Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Kap, rację masz, ale na Olcie nie naskakuj, bo kazda z nas ma swoje granice
Ty dziecka chcesz, ale na inseminację się nie piszesz.
dla kogos kto jest po in vitro to by bylo jak bajka, bo bezbolesnie i nie tak drogo i by powiedzial, ze tez az tak mocno dzidzi nie chcesz
Pamiętam co pisałaś, dlaczego nie inseminacja, jakby co, pisze przykładowo.
Ja tylko po siedzeniu długo w temacie wiem, że kazdy ma swoje schizy, do niektórych decyzji musi dojrzeć.
Ja np bardziej niz bólu boje sie znieczulenia, a narkozy jak ognia...
Tak to jest...
Poza tym nie ma co porownywac inseminacji do badan//To calkiem inny temta...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 17:03
-
olcia87 wrote:
myślę że ból jaki do 22 roku życia miałam co miesiąc jest bólem porównywalnym do porodu a może i większym przynajmniej tak mi mówili wszyscy lekarze, bo w pierwszym dniu @ zawsze mdlałam kończyło się na pogotowiu więc do bólu jestem przyzwyczajona, a pytałam z czystej ciekawości bo macie więcej doświadczeń niż ja.
no, to ty masz pod górkę...
u ciebie to chyba jednak coś musi byc, bo żeby mdleć z bólu, to na pewno cos nie halo... -
k....
k.....
k.....
k....
k.....
dziewczyny, mam taki ból gardła, nie moge mówić, nos zapchany, zatoki pękają, biore leki a tu chyba pierwszy raz moze będzie szansa na normalny pecherzyk..
a ja ledwo się ruszam...
w dupę jeża, zawsze pod górkę, czy ja nie moge miec raz z górki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Elfik wrote:k....
k.....
k.....
k....
k.....
dziewczyny, mam taki ból gardła, nie moge mówić, nos zapchany, zatoki pękają, biore leki a tu chyba pierwszy raz moze będzie szansa na normalny pecherzyk..
a ja ledwo się ruszam...
w dupę jeża, zawsze pod górkę, czy ja nie moge miec raz z górki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
no niby normalne, miałam robione badania i niby było ok i lekarze mi mówili że jak zacznę współżycie to przejdzie i rzeczywiście teraz nie jest tak źleMama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
nick nieaktualny35min
tyle zajęło mi nadrobienie 13stron, które naskrobałyście, jak ja kosiłam, grabiłam i pieliłam....
kolejnym razem proszę o mniej...hihihihi
ad. 1.
ja omega3 kupuję razem z zestawem witamin prenatalnych, takie w jednym opakowaniu
ad.2
elfik
hurrraaaaaaaaa owulka jak się patrzy...a gin to tylko człowiek, a i maszyna się myli...
ad.3
dla dziewczyki Oliwia Zofia (drugie po babci mojego A.)
dla chłopca
Józef (drugie po moim dziadku), na pierwsze sama nie wiem jak...
ad.4
ja się panicznie boję bólu
> to moja pięta achillesowa...
ad.5
bo ten wątek jest jednym z najfajniejszych
ad.6
Madziara
a może właśnie tego Ci potrzeba...wrzucenia na luz, odstawienia leków i mierzenia tempki...to wszystko dokłada do i tak istniejącego stresu....
Ja się wyciszyłam, przestałam się ciskać i każdego dnia dziękuję Bogu za dobry humor:)
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:35min
tyle zajęło mi nadrobienie 13stron, które naskrobałyście, jak ja kosiłam, grabiłam i pieliłam....
kolejnym razem proszę o mniej...hihihihi
ad. 1.
ja omega3 kupuję razem z zestawem witamin prenatalnych, takie w jednym opakowaniu
ad.2
elfik
hurrraaaaaaaaa owulka jak się patrzy...a gin to tylko człowiek, a i maszyna się myli...
ad.3
dla dziewczyki Oliwia Zofia (drugie po babci mojego A.)
dla chłopca
Józef (drugie po moim dziadku), na pierwsze sama nie wiem jak...
ad.4
ja się panicznie boję bólu
> to moja pięta achillesowa...
ad.5
bo ten wątek jest jednym z najfajniejszych
ad.6
Madziara
a może właśnie tego Ci potrzeba...wrzucenia na luz, odstawienia leków i mierzenia tempki...to wszystko dokłada do i tak istniejącego stresu....
Ja się wyciszyłam, przestałam się ciskać i każdego dnia dziękuję Bogu za dobry humor:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhahaha ... Kasiek a kto jak nie Ty???
:D:D
pić mi się dzisiaj chce, już 2,5l wody wydudniłam..a czuję się jak na pustyni....
a propo tego co Elfik napisała o tym, że chce dziewczynkę....a ja od zawsze, zawsze pragnęłam chłopca...jak myślę o przyszłości i o dziecku to w moich myślach tylko chłopak jest....znowu mój A. o dziewczynce marzy....
podejrzewam, że to przez twaróg, który od jakiegoś tygodnia zjadam "prawie" 250g dziennie...po białku zawsze pić się chce...kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj tam, oj tam....
lecę kobitki roztwór z czosnku i pokrzywy przecedzać i pryskać moje roślinki bo cosik je po tych deszczach znowu zaatakowało, nie tylko te chol.erne mszyce, ale i jakieś grzyby chyba .... więc do wieczorku...
zjadłabym coś....idę poszperać w lodówce.....trzymajta się....