Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:laski ledwo zyje masakra jakas z buta pod gorke z zakupami naginac..A upal ze szok!!! Ale bedzie burza az sie boje...
Co do tego anty tg..to pytalam endo i jesli anty tpo jesok to to nie bedzie hashimoto..Moze masz jakies guzki lub inne zmiany..ale hashi napewno to nie ejst..Niestety wspomnial o nowotworze tarczycy , ale mowil ze rzadko sie on zdarza , najczesciej sa to jakies guzki ale Magda lec do endo jak najszybciej
A moj mlody ma hashi moto..Lekarz mi mowi ze szacun , ze wyczailam tak wczesnie..Ewidentnie ztarczyca chora..ale na razie ejst do obserwacji , suplementacji selenem i wit e Notabene juz to dostaje .i spr jak tsh sie zachowuje...Ale niestety nie uniknie brania lekow w przyszlosci
hej a mowilas ze w przeszlosci malam zapalenie tarczycy i leczylam??nie wiem czy czytalas moja wiadomosc juz rozmawialam z moja edno i podalam wyniki wszystkie mowila ze to jest slad po tem zekilka lat temu w organizmie yla leczona tarczyca i zapalenie tarczycy i ze mam sie tym ne martwic...tym bardziej ze reszte wynikow mam w normie tym bardziej ze ginekolog tez tak powiedziala ze to moze swiadczyc o przebytej w przeszosci zapaleniu tarczycy....chyba nie ma sie czym martwic skoro tak mowila moja endo a tez jest swietna ceniona?
-
Zapytalam o to ze wysoki wynik i reszta ok...powiedzial ze jedna z przyczyn wysokiego anty tg moze byc nowotwor , ale nalezy zrobic dodatkowo usg by stwierdzic czy to pozostalosc przebytego zapalenia czy ze cos sie dzieje...Na oko nikt ci nic nie powie tak naprawde.... , ..
Nie drazylam tematu bo bardziej interesowaly mnie mimo wszystko wyniki i badanie tarczycy syna... -
kapturnica wrote:Zapytalam o to ze wysoki wynik i reszta ok...powiedzial ze jedna z przyczyn wysokiego anty tg moze byc nowotwor , ale nalezy zrobic dodatkowo usg by stwierdzic czy to pozostalosc przebytego zapalenia czy ze cos sie dzieje...Na oko nikt ci nic nie powie tak naprawde.... , ..
Nie drazylam tematu bo bardziej interesowaly mnie mimo wszystko wyniki i badanie tarczycy syna...
moja ma moje wszystkie wyniki usg scyndografie wszystkie wyniki...i odrazu powiedziala bo kojarzy mnie ze wynik swiadczy o przebytym kilka lat temu zapaleniu tarczycy i to pozostalosci po niej ....bo jakby nie daj bozebylby rak to chyba inne tez by byly nie tak chyba a tsh od tamtego zdarzenia w normie inne wyniki podstawowe tez w normie troszke znowu sei zaniepokoilam twoja wiadomoscia ale chyba moge wierzyc swojemu lekarzowi zna moja historie choroby . tak mysle jak myslisz powinnam sie nie pokoic drazyc dalej temat czy jej zaufac?
-
moja ma moje wszystkie wyniki usg scyndografie wszystkie wyniki...i odrazu powiedziala bo kojarzy mnie ze wynik swiadczy o przebytym kilka lat temu zapaleniu tarczycy i to pozostalosci po niej ...- to ona mowila
.a mi sie wydaje bo jakby nie daj bozebylby rak to chyba inne tez by byly nie tak chyba a tsh od tamtego zdarzenia w normie inne wyniki podstawowe tez w normie troszke znowu sei zaniepokoilam twoja wiadomoscia ale chyba moge wierzyc swojemu lekarzowi zna moja historie choroby . tak mysle jak myslisz powinnam sie nie pokoic drazyc dalej temat czy jej zaufac? -
KAsieeeek spokojnie, nie denerwuj się, już i tak nic nie zrobisz dziś ani jutro ani w niedziele....ani nawet w poniedziałek;)
najważniejsze że badanko zrobione i teraz czekanie na wynik:)
że też na maila nie wysyłają;/
Kasiek i tak ten cykl jedziecie oboje na nasionku które poszło do badań kilka dni wcześniej więc tak czy tak czy będziesz wiedzieć czy nie, wszystko w rękach Boga:) poczekaj spokojnie, masz w razie czego dużo czasu żeby męża podkurować i pomyśleć w końcu o sobie:) nie denerwuj się oki? -
kapturnica wrote:Nie wiem nie moge ci nic doradzac..Wiem co ja bym zrobila..Dla wlasnego spokoju zrobilabym usg tarczycy .Ale ja to ja..Lubie miec wszystko czarno na bialy,...
Te wyniki jak sama pisalas byly sprzed lat..a choroby sie ejdnak rozwijaja niestety..
ale chyba skoro by sie cos dzialo to by byly inne problemy z wynikami a tak wszystkie wyniki w normie idealne nawet crp ktory swiadczy o stanie zapalnym w organizmie i tak sobie mysle ze skoro tylko to jest nie tak to musi byc tak jak mowi ginekolog i endokrynolog ze to swiadczy o przebytym zapaleniu tarczycy moze umowie sie do niej na wizyte i porozmawiam z nia na spokojnie i wtedy skieruje mnie na usg dla swietego spokoju w sumie juz sama nie wiem co robic.
-
Robotka1 wrote:KAsieeeek spokojnie, nie denerwuj się, już i tak nic nie zrobisz dziś ani jutro ani w niedziele....ani nawet w poniedziałek;)
najważniejsze że badanko zrobione i teraz czekanie na wynik:)
że też na maila nie wysyłają;/
Kasiek i tak ten cykl jedziecie oboje na nasionku które poszło do badań kilka dni wcześniej więc tak czy tak czy będziesz wiedzieć czy nie, wszystko w rękach Boga:) poczekaj spokojnie, masz w razie czego dużo czasu żeby męża podkurować i pomyśleć w końcu o sobie:) nie denerwuj się oki?
Nie daja na maila bo czesc badan jest robione u nicb a czesc w novum wkraku i kurde przez toWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 13:59
-
magda8869 wrote:ale chyba skoro by sie cos dzialo to by byly inne problemy z wynikami a tak wszystkie wyniki w normie idealne nawet crp ktory swiadczy o stanie zapalnym w organizmie i tak sobie mysle ze skoro tylko to jest nie tak to musi byc tak jak mowi ginekolog i endokrynolog ze to swiadczy o przebytym zapaleniu tarczycy moze umowie sie do niej na wizyte i porozmawiam z nia na spokojnie i wtedy skieruje mnie na usg dla swietego spokoju w sumie juz sama nie wiem co robic.
-
Robotka1 wrote:Laski od wczoraj mam taką chcicę że ło rany julek.....
gorzej bo mój znowu zaniemógł.... boshhh ile to jeszcze potrwa;/
Kurde nie zazdroszcze Ci....Jak myslisz ile to moze jeszcze potrwac??