Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zmieniłam jedną temp na taką jak zmierzyłam póxniej, trochę wcześniej mi ovu wyznaczyło, zabawa jest, dzidzi nie ma!!!
Gdyby nie Ida byłabym świecie przekonana, że jestem bezpłodna..
i prosze Kap, nie przypominaj mi o bezpłodności wtórnej, nie dobijaj mnie...))))))
Malenq lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:a ty cukiernik w wyksztalcenia?
A cukiernictwo przeszlam i w szkole i we wlasnych doswiadczeniach...I zdarzylo sie ze w pracy
Ja to nawet sprzedawca w sklepie tez bylam hehehehMalenq lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:zmieniłam jedną temp na taką jak zmierzyłam póxniej, trochę wcześniej mi ovu wyznaczyło, zabawa jest, dzidzi nie ma!!!
Gdyby nie Ida byłabym świecie przekonana, że jestem bezpłodna..
i prosze Kap, nie przypominaj mi o bezpłodności wtórnej, nie dobijaj mnie...))))))
-
kapturnica wrote:Po co Cie dobijac??sama to zrobisz
trafiony, zatopiony))))))
e nie, teraz to się bardziej z tego nabijam...
wiesz, myslę, ze teraz odpocznę od tego starania na kilka mcy, i zrobił mi się "le luz"...
no to ty kobieta pracująca jesteś
a małzowi każ zrobić tą miksturę cytrynową
mnie juz odrobine lepiej
własnie ide do lekarza, niech mnie osłucha, czy po dwóch tygodniach kaszlania, mam jeszcze płuca, czy juz je wyplułam... -
Elfik wrote:trafiony, zatopiony
))))))
e nie, teraz to się bardziej z tego nabijam...
wiesz, myslę, ze teraz odpocznę od tego starania na kilka mcy, i zrobił mi się "le luz"...
no to ty kobieta pracująca jesteś
a małzowi każ zrobić tą miksturę cytrynową
mnie juz odrobine lepiej
własnie ide do lekarza, niech mnie osłucha, czy po dwóch tygodniach kaszlania, mam jeszcze płuca, czy juz je wyplułam...
Ja przymusowo odpoczywam to prdolca moze nie dostane -
nick nieaktualnyelf zdrówka i dobrych wieści u lekarza...
a ja sobie kocyk wzięłam, herbatkę, laptopik i do ogrodu...słoneczko zza chmur się wychyliło to trzeba po korzystać.... kolejne pranie w pralce (cały tydzień czekałam na części do pralki, wczoraj M. zrobił - a dzisiaj dzwoni i się śmieje, ze teraz pralkę chcę zajeździć....zbok)kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zagubiona_82 wrote:ukatrupię-zapodały link do ciast i teraz jak głupia siedzę i się uczę jak się księżniczki z tortów robi!!!
zagubiona, a ty masz pomyslowego Dobromira, czy Dobromirkę?
po księżniczkach, to chyba to drugie, ale jak młody lubi księżniczki to dla mnie tez ok, wyjaśniam od razu)))))))))
-
Elfik wrote:a jak używasz tej sody do prania?
sypiesz do proszku czy zamiast?do przypalonych garow tez jak marzenie..No i czaserm zeby nia warto umyc..ladnie wybiela
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 10:48
Malenq lubi tę wiadomość