Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała Mi 1 wrote:dziewczyny powiedzcie mi czy laparoskopia jest bardzo straszna?? bo ja juz jestem wystrychana na maksa..;/
-
Mała Mi 1 wrote:matko ja jestem przerażona.. nigdy nie byłam w szpitalu nigdy zastrzyków.;/
Kiedy masz planowo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 21:55
-
Mała Mi 1 wrote:polowa maja.. ale jakie zastrzyki.. a nie będzie wenflonu? matko kochana ja nie wiem czy to przetrwam..;//
-
Witam laseczki z tego co pamiętam to kilka miało dziś testować czy ktoś coś już wie ?
Idia lubi tę wiadomość
-
Czuję się super aż się boję czasami że tak dobrze nie czuję żadnych skurczy czy bóli , brzuch mi rośnie od dołu spodni nie dopinam
wieczorem mam zgagę i lekkie mdłości, jestem bardziej zmęczona i bardziej senna i są momenty , że zadymiam hehe. Wczoraj wróciłam do domu z zawodów młodego wędkarskich ledwo żywa a głodna jak wilk i wojnę zrobiłam ze mój nawey do obiadu nie podszykował żebym szybciej miała od razu latał i robił śmiał się że jak żandarm jestem
ale narwy miałam rypałam go jak nigdy
. Rodzina cieszy się u mnie mama już się pogodziła że postawiłam na swoim bo mi odradzała bojąc się o moje zdrowie ale ciąża mnie ozdrawia to jej ulżyło mam super wyniki tłuszczowe nie mam nadciśnienia więc się cieszę , a mama mojego stwierdziła że to już czas najwyższy to jej pierwszy wnuk lub wnuczka więc musi przetrawić temat.
kapturnica, Idia lubią tę wiadomość
-
Milcia trzymaj się i myśl optymistycznie. Na pewno musisz dużo leżeć współczuję , ja latam jak przecinak kilomerty i po 2 godziny wieczorami na kijki chodzę muszę pogadać z ginem czy to nie za dużo
-
Milcia o rany julek!!! i co z tą kosmówką???
przypomniało mi się że koleżanka miała krwiaka do końća ciąży i urodziła zdrowego chłopczyka, więc może nie tak źle będzie co?/
JOASIA czyli teściowa i mama nie za bardzo na Twoją ciaże??? mam nadzieję że teraz po przetrawieniu tematu będzie już tylko super:)
a mąż? pewnie w niebowzięty ze ma takiego żandarma w domu:D:D
-
Tak juz przetrawiły temat i jest ok w sumie to nie przywiązywałam do tego zbytniej wagi my się cieszymy bo się udało i to jest najważniejsze. Tak mówi, że zwarjuje jeśli te moje hormony jeszcze się zwiększą to mu powiedziałam, że z kazdym dniem podwajają ilość załamał się hehehe
Idia lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieję , że ta kosmówka Ci się przklei, moja mama też tak miała potem miała przodujące łożysko i musiała przez krwawienia leżeć całą ciążę ale urodziła zdrowego chłopca nawet 2 tygodnie po terminie
więc musi być ok tyko żebyś nie musiał tyle leżeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 08:51