Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Kurde gdzie ja Elfica sie podziewa???? Helooo where are you????
Miala dzis badania robic i pregnyl brac...Mam nadzieje ze u niej wszystko ok i milczy bo upaja sie wchlaniajacym pregnylem....
haaa, no własnie czekam jak narkoman na głodzie !!))))))
dziś akcja znicz - 7:30 oddaje krew
o trzeciej pięć jestem karnie po wyniki. nie ma
o czwartej jestem po wyniki. nie ma
o piatej jestem po wyniki, oczami wyobraźni widzę jak moje jajory przyrastają do wielkości indyczych... wyników nie ma.
O 17.30 wpadam do przychodni i warczę, ze to niepoważne, ze jurto te wyniki są mi po nicniepotrzebne. Prosze o telefon do lab. siadam na krzesełku.
Przy mnie dzwonia ze tzry razy, w końcu - są, wpadają na pomysł, żeby faxem przesłac bo jednak są...
Odbieram wynik i ślę smsa do gina.. Gówno śle, bo mam komórkę na karte, ost wykorzystałam kredyt, więc musze doładować.
doładowuje, wysylam, a teraz czekam, aż mi ten gin odpisze czy mam się sztachać czy nie...
Od rana nerw jak tam sobie rosły pokurcze, potem to wszytsko, dziś seksowac trzeba, to ja chyba wyjątkowo się narąbie jak dzwonek, żeby to jakoś poszło))
bo nerwa mam takiego, że....
Teraz czekam az jaśnie oświecony wyda polecenie - pal, a ja sobie palnę....w łeb chyba..
albo i nie, bo może jednak leniuchy nie urosłyzagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:a moje wyniki 15 dc
progesteron o,66 ng/ml
estradiol 104,90 pg/ml
lh 23,63 mlU/ml
czary mary, diabeł stary... jak mówi moja córka, i chyba diabeł ją tego nauczył bo nie ja...
kurde estradiol masz niski....moze jestes juz po owu???? jakie masz normy???? mialas wyzszy kilka dni temu.....Tylko mnie ten progesteron zastanawia , bo masz dosc niziusi jak na faze lutealna jesli mialoby byc juz po owu...
EDIT.....Ale masz inny widze przelicznik wartosci..To juz nic nie wiem hehehehhe.....Daj znac co ci gin napisalWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 19:27
-
Elfik wrote:haaa, no własnie czekam jak narkoman na głodzie !!
))))))
dziś akcja znicz - 7:30 oddaje krew
o trzeciej pięć jestem karnie po wyniki. nie ma
o czwartej jestem po wyniki. nie ma
o piatej jestem po wyniki, oczami wyobraźni widzę jak moje jajory przyrastają do wielkości indyczych... wyników nie ma.
O 17.30 wpadam do przychodni i warczę, ze to niepoważne, ze jurto te wyniki są mi po nicniepotrzebne. Prosze o telefon do lab. siadam na krzesełku.
Przy mnie dzwonia ze tzry razy, w końcu - są, wpadają na pomysł, żeby faxem przesłac bo jednak są...
Odbieram wynik i ślę smsa do gina.. Gówno śle, bo mam komórkę na karte, ost wykorzystałam kredyt, więc musze doładować.
doładowuje, wysylam, a teraz czekam, aż mi ten gin odpisze czy mam się sztachać czy nie...
Od rana nerw jak tam sobie rosły pokurcze, potem to wszytsko, dziś seksowac trzeba, to ja chyba wyjątkowo się narąbie jak dzwonek, żeby to jakoś poszło))
bo nerwa mam takiego, że....
Teraz czekam az jaśnie oświecony wyda polecenie - pal, a ja sobie palnę....w łeb chyba..
albo i nie, bo może jednak leniuchy nie urosły
-
Kurde molo wspolczuje ci tych nerwow..to niepowazne ze strony labolatorium zeby tyle zwlekali....Wcale ci sie nie dziwie ze cala w nerwach chodzisz...Pol dnia filuje tu na ciebie co i jak z toba..I tak sie zastanawialam co sie stalo ze sie nic nie odzywasz....Teraz juz wiem jakie buty
-
kapturnica wrote:kurde estradiol masz niski....moze jestes juz po owu???? jakie masz normy???? mialas wyzszy kilka dni temu.....Tylko mnie ten progesteron zastanawia , bo masz dosc niziusi jak na faze lutealna jesli mialoby byc juz po owu...
EDIT.....Ale masz inny widze przelicznik wartosci..To juz nic nie wiem hehehehhe.....Daj znac co ci gin napisal
Kap, ja nie mam odpowiedzi, ale jestem hmmm, skonfundowana...?
dziś dziewczyna, która miala miec inseminacje na stymulowanym cyklu robiła te same badania, poprosiłam o podanie wartości. jej były kosmicznie wyższe od moich.
Lab przy okazji wreszcie mi wydało wyniki 17- hydroksyprogesteronu z 3 dc, które są z kolei za wysokie na tą fazę...
Może owu już była, a my seruchowalismy tylko wczoraj, bo wcześniej był zakaz.
k... ja cały czas czuję, ze u mnie coś tam nie gra z tymi hormonami, gin do tej pory zadowolony, niby w normach, ale tak mi się wydaje, ze gdyby ktoś się za to wziął kompleksowo, to jednak nie halo..
no, ale ja tu przynudzam.. -
Elfik wrote:Kap, ja nie mam odpowiedzi, ale jestem hmmm, skonfundowana...?
dziś dziewczyna, która miala miec inseminacje na stymulowanym cyklu robiła te same badania, poprosiłam o podanie wartości. jej były kosmicznie wyższe od moich.
Lab przy okazji wreszcie mi wydało wyniki 17- hydroksyprogesteronu z 3 dc, które są z kolei za wysokie na tą fazę...
Może owu już była, a my seruchowalismy tylko wczoraj, bo wcześniej był zakaz.
k... ja cały czas czuję, ze u mnie coś tam nie gra z tymi hormonami, gin do tej pory zadowolony, niby w normach, ale tak mi się wydaje, ze gdyby ktoś się za to wziął kompleksowo, to jednak nie halo..
no, ale ja tu przynudzam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 20:50
-
17- hydroksyprogesteron to ma cos wspolnego z kora nadnerczy chyba i robi sie to badanie jak sie nie myle by diagnozowac chorobynadnberczy......nie orientuje sie za bardzo bo nigdy nie robilam tego badania...
Prowadzisz moze pomiary temperatury wtym cyklu???Bo moze po tempce cos wyjdzie... -
Dzien doberek kochane dziewczynki Wy moje
U mnie cos chlodnawo dzis i jakos nie widze by zanosilo sie na sloneczko
Poza tym dzis big day ciekawe czy gin poprawi czy zjeVie mi humor robiac usgOby moje endo bylo ladne i zobaczyl cialko vel cialka zolte bo pozbawi mnie zludzen..Od wczoraj cycki wieksze i zrobily sie wrazliwsze mam nadzieje , ze to wplyw zwiekszajacego sie progesteronu..Zrobie i tak czy tak w poniedzialek badanie bo ostatnim razem to wysokich lotow nie osiagnal...Ogolnie jakas dziwna dzis jestem
A Wy jak tam ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 08:00
-
zagubiona_82 wrote:DZIEWCZYNY KAP I ROB fajnie macie że mieszkacie niedaleko siebie:) hehe
ale jakbyście się kiedyś w Łodzi zabłąkały to pomogę z przyjemnością -
Mnie obudził dzisiaj przeszywający ból w dole brzucha i wstyd się przyznać od czego... śniło mi się, że miałam orgazm.. chyba już mi brakuje seksu, ale żeby tak mnie bolało w rzeczywistości? I nie zdziwię się, jak mi dzisiaj znowu krew poleci przez to
-
Milcia wrote:Mnie obudził dzisiaj przeszywający ból w dole brzucha i wstyd się przyznać od czego... śniło mi się, że miałam orgazm.. chyba już mi brakuje seksu, ale żeby tak mnie bolało w rzeczywistości? I nie zdziwię się, jak mi dzisiaj znowu krew poleci przez to
Mnie nosilo strasznie ale po4miesiacu juz moj sie tak bal ze sex do konca ciazy odpadl
Stwierdzil ze mu nie staje jak mysli ze maluch jest w brzuchu..I trzeba se bylo radzic francuzem
Nie nastawiaj sie ze bedzie zle..bo wywolasz wilka z lasu ....Optymistycznie prosze myslec!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 08:10
-
Hejka laski mój mi powiedział, że nie będzie dziecka w czółko stukać i tak jak mówisz Kasiu tylko francuz zostaje
coś za coś