X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robiliśmy próbę jakoś w poniedziałek albo w niedzielę i nic z tego...
    ja wiem że jak bedzie w stanie to pierwszy do mnie przyjdzie, teraz podaję mu lkarnitynę z larginą i żeńszeń to mam nadzieję że się go trochę ożywi.

KAśka co to za podpis;/???

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    robiliśmy próbę jakoś w poniedziałek albo w niedzielę i nic z tego...
    ja wiem że jak bedzie w stanie to pierwszy do mnie przyjdzie, teraz podaję mu lkarnitynę z larginą i żeńszeń to mam nadzieję że się go trochę ożywi.

KAśka co to za podpis;/???
    no ale lekarz wam nie owiedzial tak pi razy oko ile to moze potrwac?
    Kasia podpis taki jakie szanse eheheh Niestety sa praktycznie zadne i dlatego spisalam juz go na straty..Szansa na ciaze z niedroznej strony jest jak trafic 6 w totka..Czyli zadna...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 14:57

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna pociecha tylkoz tego...Ze nie mam zadnej spiny juz...Kompletnie mnie nie ruszaja tempki czy nie czekam na nie jak ostatnim razem..Swiadomosc ze skonczy sie na czerwono jest lepsza niz karmienie sie nadziejami

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ale my nie bylismy u lekarza....obraliśmy plan, przedstawiłam go ginekologowi i on mi przytaknął.
    po powtórnych wynikach androlog, wtedy dowiemy się co dalej.

no wiem Kasiek wiem o czym mówisz. ja też raczej sie nie napalam jak cos jest na rzeczy, zawsze wolę się miło rozczarować potem;) tak że my to chyba tak sobie bedziemy przędły do usranej śmierci;) a inne ciotki będą w ciążę zachodziły po kolei;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha dobrze powiedziane do usranej smierci... ale pocieszam sie ze ciagniemy nie same tylko jest nas wiecej kochaniutka.... ;)
    Co sie napalac jak nie ma na co??z pustego to i salomon nie nakapie ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak se pomyslalam ze jak zdrowe pary maja 20%sznas w cyklu na ciaze..To my z naszymi problemami plus problemy meskie to do usranej menopauzy nam zejdzie zeby wszystko zgrac ehhhh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tak se pomyslalam ze jak zdrowe pary maja 20%sznas w cyklu na ciaze..To my z naszymi problemami plus problemy meskie to do usranej menopauzy nam zejdzie zeby wszystko zgrac ehhhh
    Ja to sie coraz czesciej łapie na tym w jaki ja sposob zaszlam w naturalna ciaze od razu po slubie???
    To musial byc jakis bilet w jedna strone tylko..Raz i koniec...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to samo.....nagle sobie umyśleliśmy dziecko i bach, było, człowiek nie liczył dni płodnych nie wiedział o żadnych fazach, na chybił trafił mniej więcej w 14 dniu miała być owulacja, jeśli w ogóle wiedziałam że to się tak fachowo nazywa:P

a teraz>??>?? aż strach pomyśleć co jeszcze może mnie spotkać.....

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ja to samo.....nagle sobie umyśleliśmy dziecko i bach, było, człowiek nie liczył dni płodnych nie wiedział o żadnych fazach, na chybił trafił mniej więcej w 14 dniu miała być owulacja, jeśli w ogóle wiedziałam że to się tak fachowo nazywa:P

Ja to sie ejszcze wynikow malz boje..Reszte juz wsio wiem..Jak wyjda zle to chyba odpuszcze wszystkie bieganiny do gina i monitoringi bo jki sens..Tyle dobrego ze nie ebde sie musiala wiecej faszerowac antykami...Kurde jak zapomnialam tabsa to wpadalam w panike hehehe a teraz smiac mi sie z tego chce..Ze sztuka dla mnie jest wyhodowac jajo a jak juz kuva sa to peknac tam gdzie trzeba......a co tu mowic o szansie na ciaze...Na zadne inseminacje i inne wspomagania ani czasu ani mozliwosci bym nie miala..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 15:30

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Teraz to książki byśmy mogły pisać, bo jak ekspertki jesteśmy. A wcześniej to człowiek nie miał pojęcia co i jak.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ogónielnie azoospermi nie da się wyleczyć.....jedynie biopsja, pobieranie plemników z jąder jak są, inseminacja i invitro..
    ale ja wierzę że u nas wszystko wróci do normy, że to tylko blokada przez sterydy, że wszystko sięodblokuje i będzie tak jak powinno....

mój mi mówi że widocznie młoda musieliśmy spłodzić między jego cyklami skoro teraz problem....ehh

ciotki zmykam na weekend do domu:) życzę wam miłego weekendu, i spokojnego oczywiście:)

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty Kacha a jak tam Twoje borowiny???
    napisz mi pw bo znając życie nie dokopię się po weekendzie do wiadomości;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i byłam u lekarza.;/;/ liczne bakterie w szyjce macicy, co może spowodować uszkodzenie jajowodów. Dlatego boli mnie tak brzuch.;/ Pilna Pilna laparoskopia..;/;/;/
    załamka..

Mała Mi
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi 1 wrote:
    No i byłam u lekarza.;/;/ liczne bakterie w szyjce macicy, co może spowodować uszkodzenie jajowodów. Dlatego boli mnie tak brzuch.;/ Pilna Pilna laparoskopia..;/;/;/
    załamka..
    Kurde nie za wesole wiadomosci..A bakterie zostaly wykryte podczas jakiego badania?cyto czy kolposkopie mialas???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie robila wymaz z pochwy i szyjki na posiew...kolposkopia by nie pokazala bakteri raczej ewentualnie zmiany chorobotworcze ktore moga byc spowodowane wirusem grzybem czy nowotworem..

zlecil laparo trzeba zrobic a moze to szansa ....powodzenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 22:13

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety pewnie bez laparo sie nie obejdzie..ehh wszystko jakies do dupy niepodobne...A ty mad\ia jak tam sytuacja u Cb na froncie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 22:14

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam Kap ...piersi bola bez stanika chodze dopiero 25 dc wiec zobaczymy ..bardzo spokojnie podchodze bo nie widze roznicy miedzy ostatnim cyklem ...wiec pewnie mamusia nie zostane...swieta byly ciezkie dla mnie ...bo wszystkie maja dzieci,staraja sie o drugie a roczne dzieci w domu i te komentarze...na co czekam itd...opowiesci z krypty jak to sie szybko udalo za pierwszym razem itp...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh no widzisz....Mnie to na szczescie omija, a to z tego powodu ze od poczatku wszyscy najblizsi wiedza ze zamierzamy sie starac ale w moim przypadku moze to byc wielki problem bo mam pcos itd..I sama na biezaco mowie co i jak ..Dlatego nie ma zadnych podtekstow czy glupich pytan..Nie jest problemem dla mnie o tym mowic , ze szanse mam marne , ale moze dlatego ze mam juz syna...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A umnie bryndza...co z tego ze pelno jajek sie pojawilo jak owu pokazala sie z niedroznej strony...2gi cykl staran i 2gi raz owulacja z lewej..Zlosliwosc losu....Teraz spokoj do lipca do przyjazdu malz na urlop.Zaczne kuracje z borowinami na zrosty i niedroznosc..Plus obserwacje cykli naturalnych...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 22:28

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no widzisz...moja mama wie ..ale szwagierki nie w sumie to i tak by nie zrozumialy bo tu sie madrza ..ze bach pierwszy cykl nie wazne ze 3 lata sie nie zabezpieczaly Bo tak piepszyly ale zaplanowaly i jest...

‹‹ 566 567 568 569 570 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ