Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
mykam już laseczki trzymajcie się zielona , będzie dobrze ja suszę włosy i lecę z bratem na kijki
zadzwonił czy idę się poruszać
kapturnica, Idia lubią tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:oj nie mogła bym poleżeć uwierz mi nieustannie gdzieś musze jechać z młodym albo po niego albo po lekarzach z nim czy ze mną po za tym w domu muszę ogarnąć wszystko mój o 18 dopiero do domu wraca więc chata obiad na mojej głowie muszę się dobrze czuć bo nie chcę żeby przez moje marzenia młody musiał rezygnować ze swoich
, i tak ma w życiu po górkę więc mu zmartwień nie dodam.
Dlatego wiem , ze u mnie albo musi byc ciaza zdrowa , albo pewnie zadna..Nie ma opcji elzenia , oszczedzania sie w maksymalny sposob jak i spzitale itd..Nie ma kto mi pomoc... -
w sumie to nie bo nie znam tam nikogo z wami tak się zżyłam , że czytam co u Was i czekam na Was bez Was to nuda normalnie
tęskni mi się za wami więc kicham na was codziennie
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Kasiek to samo analizowałam wczoraj....brrrr jak pomyślę o rodzeniu w zimie;)
ale kto wie kto wie:P
my wczoraj zaliczyliśmy szybciutkiehahaha udało się
ASIEK a na belly siedzisz?Lepiej nie widze
-
hahah może Kaśka dlatego że mamy dzieci z wiosny:P
no bez kitu ale jak pomyśle że mój pojdzie do pracy a ja do ogarnięcia przedszkole, palenie w piecu, itp to mi słabo;)
no lipiec sierpień i wrzesień najlepsze miesiące na wpadania:D -
Kasiu roumiem i takiej ciąży Ci zyczę ja tylko do 5 .05 nie mogę się doczekać usłyszę seduszko i zakładam kartę i będę spokojniejsza
Idia lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hahah może Kaśka dlatego że mamy dzieci z wiosny:P
no bez kitu ale jak pomyśle że mój pojdzie do pracy a ja do ogarnięcia przedszkole, palenie w piecu, itp to mi słabo;)
no lipiec sierpień i wrzesień najlepsze miesiące na wpadania:D -
ja rodziłam w grudniu i teraz też będę w sumie to powiem wam , że to jeden uj czy zimno czy upał i tak żle i tak nie dobrze na szczęście mam ogrzewanie z kotłowni więc ten problem z głowy. i tak sama będę latać i załatwiać wszystko i tak.
-
Joanna0071 wrote:bliskie to nie zero ja też sądziłam , że lipa bo jeden znikł i drugi olbrzym po tygodniu od pregnylu a jednak
Asiu, właśnei to przeczytałam, i możesz mi powiedziec jak to było?
Pytam bo - u mnie w 10dc - estradiol ponad dwieście - gin, ze pęcherzyki rosną
W 15 dc estradiol około 100, gin, że albo przestały rosnąc, albo owu juz była..
ja nigdy nie czuję owulacji, czy pekania, wiec się tym nie podeprę.
dzis 21dc, a ja od jakiś trzech dni mam śluz połodny, czy to mozliwe, że u mnie znowu pęcherzyk zaczął rosnąc jakis inny? Pregnylu nie miałam, może tak być?
Bo u ciebie jak rozumiem pęcherzyk dorósł juz po pregnylu, kiedy inny duży po pregnylu pękł?
Help, bo nie wiem czy chłopa męczyć - mam straszny bół gardła, a to byłaby pańszczyzna, ale jak by szansa była... -
kapturnica wrote:Elfik pol godz roznicy mierzenia w te czy w te nie zaburza temperatury.....Ty jestes piczko teraz po owu..Mowie ci!!!!
słonko, ja ignoruje te temp, bo mam cholerny ból gardła i takie, za przeproszeniem, żółte ciągnące gile z nosa, jak przedszkolak. Temp mi się podniosła bo musze mieć infekcję z gorączka... -
Elfiik jak opaczam na twoj wykres kochanie to jestes juz ewidentnie 2gi dzien po owu....Bo masz bardzo wysokie tempki teraz....Poprpstu twoj pecherzyk zamarl a pozniej se stwierdil ze znow urosnie i se peknie...
No chyba ze sie zlutenizowal...Wtedy tez by tempka poszla do gory...Ale ja obsrtawiam ze cosik uroslo i peklo se -
Elfik wrote:słonko, ja ignoruje te temp, bo mam cholerny ból gardła i takie, za przeproszeniem, żółte ciągnące gile z nosa, jak przedszkolak. Temp mi się podniosła bo musze mieć infekcję z gorączka...
-
poczekaj na wyniki ja sama nie wiem jeszcze jak to u mnie wyszło i z jakiego jajka
nie serduszkowałam zbyt wiele jak chciałam to mój jak na złość wypił z kolegami ale miałam nerwa
ale widać do końca nie nie wiadomo lekarze często nie wiedza co i jak u mnie to zagadka jest ale fajna
-
kapturnica wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba ze tak...Ale to dzis cosik po wyniku powinnas wiedziec....
no własnie, jestem ciekawa, tyle,że estradiol może byc niżej - bo spada przed owulacją, albo wysoki, bo przyrasta po owulacji))))))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 10:00