Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Idia wrote:a kolorowe sny już masz?
kurcze jak już mi się skończy okres postu to nie wiem czy jeszcze będę pamiętała jak to się robi
od 2 klasy LO nigdy nie miałam takiej przerwy (bo w 2 klasie jakby zaczęłam)
dziś ma przyjść przyjaciółka i odkurzyłam podłogę w mieszkaniu- i zdycham z bólu... A niby wolno mi trochę chodzić. Odkurzacz przecież ciągnęłam....
Kurcze to dość uwłaczające wciąż kogoś prosić o pomoc. Sama nie zrobię nic. A ten mój chłop ewidentnie sobie nie radzi.
Mam już właśnie i kilka razy obudził mnie już orgazm.. Śmieszne to, ale prawdziwe.Idia lubi tę wiadomość
-
Orgazm to ja ostatnio miałam od patrzenia jak mój się ubiera.
samego PATRZENIA!!!
Dobrze, że lekarz zniósł mi już zakaz podniecania się (który miałam jeszcze niedawno) bo tego bym nie dała rady
Malenq wrote:Idia....no to masz teraz "czas na kontemplację".... a sny to masz naprawdę KOLOROWE...:D:D:D
no wiesz, jak już śnić to porządnie trzeba
Więcej mi teraz nie pozostało
Wiedziałyście:
http://parenting.pl/portal/kawa-w-ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 13:48
-
kapturnica wrote:laski mam wynik progesteronu wg mnie 8dzien po owu 16,7 normy(1,7-27)
w lutowym cyklu 10,1 wiec roznica jest..Jestem w kazdym badz razie wydolnawięc szanse na styczniowe dziecko sa duże:D
-
Robotka1 wrote:no to gratuluję
więc szanse na styczniowe dziecko sa duże:D
Ile mials ty ostatnio jak robilas? bo nie pamietam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 14:31
-
Wysokosc progesteronu nie mowi nam czy jest czy nie jest ciaza..juz czytalam zpodniecane laski , ze maja wysoki ponad norme progesteron a dostawaly okres i zadnego dziecka nie bylo heheh..A jedna laska miala 3z hakiem i w ciazy byla...
Cieszy mnie ze nie jest ponizej tego minimum 10.. -
Kasia ja mam jakieś dziwne normy u mnie w labo;) bo miałam wysoki prog ale nie pamietam ile;)
no fakt teraz sobie przypomniałam że to nie świadczy o ciąży ale świadczy o pęknięciu pęcherzyka;)
no Kasia własnie keidy te wyniki mają przyjsć??? dziś ??? -
Robotka1 wrote:Kasia ja mam jakieś dziwne normy u mnie w labo;) bo miałam wysoki prog ale nie pamietam ile;)
no fakt teraz sobie przypomniałam że to nie świadczy o ciąży ale świadczy o pęknięciu pęcherzyka;)
no Kasia własnie keidy te wyniki mają przyjsć??? dziś ???
Kasia ja sama nie wiem we srode jak do nich dzownilam do poludnia mowily ze wynik przyszedl we wtorek..Pytanie kiedy one go wyslaly ehh
-
Idia wrote:
Wiedziałyście:
http://parenting.pl/portal/kawa-w-ciazyIdia lubi tę wiadomość
-
Kap, to w sumie gratulacje ?
Ja miałam 25 w 21dc, a normy też zapisałam w poście.
I tak jak mówiłam, wyniki są, a my nadal w ciemnej d....)))))
Idę po swoje, to sobie podywagujemy.
Orgazm przez sen, jej...
ja na początku ciązy, ajk tylko nie spałam, a spałam 18 h na dobę, to też się na małża rzucałam. Najpierw się cieszył....Malenq, Idia lubią tę wiadomość