Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:ELFIK wiem o czym mowisz:) u nas uda się odroczenie na szczęście:))
KASKA o jakich 800 lajkach mowisz????
ide Twoj wykres obadać
No obadaj obadaj..Pamietasz tamten??jak skakala mi tempka raz w gore rz w dol???Elfik, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja jestem z 26listopada ci powiem i wczesniak w poczatkach 7miesiaca urodzona.
Ale prawda jest taka , ze dziecko z konca roku , a z poczatku to wielka roznica jest
i jak widać wczesniak może całkiem ładnie wyrosnąc)))))00 he he
ale z tymi wczesniakami to nie takie proste, czasami ten z 7 mca ma mniejsze problemy niz ten z 8 mca. wszystko zalezy co mu przeszkadzalo normalnie w brzuchu siedzieć -
Elfik wrote:i jak widać wczesniak może całkiem ładnie wyrosnąc
)))))00 he he
ale z tymi wczesniakami to nie takie proste, czasami ten z 7 mca ma mniejsze problemy niz ten z 8 mca. wszystko zalezy co mu przeszkadzalo normalnie w brzuchu siedziećO wadze nie wspomne zebyscie na zawal nie zeszly
Prawda jest taka ze lepiej wczesnaikz 7mego niz w 8mym miesiacu...to juz medycznie stwioerdzone..Bo w 8mym wytwarzaja sie pecherzyki plucne..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 10:35
-
Twój z 11 maja a moja z 25 maja:) spacery po lesie, wygrzewanie sie w sloneczku:) no i nie ubieraniu 10 warstw ubrań na siebie i spieszeniu sie aby ubrac na koncu siebie bo dziecko juz sie poci w zimie;)
sąsiadka miala z listopada to nieraz widzialam jak zbiera się z wywieszonym jezykiem.
ale oczywiscie jakbym miala urodzic w zimie to też bede wdzieczna za ten dar:)kapturnica, Elfik, Idia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No smieje sie ze jestem ciołku slawna bo pod awatarem mam 800 polubien
No obadaj obadaj..Pamietasz tamten??jak skakala mi tempka raz w gore rz w dol??? -
Robotka1 wrote:Kasiek a nie zastanawia Cię ten spadek w 4 dpo jak na zagnieżdżenie??? ogolnie mi sie podoba Twój wykresik:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 10:40
-
Milcia wrote:Mi tam bez różnicy czy wiosna czy lato. Tyle się naczekałam, że obojętnie mi, kiedy się urodzi
I nie chodzi o roznice wiosna czy lato , ale wiosna i zima eheheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 10:47
-
Robotka1 wrote:KAsiek zobaczymy co u Ciebie bedzie:) szczerze to ciekawy masz ten wykres:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 10:47