X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A laseczki we wtorek swietuje swoj roczek od rzuccenia fajurek :D
    A nadmienie ze palilam namietnie od 16tego roku zycia do prawie 34..wiec szmat czasu ...Srednia ilosc to poltorej paki czyli kolo 30sztuken dziennie ;D
    Jestem z siebie dumna :D

ja pierdz... to juz wiadomo, kto jest odpowiedzialny za smog na Sląsku, 30, ło matko i córko..

ty się na kolanach do Częstochowy udaj, że Dawid zdrowy
    nie mówię bez podstaw
    u mnie badania wykazały, że mam w zasadzie wszystkie ważne organy "uszkodzone" już w życiu plodowym , najprawdopodobniej przez nikotynę
    ja łapię non stop infekcję :(
    jednym sie udaje, innym nie :(

dlatego jestem teraz mega przeciwnikiem fajek (ojciec pali 2,5 paczki dziennie) przez to tez ich rzadziej odwiedzam.
    Boli mnie, ze moja córka tam przebywa, bo niby na balkon wychodza, na dwór, albo przy wyciągu, ale co z tego, jak matka pali przy wyciagu w kuchni, to ja na drugim końcu w pokoju i tak czuję..

Także Kap, lubię cie, jakby cię kiedyś miało skusić znowu, to pomimo to, ze jesteś stara kibicówa, to ci przyjadę łomot spuścić, po ojcowsku...

kapturnica lubi tę wiadomość

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:29

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    cześć dziewczyny, do tej pory narzekałam że Wy takie obcykane w tych wynikach jesteście a teraz to się nawet cieszę że ja taka niekumata bo przynajmniej spokojniej śpię-jak nieświadoma :-)

Elfiku i Malenq trzymam za Was kciuki bo im szybciej Wy zaciążycie to szybciej będzie się kolejeczka przesuwać hihi :)

Kochana, ale ja ci dobrze życzę, ja cię przepuszczę, bo jakbyś czekała, az ja kolejke zwolnię, to mogą ci się siwe włosy w międzyczasie pojawić ;) :))))))

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:29

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, bo wy tu nowe staraczki na smierć wystaraszycie :))))

o tym pustym jaju przeczytałam i zapomniałam

prawda jest taka, że jak to opisała Kap, jak zaciązasz mało wiedzac, jako młódka,to odpada 90% stresu, nie kombinujesz, żyjesz, kwitniesz

Prawda jest tez taka, że w kilku procentach to skutkuje problemami, bo lekarze bagatelizują objawy, ty nie wiesz co jest normalne, a co nie, potem czesto się okazuje, ze coś trzeba było zrobić, duuuużżzo wcześniej, tak jak u mnie :(
    ale to tylko kilka procent

He, he, ja tu żeby nie starszyć, a potem sama...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze szukam przepisa na czekoladowy tort..ale taki meega czekolada..I nic nie znajduje :(
    A mlody konczy 13lat w niedziele i chce mu zrobic niespodzianke jak wroci z rozgrywek

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    ale tak sobie myślę, że psychicznie lepiej bym zniosła puste jajo niż poronienie pełnego :( tłumaczyłabym sobie że puste to przecież bez fasolki a w innym przypadku to chyba bym nie przeżyła...
    a Kap czemu na pustym jaju wychodzi test pozytywny?
    sory za głupie pytanie ale na serio w tych tematach przedszkolaczek :/
    Bo na poczatku w pecherzyku jest cialko zoltkowe i ono wydziela gonadotropine..Jednak jak i w przypadku ciazy pozamacicznej przyrost hcg moze byc nierowny raz wiecej raz mniej albo ponizej normy..Ztego cialka zoltkowego wytwarza sie zarodek i serducho ktore przewaznie najpierw widac

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:30

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ja pierdz... to juz wiadomo, kto jest odpowiedzialny za smog na Sląsku, 30, ło matko i córko..

ty się na kolanach do Częstochowy udaj, że Dawid zdrowy
    nie mówię bez podstaw
    u mnie badania wykazały, że mam w zasadzie wszystkie ważne organy "uszkodzone" już w życiu plodowym , najprawdopodobniej przez nikotynę
    ja łapię non stop infekcję :(
    jednym sie udaje, innym nie :(

dlatego jestem teraz mega przeciwnikiem fajek (ojciec pali 2,5 paczki dziennie) przez to tez ich rzadziej odwiedzam.
    Boli mnie, ze moja córka tam przebywa, bo niby na balkon wychodza, na dwór, albo przy wyciągu, ale co z tego, jak matka pali przy wyciagu w kuchni, to ja na drugim końcu w pokoju i tak czuję..

Także Kap, lubię cie, jakby cię kiedyś miało skusić znowu, to pomimo to, ze jesteś stara kibicówa, to ci przyjadę łomot spuścić, po ojcowsku...

Wiem laska o tym , ze wiecej szsczescia niz rozumu ze mlody zdrowy jak rydz..A nie ukrywam ze w ciazy palilam i to kolo paczki tak mi faje smakowaly..Pety z popioljki moglam wachac..
    Rzucilam dzieki mlodemu wlasnie..Bo on wiecznie jeczal ze mu smierdzi..I w ramach wczesniejszego prezentu na dzien matki kupil mi desmoxan..Zaczelam brac bez przeknania ot tak na odprdol zeby mlodemu przykro nie bylo i 5tego dnia juz wogole nie palilam :D I za moim przykladem poszedl moj malzonek i moja mama co palila ponad 30lat!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam przepis na mega czekoladowe super proste ciasto
    jak jednak zrobisz inny tort, a bedziesz chciała ciastem uzupełnić to polecam

Mal, dawaj przepis na zdrowy obiad dla mnie, bezglutenowy oczywisćie
    ty masz takie fajne pomysły na te posiłki :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    KAP Ty to chyba ADHD masz :-)
    skoro świt sprzątasz całą chałupę i wymyślasz sobie non stop to nowe zajęcia :) rety zazdroszczę tego zapału :P
    ADHD nie ma ale nie znosze bezczynnosci..A jak to wymyslil ktos o wysokim iq , ze osoba inteligentna nigdy sie nie nudzi ;)

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    KAP Ty to chyba ADHD masz :-)
    skoro świt sprzątasz całą chałupę i wymyślasz sobie non stop to nowe zajęcia :) rety zazdroszczę tego zapału :P
    Jak dzieciatko podrosnie tez se bedziesz zajecia wymyslac :P
    Tym bardziej ze nie pracuje , a mlody w szkole kibluje to cos trzeba robic ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ten tort??
    http://www.mojewypieki.com/przepis/tort-czekoladowy

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala ojj niezle wyglada :D I z kajmakowa masa wiec powienien byc pycha
    Robilas go moze?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest dobre:
    http://bakeandtaste.blogspot.com/2014/02/pizza-na-spodzie-z-kalafiora-bez-maki-bezglutenowa.html

kotek bo ja nie znam przepisów bezglutenowych, ja jadam nisko-średnio węglowodanowo bez pieczywa i innych wypychaczy...ale ogólnie jadam to co inni...:)

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:30

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap tak....tylko mnie taki "piękny" jak na zdjęciu nie wyszedł - brak zdolności - ale w smaku był mega pyszny....mam go w ulubionych - bo mój siostrzeniec tylko czekoladowe, albo karpatka:D:D:D

pamiętaj że to na średnicę 20cm, więc za duży nie jest....
    ja ogólnie szukam przepisów, aby jakieś cuda wianki piec, ale w mniejszych formach...

tam na tym blogu jest jeszcze trochę ciast które robiłam, wszystkie wyszłe super w smaku....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 09:29

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenka, ja wiem, ze nie jestes bezglutenowa, chodziło mi o to, zeby z tych sprawdzonych przez ciebie przepisów może mi taki podrzucisz, gzdie akurat tych "wrdenych" zbóż nie ma

Lo matko, pizza kalafiorowa, moje kumpele by chyba padły
    ja jeste pizzożercą starsznym, tyle, ze tych niezdrowych pizz..

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kap tak....tylko mnie taki "piękny" jak na zdjęciu nie wyszedł - brak zdolności - ale w smaku był mega pyszny....mam go w ulubionych - bo mój siostrzeniec tylko czekoladowe, albo karpatka:D:D:D
    wlasnie spisuje..Mlody bedzie w 7mym niebie :D
    Ja i reszta gosciow tez ahahahah

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, padłam..

OF wreszciew wstawił mi owulację, aż buchnęłam śmiechem
    w terminie gdzie w okolicach nawet seruchowania nie było!!!

jak zaciąże, to mozecie mi mówić Maryja...

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kapturnica, Malenq, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

‹‹ 629 630 631 632 633 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ