Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
spokojnie czekaj w okresie @ testuj i nic więcej nie doradzę ja bym nawet nie testowała gdybym nie wahała się czy luteinę mam przerwać czy nie
Elfik lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:spokojnie czekaj w okresie @ testuj i nic więcej nie doradzę ja bym nawet nie testowała gdybym nie wahała się czy luteinę mam przerwać czy nie
Nawet testa w domu nie mam zeby nie ciagnelo heheheh
Elfik, Idia lubią tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:spokojnie czekaj w okresie @ testuj i nic więcej nie doradzę ja bym nawet nie testowała gdybym nie wahała się czy luteinę mam przerwać czy nie
wiesz, dla mnie teraz seks, to jak maraton nowojorski, dla małża pewnie tez bo już wczoraj uciekł na mój widok, oczy kaprawe, z nosa gilochy, dyszę jak grużlik...
a przeciez nie będę serduchować z torbą po cukrze na głowie...))))))
dlatego mnie to nurtuje, czy warto sie spinac
u mnie też od razu trzeba leki włączyc, dlatego ja testuje na rozkaz gina...kapturnica, Idia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde mam nadzieje ze dzis sie wyniku badan malz doczekam...Ile mozna sie denerwowac ehh
wiesz, swięta były to i poczta z opóxnieniem. Ale dlaczego ma byc źle? no co Ty wymyślasz
jak tak was czytam, to myślę, że człowiek sobie ze wszystkim poradzi, ja bym chyba zwariowala jakbym sama w domu byla, zwlaszca jak młoda kolki miała... -
No poradzi poradzi...Ja pierwszy raz sama zostalam jak mlody mial niecale 4l;ata..Ciuezko bylo jak cholera jak trzeba sie bylo meskiej roboty nauczyc..A jeszcze jak jakies awarie byly itd to wtedy bylo ciezko..Nie wspomne o chorobach , pobytach dzieciaka w spzitalu..I swiadomosci , ze nikt cie nie zmieni przy lozku
Nie wiem sama kochanie czy beda zle czy dobre Swieta uja maja do tego one juz w tamten wtorek pizdy mialy u siebie w lab w tarnowie..I na bank jak dzwonilamw srode nie wyslaly, inaczej bylyby w piatek ......Poprostu chcialabym juz je znac, bez wzgl na to jakie saWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 10:13
-
olcia87 wrote:Hej dziewczyny jak dodać wykres żeby był widoczny na forum, coś mi nie wychodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 10:19
-
jakie lajki i gdzie?? gadać mi tu!!!!
ej ELFIK ale co mi sie poszczęściło? że z sexem??hahaha no czy ja wiem? chyba tak:P ostatnio to taka kicha że amen:P
ejjj jak to żadna różnica czy wiosna czy zima???? boshhhh nie zapomnę tych poranków na werandzie przy kawie w słoneczku i obok dzidziuś w bodziakach spał -
Elfik wrote:Makaron do wody i sos do spagetti ze słoika
aha, ale czy ty masz młodego juz na diecie hashi? -
Robotka1 wrote:ejjj jak to żadna różnica czy wiosna czy zima???? boshhhh nie zapomnę tych poranków na werandzie przy kawie w słoneczku i obok dzidziuś w bodziakach spał
Ogromna roznica nie do zasypania meidzy zima a wiosna.. -
Robotka1 wrote:jakie lajki i gdzie?? gadać mi tu!!!!
ej ELFIK ale co mi sie poszczęściło? że z sexem??hahaha no czy ja wiem? chyba tak:P ostatnio to taka kicha że amen:P
ejjj jak to żadna różnica czy wiosna czy zima???? boshhhh nie zapomnę tych poranków na werandzie przy kawie w słoneczku i obok dzidziuś w bodziakach spał
mnie tylko ten grudzień przerażał, ale to dlatego, ze młoda wczesniak z października, i tak jest z powodu wczesniactwa pół roku do tyłu, a jakby była np. z marca, to byłaby na poziomie tych z końca roku...
Wiesz sama, bo przecież sama staralas się o odroczenie dla córci, że matka zawsze chce żeby dziecko nie czuło się źle z tego powodu, że odstaje od grupy, albo nie jest do czegoś gotowe...
Tak to jest jak się kogoś kocha