Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Spokojnie popękały na moje usg telepatyczne
, ja czuję się super czasem zapominam że powinnam przystopować
, dziwi mnie że juz mi brzuch wywala spodni nie dopinam zaczełam 9 tydzień.
-
Ojjj leci czas leciii...Niedlugo 3miechy...Zobaczymy czy popeklay..W kazdym razie nastawialam sie na jakis mega bol po 10tys a tu dupa..To co mnie dziwi to ten bol plecow po rpawej..Caly czas czuje
I przy 1szym -pregnylu bolala cala macica , teraz tylko plecy i jajnik....Moze przez te zrosty??
Wiem ze wyjscia sa 4...
1-NIC NIE PEKLO i DUPA BLADA
2-PEKLY 2 BEDA BLIZNIAKI
3-PEKLO 1 BEDZIE 1DZIDZIOL
4-PEKLY 2 I NIC SIE NIE ZAPLODNILO
Najbardziej czekam na wyniki malz z badania nasienia....
Ehhh wiecznie sie na cos czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 08:44
zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:no,jak nic się w Robotce zakochałam, choc kobiety na oczy nie widzialam...
))))))
kapturnica wrote:No z robotki niezla dupencja takze mozna sie zakochac ehehhehe
uwielbiam was laseczki:D
poczytałam was po łebkach:)
KAP trzymam kciuki za dzisiejszy podgląd:)
i niezłe jazdy miałaś po podaniu większej dawki pregnylu;)
u mnie święta bez szału, w pierwszy dzień byłam w pracy na chrzcinach;)
a wczoraj mała objazdówka po rodzince ale byłam taka zmęczona że poszłam spać wcześniej;) nie zjadłam ani jednej sałatki ani się drina nie napiłam nawet:P
laseczki byłam dziś na badaniach i kurka wpisały mnie do gina na za tydzień!!! a ja chciałam za dwa miesiące po badaniach męża....no nic, akurat będę po owu pewnie to mnie popodgląda. muszą się z wyników rozliczyć i nie mogą mnie później wpisać;/
kuźwa gdybym wiedziała to bym tych badań nie robiła tak szybko tylko za miesiąc np.
no nic....
myślałam żeby w tym tygodniu może chłopa przebadać? ale nie wiem czy to nie za wcześnie....kapturnica lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:U mnie dzisiaj znowu plama krwi o 5 rano się pojawiła. Mam już złe przeczucia. To się nie skończy dobrze
Kurde...przykro mi Milcia ze ciagle masz pod gore
Ale czas3em tak pierwszy trymestr sie pitoli..poki nie wyksztalci sie lozysko..Pozniej ebdzie lepiej.... -
Robotka1 wrote:uwielbiam was laseczki:D
poczytałam was po łebkach:)
KAP trzymam kciuki za dzisiejszy podgląd:)
i niezłe jazdy miałaś po podaniu większej dawki pregnylu;)
Podglad mam Kasiek jutero o14dopiero....Co do pregnylu..no wlasnie nie mialam jazd po nimTylko plecki bola i jajnior....
Widac zes po lebkach czytala...
Kasia ile minelo od kiedy badalas go ostatnio? Bo na tych emskie sprawy lekartze im radzili po6tyg powtorzyc badanie..Wiec mysle ze ty masz juz2miesiace,,,,Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 08:48
-
Wybieram opcję 2 lub 3
, ja też miałam dwa jajka po pregnylu tylko jajnik mnie bolał i po 5 dniach jak pekało drugie jajko to podczas stosunku masakrycznie bolał ten jajnik nawet godzine po stosunku mialam skurcze jak cholera tego jajnika.Potem zaczęły mi sie bóle pleców jak się miałam schylić to był pierwszy obiaw wraz z wieczorną zgagą ale nie skojażyłam tego wtedy
-
Kasia będzie dobrze:) na pewno cos pękło:) po takiej dawce:D:D
MILCIA jeju przykro mi że te plamienia powracają ale musisz być dobrej myśli:*
ciotki ja chyba nieoficjalnie zaczynam się starać w tym cyklu:)
ciotkę dostałam w sobotę -
Joanna0071 wrote:Wybieram opcję 2 lub 3
, ja też miałam dwa jajka po pregnylu tylko jajnik mnie bolał i po 5 dniach jak pekało drugie jajko to podczas stosunku masakrycznie bolał ten jajnik nawet godzine po stosunku mialam skurcze jak cholera tego jajnika.Potem zaczęły mi sie bóle pleców jak się miałam schylić to był pierwszy obiaw wraz z wieczorną zgagą ale nie skojażyłam tego wtedy
Cos napewno bedzie wiadomo..
...Gin mnie lekko wystraszyl w szpitalu bo mi mowi czy wiem o ryzyku ciazy wieloraczej..Ja mu ze blizniaki przezyje a on ze przeciez po lewej tez sa jajka :-o ...I gin powiedzial ze tam po lewej co mial ponad 15mm zebym go nie bagatelizowala..Bo bardzo czesto zdarzalo mu sie ze owu byla rowniez z niedroznej strony i jajko bylo przelapywane...
Trojaczki o matko swieta...Tego bym nie chciala..Blizniaki sa juz dla mnie rpzerazeniem..I te 2bocki co krazyly nad autem brrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 08:53
-
Robotka1 wrote:Kasia no u nas już dwa miesiące bo badał się 5 marca.....no to 6 tygodni jak nic minęło.
nooo KAsiek wyczytałam na prv że Cię plecy bolą to już uznałam za niezłą jazdę bo mnie plecy nie bolały;) -
Ale wiem jedno..Ze po clo sytuacja zmienia sie w kilka godzin..Ja bylam w szoku ze za 2dni z2jaj przerosnietego i mikrusa....zrobilo sie4 w tym 2dojrzale..To przyrost nie byl 3mm dziennie ale z zera na 20 :-0
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 09:01
Elfik lubi tę wiadomość