X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek to samo analizowałam wczoraj....brrrr jak pomyślę o rodzeniu w zimie;)
    ale kto wie kto wie:P

my wczoraj zaliczyliśmy szybciutkie <3 hahaha udało się;)

ASIEK a na belly siedzisz?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mykam już laseczki trzymajcie się zielona , będzie dobrze ja suszę włosy i lecę z bratem na kijki :) zadzwonił czy idę się poruszać :)

kapturnica, Idia lubią tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    oj nie mogła bym poleżeć uwierz mi nieustannie gdzieś musze jechać z młodym albo po niego albo po lekarzach z nim czy ze mną po za tym w domu muszę ogarnąć wszystko mój o 18 dopiero do domu wraca więc chata obiad na mojej głowie muszę się dobrze czuć bo nie chcę żeby przez moje marzenia młody musiał rezygnować ze swoich :), i tak ma w życiu po górkę więc mu zmartwień nie dodam.
    Asia dokladnie o tym mowie..A teraz do tego wszystkiego doloz brak calkowicie chlopa w domu...I wszysto reszte co on ogarnia musisz jeszcze ty ogarnac...
    Dlatego wiem , ze u mnie albo musi byc ciaza zdrowa , albo pewnie zadna..Nie ma opcji elzenia , oszczedzania sie w maksymalny sposob jak i spzitale itd..Nie ma kto mi pomoc... :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie to nie bo nie znam tam nikogo z wami tak się zżyłam , że czytam co u Was i czekam na Was bez Was to nuda normalnie :) tęskni mi się za wami więc kicham na was codziennie :)

kapturnica lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kasiek to samo analizowałam wczoraj....brrrr jak pomyślę o rodzeniu w zimie;)
    ale kto wie kto wie:P

my wczoraj zaliczyliśmy szybciutkie <3 hahaha udało się;)

ASIEK a na belly siedzisz?
    Hah tez cie to rpzeraza??Ja kmin ie ze jakby lipiec byl szczesliwy to kwiecien by byl porod ;) Lepiej nie widze :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    w sumie to nie bo nie znam tam nikogo z wami tak się zżyłam , że czytam co u Was i czekam na Was bez Was to nuda normalnie :) tęskni mi się za wami więc kicham na was codziennie :)
    sm arknij mocniej bo cos sie slabo starasz ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah może Kaśka dlatego że mamy dzieci z wiosny:P

no bez kitu ale jak pomyśle że mój pojdzie do pracy a ja do ogarnięcia przedszkole, palenie w piecu, itp to mi słabo;)
    no lipiec sierpień i wrzesień najlepsze miesiące na wpadania:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu roumiem i takiej ciąży Ci zyczę ja tylko do 5 .05 nie mogę się doczekać usłyszę seduszko i zakładam kartę i będę spokojniejsza :)

Idia lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia paCZaj na ten moj wykres,,Nie wydaje ci sie ze jest jakis dziwny>????Ze ewidentnie ejst niewydolnosc progesteronu ze zero wzrostow?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Kasiu roumiem i takiej ciąży Ci zyczę ja tylko do 5 .05 nie mogę się doczekać usłyszę seduszko i zakładam kartę i będę spokojniejsza :)
    uslyszysz, uslyszysz ;)

Idia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahah może Kaśka dlatego że mamy dzieci z wiosny:P

no bez kitu ale jak pomyśle że mój pojdzie do pracy a ja do ogarnięcia przedszkole, palenie w piecu, itp to mi słabo;)
    no lipiec sierpień i wrzesień najlepsze miesiące na wpadania:D
    KASIA OD LIPCA DO STYCZNIA MOZNA WPADAC :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rodziłam w grudniu i teraz też będę w sumie to powiem wam , że to jeden uj czy zimno czy upał i tak żle i tak nie dobrze na szczęście mam ogrzewanie z kotłowni więc ten problem z głowy. i tak sama będę latać i załatwiać wszystko i tak.

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    bliskie to nie zero ja też sądziłam , że lipa bo jeden znikł i drugi olbrzym po tygodniu od pregnylu a jednak :)

Asiu, właśnei to przeczytałam, i możesz mi powiedziec jak to było?
    Pytam bo - u mnie w 10dc - estradiol ponad dwieście - gin, ze pęcherzyki rosną

W 15 dc estradiol około 100, gin, że albo przestały rosnąc, albo owu juz była..

ja nigdy nie czuję owulacji, czy pekania, wiec się tym nie podeprę.

dzis 21dc, a ja od jakiś trzech dni mam śluz połodny, czy to mozliwe, że u mnie znowu pęcherzyk zaczął rosnąc jakis inny? Pregnylu nie miałam, może tak być?
    Bo u ciebie jak rozumiem pęcherzyk dorósł juz po pregnylu, kiedy inny duży po pregnylu pękł?
    Help, bo nie wiem czy chłopa męczyć - mam straszny bół gardła, a to byłaby pańszczyzna, ale jak by szansa była...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj a dla mnie to kolosalna roznica zima czy wiosna :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Elfik pol godz roznicy mierzenia w te czy w te nie zaburza temperatury.....Ty jestes piczko teraz po owu..Mowie ci!!!!

słonko, ja ignoruje te temp, bo mam cholerny ból gardła i takie, za przeproszeniem, żółte ciągnące gile z nosa, jak przedszkolak. Temp mi się podniosła bo musze mieć infekcję z gorączka... :(

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfiik jak opaczam na twoj wykres kochanie to jestes juz ewidentnie 2gi dzien po owu....Bo masz bardzo wysokie tempki teraz....Poprpstu twoj pecherzyk zamarl a pozniej se stwierdil ze znow urosnie i se peknie...;)
    No chyba ze sie zlutenizowal...Wtedy tez by tempka poszla do gory...Ale ja obsrtawiam ze cosik uroslo i peklo se :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    słonko, ja ignoruje te temp, bo mam cholerny ból gardła i takie, za przeproszeniem, żółte ciągnące gile z nosa, jak przedszkolak. Temp mi się podniosła bo musze mieć infekcję z gorączka... :(
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba ze tak...Ale to dzis cosik po wyniku powinnas wiedziec....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczekaj na wyniki ja sama nie wiem jeszcze jak to u mnie wyszło i z jakiego jajka :) nie serduszkowałam zbyt wiele jak chciałam to mój jak na złość wypił z kolegami ale miałam nerwa :) ale widać do końca nie nie wiadomo lekarze często nie wiedza co i jak u mnie to zagadka jest ale fajna :)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba ze tak...Ale to dzis cosik po wyniku powinnas wiedziec....

no własnie, jestem ciekawa, tyle,że estradiol może byc niżej - bo spada przed owulacją, albo wysoki, bo przyrasta po owulacji :)))))))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 10:00

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mam nadzieje ze dzis sie wyniku badan malz doczekam...Ile mozna sie denerwowac ehh :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 10:01

Elfik, Idia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 571 572 573 574 575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ