Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:tak wyznaczylo bo mialas wtedy najnizsza tempke...Ovu sie nie ma co sugerowac..Bo mi ovu wuznaczalo owulacje w dniu kiedy mialam usg i pecherzyki byly cale
Kap, ja tez sie tym nie sugeruje, ale wiesz pierwsze wrażenie, bezcenne...
zwłaszca, ze od razu kombinujesz, no tak, sluz rzeczywiscie był, i...
a potem wraca rozsądek
Ja naprawdę kieruje się tym moim biustem, dopiero teraz zaczynam czuc leciutkie napięcie, a to 4 dzień brania dupka, i to on mi tak robi.. a i tak słabo -
Czy któraś z Was laski pracuje??? Przyrost stron na forum taki, że nie nadążam. We mnie wciąż chlupie wczorajszy litr maślanki ;/ w połączeniu z teraz zjedzona pomarańcza zaczyna być ciekawie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 09:41
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:dziewczyny, bawię sie troche na fertilityfriend, polecam, tylko chcę zaznaczyć dupka, a nie ma tam takiego, zadnego leku zbliżonego w nazwie do progesteronu też nie, nie wiecie moze co laski w anglii lub usa biora zamiast naszego dupka?
tez biora duphaston..to nie jest nasz polski lek -
kapturnica wrote:Elfik wrote:dziewczyny, bawię sie troche na fertilityfriend, polecam, tylko chcę zaznaczyć dupka, a nie ma tam takiego, zadnego leku zbliżonego w nazwie do progesteronu też nie, nie wiecie moze co laski w anglii lub usa biora zamiast naszego dupka?
tez biora duphaston..to nie jest nasz polski lek
ja tez tak myślałam, ale na liście rozwijanej nie ma...
no nic... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny