Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
AAAA laski juz wiem czemu z demonem sie mi skojarzyl nataniel bo jest ojciec natanek od tego WIEDZ ZE COS SIE DZIEJE hahahah i przez to mialam demonczne skojarzenie..Gosciu jest nawiedzony bardziej niz stado szpakow polujacych na dojrzale czeresnie ehehhe
Elfik, Malenq lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:AAAA laski juz wiem czemu z demonem sie mi skojarzyl nataniel bo jest ojciec natanek od tego WIEDZ ZE COS SIE DZIEJE hahahah i przez to mialam demonczne skojarzenie..Gosciu jest nawiedzony bardziej niz stado szpakow polujacych na dojrzale czeresnie ehehhe
ty jak coś powiesz, no muszze to zapamiętać)0
poetyckie żeby nie rzec..)))))))))0
kapturnica lubi tę wiadomość
-
no zesz
nie powiem gdzie i kto, ale laska po in vitro wreszcie zaciążyła, a teraz się martwi, że broń boże przytyje...
ma 170 cm, wazy 60 kg, co będzie jak przytyje?
Tyle starań a teraz takie problemy?
Ja jestem przeczulona na anorektyki, ale jak tak się boi przytyć, to niech się o ciąże nie stara.... -
Elfik wrote:no zesz
nie powiem gdzie i kto, ale laska po in vitro wreszcie zaciążyła, a teraz się martwi, że broń boże przytyje...
ma 170 cm, wazy 60 kg, co będzie jak przytyje?
Tyle starań a teraz takie problemy?
Ja jestem przeczulona na anorektyki, ale jak tak się boi przytyć, to niech się o ciąże nie stara.... -
nick nieaktualnyPowróciłam....tadaaaa mszyce i inne chole.rstwa bójcie się...hihi...
elfik nie jestem na dukanie, po prostu od jakiegoś czasu "smaka" mam na twaróg, zjadam go w całości z dżemem...a po nim suszy mnie strasznie...jak wielbłąda normalnie....
Milciu chociaż Ty superaśną "wymówkę" masz:) jeżeli chodzi o posiadanie "brzucha"... ja nie mam żadnych hihiihih..... a "bebech" rośnie hihihi...
Kaasiek Twoje hasła są niezastąpione...już sobie w koma wrzuciłam "nawiedzony bardziej niz stado szpakow polujacych na dojrzale czereśnie"....hehehehehekapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:gdzie?? na in vitro???
nie powiem )P
nie chcę tutaj żeby wyszło, że się wzajemnie atakujemy, ale musialam to napisać bo mnie rzuciło
może dlatego, ze ze mną w szpitalu był jeden wczesniak, biedulek słaby, wychudzony, z rurką w nosku, a jego matka przez całą ciąże tylko sie martwiła co by nie przytyć, urodziła przedwczesnie, małego odwiedzała raz na tydzień, bo daleko, a podczas wizyt z duma opowiadała, że jej po ciąży nic nie zostało, bo w ciązy prawie nic nie przytyła...
a piersią i tak by nie karmiła, bo by jej cycki się rozciągneły...
no to ciśnienie ze mnie zeszło... -
nick nieaktualny
-
Ja wiem że za szybko by cokolwiek w brzuchu czuć ale jakieś 40 minut temu miałam nieprawdopodobnie dziwne odczucie wewnątrz brzucha. No nie we wnątrz. Jakby coś mnie dotknęło. Nie doszukuje się. Nie panikuję. To było dziwne i inne niż cokolwiek co znam. Pewnie się nie powtórzy. Kto wie co to było. Gilgotek od Cudaka czy wędrujący tasiemiec.
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny"Gilgotek od Cudaka czy wędrujący tasiemiec." - obstawiałabym Cudaka:-)
Lecę do kuchni...dzwonił mężuś, że wraca, cosik mu na kolację trzeba zrobić...
a poza tym senna jestem...na siedząco mogę spać.... rano budzę się przed 5tą, a po 20stej oczy już mi się zamykają...a tu serial o strażakach się zaczyna...
miłego wieczorku:-) i jutrzejszego dnia (ja go zacznę od "upustu" krwi, potem kolejny lekarz, a na końcu apteka hihihi....)
kapturnica, Idia lubią tę wiadomość
-
a tu watek dla zainteresowanych kobitek wzgl interpretacji wynikow badan..super wyluszczone..Ha zadowolona jestem ze sama do tego wczoraj doszlam yhyhy
http://badanie-nasienia.pl/pl/o-badaniu-nasienia/bledy-najczesciej-popelniane-przy-interpretacji-wyniku-badania-nasienia/ -
I to zamknięty. Czytałam, ze to mógł być Cudak lub jelito. Wiecie co- ja wierzę, że mi powiedział cześć
6 maja mam badania prenatalne. Mąż postara się o urlop. 7 maja mam urodziny. Obym miała same dobre wieści.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 21:41
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Idia wrote:I to zamknięty. Czytałam, ze to mógł być Cudak lub jelito. Wiecie co- ja wierzę, że mi powiedział cześć
6 maja mam badania prenatalne. Mąż postara się o urlop. 7 maja mam urodziny. Obym miała same dobre wieści. -
kapturnica wrote:na cudaka to raczej maloprawdopodobne w 11tyg ciazy zwl ze jestes pierworodka..minimum 14tydz ito u bardzo chudych kobitek..Ja pierwsze ruchy poczulam w 18tyg ciazy ..ale jelitka jak nabardziej mozesz czuc...
Wiem, wiem. Nie psuj mi humoru. To jak z wiarą w boga/Boga. Chcę wierzyć- wierzę
Kto mi zabroni
Powiedział mi cześć i tyle :pkapturnica, olcia87 lubią tę wiadomość