote:Kaśka Ty mi wytłumacz łopatologicznie.
po coś Ty brała pregnyl 10000????
skoro na 5tys ładnie pękałaś a teraz dodatkowo jesteś po przedmuchu???
bo aż mi Cię żal przez ten ból pleców bidoku
dobra, mam kawęodrobiona jestem ale mega rozkojarzona...
dziś robię w domu grila, rodzice moi przyjadąbędzie fajnie:)
Bo gin ten ordynatorek kazal mi wziasc 10tys z racji takiej ze w wiekszosci przypadkow podaje sie wlasnie te10tys pregnyl..Gadal ze na 5tys moga nie peknac obydwa jajka na droznej stronie , a 2jajka to wieksza szansa ze w ktorejs z nich bedzie wartosciowa komorka...Zdaje se sprawe z tego ze niestety moga i obie byc do dupy..........Mi kasia nie peklo wtedy to ladniejsze jajeczko wiec wolalam pojsc na calosc ihihihih...
No fakt boli jak cholera....Łe chhh jak ja bym chciala zeby wyniki pałełka juz przyszly...Jakos sie martwie... -
kapturnica wrote:Bo gin ten ordynatorek kazal mi wziasc 10tys z racji takiej ze w wiekszosci przypadkow podaje sie wlasnie te10tys pregnyl..Gadal ze na 5tys moga nie peknac obydwa jajka na droznej stronie , a 2jajka to wieksza szansa ze w ktorejs z nich bedzie wartosciowa komorka...Zdaje se sprawe z tego ze niestety moga i obie byc do dupy..........Mi kasia nie peklo wtedy to ladniejsze jajeczko wiec wolalam pojsc na calosc ihihihih...
No fakt boli jak cholera....Łe chhh jak ja bym chciala zeby wyniki pałełka juz przyszly...Jakos sie martwie...
no a u was kiedy mają być wyniki? jakoś teraz no nie??
mam nadzieje KAsia ze juz nie bedziesz musiała tych pregnyli wiecej braćmi podeślesz jak zavciązysz:D
-
Robotka1 wrote:tak wysyłam w przyszłym tyg może w środe:)
Kacha wpadaj wpadaj:) napijemy się, pogadamy:D
U mnie robi sie czarno a na sznurkach jeszcze mi pranie nie wyszchlo..Czuje ze bedzie niezla pompa heh
Mnie juz nosi tak bym chciala wyniki..Zaluje ze w piatek zesmy nie podjecvchali -
Robotka1 wrote:no a u was kiedy mają być wyniki? jakoś teraz no nie??
mam nadzieje KAsia ze juz nie bedziesz musiała tych pregnyli wiecej braćmi podeślesz jak zavciązysz:D
Kasiek bardzo bym chciala , ale w tym cyklu jestem realistka..Nie nastawiam sie na nic.Tamten mnie poturbowal psychicznie......Jesli jutro potwierdzi sie owu po droznej stronie to bede szczesliwa , ze szansa jest...I jak wykres nie jest udostepniony to tez jakos spokojniej..Nikt ani nic nie nakreca....Tylko wkurza mnie ze ovu zle jest wyznaczone na razie....
-
Bede niedaleko ciebie przejezdzac w ciemna noc 12maja.
.Jade na lotnisko po sis i jej angolka...Ojj bede miala mlyn przez pare dni , oni beda u mnie siedziec........Jeszcze braciak zjezdza na 3tyg ze szkocji bo zeby sobie bedzie robil.Na szczescie bedzie u swojej tesciowej siedzial......Takze maj zleci z szybciorem.Jak sie nie pwoiedzie to nie bedzie czasu na rozpaczanie po tym cyklu........ -
no i super Kasiorek:) takie cykle są najlepsze, jak się o nich nie myśli:)
ejjj to dawaj znać jak bedziesz koło mnie:D:D choćbym miała wyjść Cię uściskać to wylecę z roboty:D:D:D
no więc pokupiłam na szybciora kiełbaski, pieczarki, cukinię na grilla:)
ostatnio sprzedałam dwa pieski to 15kgx3 karmy kupiłam na cały rok hehe;) jeszcze mi dwa łobuzy zostały;) -
Robotka1 wrote:no i super Kasiorek:) takie cykle są najlepsze, jak się o nich nie myśli:)
ejjj to dawaj znać jak bedziesz koło mnie:D:D choćbym miała wyjść Cię uściskać to wylecę z roboty:D:D:D
no więc pokupiłam na szybciora kiełbaski, pieczarki, cukinię na grilla:)
ostatnio sprzedałam dwa pieski to 15kgx3 karmy kupiłam na cały rok hehe;) jeszcze mi dwa łobuzy zostały;) -
Dziewczyny, ja mam dzisiaj apogeum stanu nerwowego. Szefowa podobno na mnie dzisiaj wkurwiona, a ja cala zdenerwowana. Aż mi się wszystko trzęsie w środku. Co za dwulicowa baba. Najpierw mi mówi, że nie mam się przejmować, że zwolnienie mi się należy. A tu takich rzeczy się dowiaduję
-
kapturnica wrote:Kasia ja bede jechala kolo 22dopiero heheheheh
:D mam za rogiem:D
KAsiek wpisałam Ci się pod wykresem:P
idę babeczko i pozostale nieobecne też
do juterka:) jutro może na rowerze przyjadę jak będzie ciepło rano buzi:)kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Dziewczyny, ja mam dzisiaj apogeum stanu nerwowego. Szefowa podobno na mnie dzisiaj wkurwiona, a ja cala zdenerwowana. Aż mi się wszystko trzęsie w środku. Co za dwulicowa baba. Najpierw mi mówi, że nie mam się przejmować, że zwolnienie mi się należy. A tu takich rzeczy się dowiaduję
A wkurwiona bo musi ci placic a ciebie w robocie nie ma...
Ale mam mdlosci dzis bleh.....Pregnylek kochany -
Kasia nie mam nic , znikly mi wszytskie wpisy buuuu
edit..... juz sa...Kasia ja wiem ze zle owu mi wyznaczylo bo w ten dzien dopiero preggnyl byl podany....Obstawiam owu w 17dniu cyklu i chyba recznie przestawie jak mi nie przesunie samo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 16:57