X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAA laski juz wiem czemu z demonem sie mi skojarzyl nataniel bo jest ojciec natanek od tego WIEDZ ZE COS SIE DZIEJE hahahah i przez to mialam demonczne skojarzenie..Gosciu jest nawiedzony bardziej niz stado szpakow polujacych na dojrzale czeresnie ehehhe

Elfik, Malenq lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zaczął mi się pokazywać brzuch. Nawet mąż to dzisiaj stwierdził. Za dwa tygodnie mam wizytę, czyli jeszcze trochę niepewności.

Idia lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    AAAA laski juz wiem czemu z demonem sie mi skojarzyl nataniel bo jest ojciec natanek od tego WIEDZ ZE COS SIE DZIEJE hahahah i przez to mialam demonczne skojarzenie..Gosciu jest nawiedzony bardziej niz stado szpakow polujacych na dojrzale czeresnie ehehhe

ty jak coś powiesz, no muszze to zapamiętać :))0
    poetyckie żeby nie rzec.. :))))))))))0

kapturnica lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zesz
    nie powiem gdzie i kto, ale laska po in vitro wreszcie zaciążyła, a teraz się martwi, że broń boże przytyje...
    ma 170 cm, wazy 60 kg, co będzie jak przytyje?

Tyle starań a teraz takie problemy?
    Ja jestem przeczulona na anorektyki, ale jak tak się boi przytyć, to niech się o ciąże nie stara....

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    no zesz
    nie powiem gdzie i kto, ale laska po in vitro wreszcie zaciążyła, a teraz się martwi, że broń boże przytyje...
    ma 170 cm, wazy 60 kg, co będzie jak przytyje?

Tyle starań a teraz takie problemy?
    Ja jestem przeczulona na anorektyki, ale jak tak się boi przytyć, to niech się o ciąże nie stara....
    gdzie?? na in vitro???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powróciłam....tadaaaa mszyce i inne chole.rstwa bójcie się...hihi...
    elfik nie jestem na dukanie, po prostu od jakiegoś czasu "smaka" mam na twaróg, zjadam go w całości z dżemem...a po nim suszy mnie strasznie...jak wielbłąda normalnie....
    Milciu chociaż Ty superaśną "wymówkę" masz:) jeżeli chodzi o posiadanie "brzucha"... ja nie mam żadnych hihiihih..... a "bebech" rośnie hihihi...
    Kaasiek Twoje hasła są niezastąpione...już sobie w koma wrzuciłam "nawiedzony bardziej niz stado szpakow polujacych na dojrzale czereśnie"....hehehehehe

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    gdzie?? na in vitro???

nie powiem )P
    nie chcę tutaj żeby wyszło, że się wzajemnie atakujemy, ale musialam to napisać bo mnie rzuciło

może dlatego, ze ze mną w szpitalu był jeden wczesniak, biedulek słaby, wychudzony, z rurką w nosku, a jego matka przez całą ciąże tylko sie martwiła co by nie przytyć, urodziła przedwczesnie, małego odwiedzała raz na tydzień, bo daleko, a podczas wizyt z duma opowiadała, że jej po ciąży nic nie zostało, bo w ciązy prawie nic nie przytyła...
    a piersią i tak by nie karmiła, bo by jej cycki się rozciągneły...

no to ciśnienie ze mnie zeszło...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja w ciazy dowalilam se 28kg i co??i jajxco hahah Walilo mnie to zwe wygadam jak slonica w 24miesicu ciazy...Najwazniejszy byl dzieciak..Nietstey i tak to bywa ze wgljest wazniejszy niz dobro dziecka

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to smutne.....to w takim razie co kieruje takimi kobietami?????
    Też mam znam pewną dziewczynę co całą ciążę "truła" wszystkim jak źle się czuje, z tym że tyje....masakra...

Elfik lubi tę wiadomość

• Idia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem że za szybko by cokolwiek w brzuchu czuć ale jakieś 40 minut temu miałam nieprawdopodobnie dziwne odczucie wewnątrz brzucha. No nie we wnątrz. Jakby coś mnie dotknęło. Nie doszukuje się. Nie panikuję. To było dziwne i inne niż cokolwiek co znam. Pewnie się nie powtórzy. Kto wie co to było. Gilgotek od Cudaka czy wędrujący tasiemiec.

Elfik lubi tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Gilgotek od Cudaka czy wędrujący tasiemiec." - obstawiałabym Cudaka:-)

Lecę do kuchni...dzwonił mężuś, że wraca, cosik mu na kolację trzeba zrobić...
    a poza tym senna jestem...na siedząco mogę spać.... rano budzę się przed 5tą, a po 20stej oczy już mi się zamykają...a tu serial o strażakach się zaczyna...
    miłego wieczorku:-) i jutrzejszego dnia (ja go zacznę od "upustu" krwi, potem kolejny lekarz, a na końcu apteka hihihi....)

kapturnica, Idia lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jutro tez haracz z krwi,
    własnie wychodze do ginki
    no cycki do góry :)

kapturnica lubi tę wiadomość

• Idia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No laseczki, dziwna rzecz- jestem w ciąży, utyłam 3kg i mni to cieszy!

Powinnam szukać psychiatry?

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ja jutro tez haracz z krwi,
    własnie wychodze do ginki
    no cycki do góry :)
    trzymam w kciuki musi byc gitara!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu watek dla zainteresowanych kobitek wzgl interpretacji wynikow badan..super wyluszczone..Ha zadowolona jestem ze sama do tego wczoraj doszlam yhyhy

http://badanie-nasienia.pl/pl/o-badaniu-nasienia/bledy-najczesciej-popelniane-przy-interpretacji-wyniku-badania-nasienia/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    No laseczki, dziwna rzecz- jestem w ciąży, utyłam 3kg i mni to cieszy!

Powinnam szukać psychiatry?
    oczywiscie ze tak i to w dodatku powinni cie polozyc na oddzial ahhaha

Idia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to zamknięty. Czytałam, ze to mógł być Cudak lub jelito. Wiecie co- ja wierzę, że mi powiedział cześć :)

6 maja mam badania prenatalne. Mąż postara się o urlop. 7 maja mam urodziny. Obym miała same dobre wieści.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 21:41

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    I to zamknięty. Czytałam, ze to mógł być Cudak lub jelito. Wiecie co- ja wierzę, że mi powiedział cześć :)

6 maja mam badania prenatalne. Mąż postara się o urlop. 7 maja mam urodziny. Obym miała same dobre wieści.
    na cudaka to raczej maloprawdopodobne w 11tyg ciazy zwl ze jestes pierworodka..minimum 14tydz ito u bardzo chudych kobitek..Ja pierwsze ruchy poczulam w 18tyg ciazy ..ale jelitka jak nabardziej mozesz czuc...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    na cudaka to raczej maloprawdopodobne w 11tyg ciazy zwl ze jestes pierworodka..minimum 14tydz ito u bardzo chudych kobitek..Ja pierwsze ruchy poczulam w 18tyg ciazy ..ale jelitka jak nabardziej mozesz czuc...

Wiem, wiem. Nie psuj mi humoru. To jak z wiarą w boga/Boga. Chcę wierzyć- wierzę :D

Kto mi zabroni :)

Powiedział mi cześć i tyle :p

kapturnica, olcia87 lubią tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Wiem, wiem. Nie psuj mi humoru. To jak z wiarą w boga/Boga. Chcę wierzyć- wierzę :D

Kto mi zabroni :)

Powiedział mi cześć i tyle :p
    jednak na oddzial sie nadajesz ehheheheh

Idia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 595 596 597 598 599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ