X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek to samo analizowałam wczoraj....brrrr jak pomyślę o rodzeniu w zimie;)
    ale kto wie kto wie:P

my wczoraj zaliczyliśmy szybciutkie <3 hahaha udało się;)

ASIEK a na belly siedzisz?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mykam już laseczki trzymajcie się zielona , będzie dobrze ja suszę włosy i lecę z bratem na kijki :) zadzwonił czy idę się poruszać :)

kapturnica, Idia lubią tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    oj nie mogła bym poleżeć uwierz mi nieustannie gdzieś musze jechać z młodym albo po niego albo po lekarzach z nim czy ze mną po za tym w domu muszę ogarnąć wszystko mój o 18 dopiero do domu wraca więc chata obiad na mojej głowie muszę się dobrze czuć bo nie chcę żeby przez moje marzenia młody musiał rezygnować ze swoich :), i tak ma w życiu po górkę więc mu zmartwień nie dodam.
    Asia dokladnie o tym mowie..A teraz do tego wszystkiego doloz brak calkowicie chlopa w domu...I wszysto reszte co on ogarnia musisz jeszcze ty ogarnac...
    Dlatego wiem , ze u mnie albo musi byc ciaza zdrowa , albo pewnie zadna..Nie ma opcji elzenia , oszczedzania sie w maksymalny sposob jak i spzitale itd..Nie ma kto mi pomoc... :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie to nie bo nie znam tam nikogo z wami tak się zżyłam , że czytam co u Was i czekam na Was bez Was to nuda normalnie :) tęskni mi się za wami więc kicham na was codziennie :)

kapturnica lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kasiek to samo analizowałam wczoraj....brrrr jak pomyślę o rodzeniu w zimie;)
    ale kto wie kto wie:P

my wczoraj zaliczyliśmy szybciutkie <3 hahaha udało się;)

ASIEK a na belly siedzisz?
    Hah tez cie to rpzeraza??Ja kmin ie ze jakby lipiec byl szczesliwy to kwiecien by byl porod ;) Lepiej nie widze :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    w sumie to nie bo nie znam tam nikogo z wami tak się zżyłam , że czytam co u Was i czekam na Was bez Was to nuda normalnie :) tęskni mi się za wami więc kicham na was codziennie :)
    sm arknij mocniej bo cos sie slabo starasz ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah może Kaśka dlatego że mamy dzieci z wiosny:P

no bez kitu ale jak pomyśle że mój pojdzie do pracy a ja do ogarnięcia przedszkole, palenie w piecu, itp to mi słabo;)
    no lipiec sierpień i wrzesień najlepsze miesiące na wpadania:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu roumiem i takiej ciąży Ci zyczę ja tylko do 5 .05 nie mogę się doczekać usłyszę seduszko i zakładam kartę i będę spokojniejsza :)

Idia lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia paCZaj na ten moj wykres,,Nie wydaje ci sie ze jest jakis dziwny>????Ze ewidentnie ejst niewydolnosc progesteronu ze zero wzrostow?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Kasiu roumiem i takiej ciąży Ci zyczę ja tylko do 5 .05 nie mogę się doczekać usłyszę seduszko i zakładam kartę i będę spokojniejsza :)
    uslyszysz, uslyszysz ;)

Idia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahah może Kaśka dlatego że mamy dzieci z wiosny:P

no bez kitu ale jak pomyśle że mój pojdzie do pracy a ja do ogarnięcia przedszkole, palenie w piecu, itp to mi słabo;)
    no lipiec sierpień i wrzesień najlepsze miesiące na wpadania:D
    KASIA OD LIPCA DO STYCZNIA MOZNA WPADAC :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rodziłam w grudniu i teraz też będę w sumie to powiem wam , że to jeden uj czy zimno czy upał i tak żle i tak nie dobrze na szczęście mam ogrzewanie z kotłowni więc ten problem z głowy. i tak sama będę latać i załatwiać wszystko i tak.

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    bliskie to nie zero ja też sądziłam , że lipa bo jeden znikł i drugi olbrzym po tygodniu od pregnylu a jednak :)

Asiu, właśnei to przeczytałam, i możesz mi powiedziec jak to było?
    Pytam bo - u mnie w 10dc - estradiol ponad dwieście - gin, ze pęcherzyki rosną

W 15 dc estradiol około 100, gin, że albo przestały rosnąc, albo owu juz była..

ja nigdy nie czuję owulacji, czy pekania, wiec się tym nie podeprę.

dzis 21dc, a ja od jakiś trzech dni mam śluz połodny, czy to mozliwe, że u mnie znowu pęcherzyk zaczął rosnąc jakis inny? Pregnylu nie miałam, może tak być?
    Bo u ciebie jak rozumiem pęcherzyk dorósł juz po pregnylu, kiedy inny duży po pregnylu pękł?
    Help, bo nie wiem czy chłopa męczyć - mam straszny bół gardła, a to byłaby pańszczyzna, ale jak by szansa była...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj a dla mnie to kolosalna roznica zima czy wiosna :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Elfik pol godz roznicy mierzenia w te czy w te nie zaburza temperatury.....Ty jestes piczko teraz po owu..Mowie ci!!!!

słonko, ja ignoruje te temp, bo mam cholerny ból gardła i takie, za przeproszeniem, żółte ciągnące gile z nosa, jak przedszkolak. Temp mi się podniosła bo musze mieć infekcję z gorączka... :(

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfiik jak opaczam na twoj wykres kochanie to jestes juz ewidentnie 2gi dzien po owu....Bo masz bardzo wysokie tempki teraz....Poprpstu twoj pecherzyk zamarl a pozniej se stwierdil ze znow urosnie i se peknie...;)
    No chyba ze sie zlutenizowal...Wtedy tez by tempka poszla do gory...Ale ja obsrtawiam ze cosik uroslo i peklo se :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    słonko, ja ignoruje te temp, bo mam cholerny ból gardła i takie, za przeproszeniem, żółte ciągnące gile z nosa, jak przedszkolak. Temp mi się podniosła bo musze mieć infekcję z gorączka... :(
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba ze tak...Ale to dzis cosik po wyniku powinnas wiedziec....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczekaj na wyniki ja sama nie wiem jeszcze jak to u mnie wyszło i z jakiego jajka :) nie serduszkowałam zbyt wiele jak chciałam to mój jak na złość wypił z kolegami ale miałam nerwa :) ale widać do końca nie nie wiadomo lekarze często nie wiedza co i jak u mnie to zagadka jest ale fajna :)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba ze tak...Ale to dzis cosik po wyniku powinnas wiedziec....

no własnie, jestem ciekawa, tyle,że estradiol może byc niżej - bo spada przed owulacją, albo wysoki, bo przyrasta po owulacji :)))))))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 10:00

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mam nadzieje ze dzis sie wyniku badan malz doczekam...Ile mozna sie denerwowac ehh :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 10:01

Elfik, Idia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 571 572 573 574 575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ