Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam razem z deszczem....dzisiaj jadę mamcię odwiedzić, od świąt się nie widziałyśmy...nie będzie więc mnie, proszę nie pisać za dużo...dzisiaj odpoczywajcie lub sprzątajcie...
Kasiek oj mocno Ty te kciukasy za tempkę trzymałaś bo dzisiaj 37,24C....
Elfiku słońce to żeś sobie po troszku pojadła uuuuu ja UWIELBIAM placki ziemniaczane:) a potem torcik:) i spirt? mam nadzieję, że Cię nie zemdliło...
Ogarniaj temat, zajmij się czymś....
Kiedy do gina idziesz??? jaki plan??? nie szalej nam:P
Taaa 2 tygodnie po...chyba, że większe spodnie kupią:D:D
Życzę Wszystkim i każdej z osobna bardzo miłego i spokojnego dnia:)
ps. jak mi się dobrze spało, samej w łóżeczku, już zapomniałam, że jest takie duże...hehehe
a teraz inka, śniadanie i do mamusi...
do wieczorka:)Elfik lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Dziołszki, jak juz raz super ładnie zaczęło wyglądać, to wtedy jebut, gorzej jeszcze niz zwykle, to mi spirytu nie zalujcie. Wypije, a co!
Dziś nie dalam rady bo chałupę ogarnialam, a jeszcze nie skonczylam...
Młoda ma milion zabawek, dziś chcialam cos odłożyć, ale sama nie wiem co, bo jej się wszystko nudzi po dwóch minutach
Kap, zrób zdjęcie tortui zeznasz na temat smaku.
Mal, no jak on zwolni na zakretach, to ja zaraz za nim będę trąbić co by się nie opierdzielal, sama tupie nogami..
Mal, jutro ogarniam temat zdrowych środków czystościdziś nie zrobiła kotletow, bo po "dobrych" wiadomościach kupilam mrożone frytki, placki ziemniaczane, Cole do spirytu i torcik wedlowski. Wszystkiego zjadlam po trochu, mówiąc, ze w pms mozna..
Glupi komp zmienia, mi pms na pks.. Ten to ma poczucie humoru...
Ciężarówki jedzcie na zdrowie, to jedyny czas kiedy możecie być bezkarnie grube i jest to akceptowane społecznie i wszyscy z rozczuleniem patrzą jak jeciie...
Natomiast większość BAB, zwłaszcza te wredne, będą oczekiwały, ze w 3 tyg po porodzie wskoczycie w stare spodnie sprzed ciąży.
teraz pewnie prychacie przed kompem, ze oczywiście, ze wskoczycie...
No tak, tak oczywiście kochanienkie. ...
Elfik, Malenq lubią tę wiadomość
-
Kobitki ale u mnie przyjeVana pogoda..leje , leje i jeszcze raz wieje i leje..
Zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce nic,,,,Koszmarek..
Tak sie zast co by tu wymlodzic na obiadek..Cos dobrego hmmmm
Jakie menu na dzis polecacie??
Jak zdecyduje sie na to czekoladowe to oczywiscie pokaze jesli mi wyjdzie ciasto heheh..Ale sklaniam sie do zrobienia czekoladowego tortu tylko trochu zmodyfikowanego...Chyba zamiast ciezkiego ciasta z czekolada zrobie biszkopt czekoladowy i pewnie jeszcze wkladke z ciasta kruchego..oczywiscie etz czekoladowa......Bo obawiam sie , ze on jest dosc ciezki..A u mnie ciezkie ciasta to raczej u mlodziezy nie chca przejsc..A biszkoptowe i krem czekoladowy to napewno strzal w dziesiatke...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 08:35
Elfik, Malenq lubią tę wiadomość
-
kap, tylko dla potomnych notuj, jak i co robisz w tym torcie, to sobie potem pozgapiamy.
Placki z sosem grzybowym, i to ma sensSupeeerrraaaśne
przy tym dla mnie wszystkie wymyślne potrawy z "talerz należy lekko oprószyć dookoła chilli i musnąć gałązką rozmarynu oraz oraz dodac dwie krople soku z bulwicy słoniowej, świeżo ściętej oczywiście" mogą się schować....
)))))))))))))
Malenq lubi tę wiadomość
-
Wiecie co laseczki??tak kminie, wczoraj mialam juz tylko plamienie takie prawie zadne , ze na wkladce kilka kropel brunatnych..Caly dzien pobolewal mnie lewy jajnik(niedrozny)Oklad jak zawsze na wieczor podogrzewany,,A dzis od rana skrzepy i @ wrocila ...Tak sie zast..ze moze ten bol wczorajszy lewostronny wywolal krwawienie. te skrzepy itd..Moze sobie wmawiam , a moze kurcze borowina dziala na zrosty i je zmiekcza i rozluznia..
Pewnie tak se to tlumacze,,,I ciesze jak szczerbaty na suchary ehhhElfik, Malenq lubią tę wiadomość
-
Mal,może to tak wygląda, jak pisze, ale nie załamałam się, naprawdę, dziekuję kochana za wsparcie..
Ja za stara weteranka jestem, zjazd miałam tylko na dwulecie starań)))))
Ale to chyba mozan zrozumieć, ja tu widziałam krzyki rozpaczy po drugim nieudanym cyklu i zastanawiałam się, czy te laski chociaż wiedzą, że nie każdy numerek w dniu owulacji oznacza ciążę))))))))))))))))
ja mam troszkę zajęć, ale dziś poczytam sobie, bo choróbsko mnie nadal tzryma w pazurach((((((((
musialam się ewakuowac z domu, teraz pije latte w mcdonaldzie, i wbrew temu co myślisz Mal, nie wpier... frytek..
choc w tym temacie, to moze nie być moje ostatnie słowo)))00
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:kap, tylko dla potomnych notuj, jak i co robisz w tym torcie, to sobie potem pozgapiamy.
Placki z sosem grzybowym, i to ma sensSupeeerrraaaśne
przy tym dla mnie wszystkie wymyślne potrawy z "talerz należy lekko oprószyć dookoła chilli i musnąć gałązką rozmarynu oraz oraz dodac dwie krople soku z bulwicy słoniowej, świeżo ściętej oczywiście" mogą się schować....
)))))))))))))
Placki zrobione, ale pieczarow nie mam..I tak sie zast czy jechac w ten deszcz , czy nie ejchac po nie..I brac sie za moczenie suszonych...Elfik lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ja musne kłoperkiem i pietruszką yhhyhyhy
Placki zrobione, ale pieczarow nie mam..I tak sie zast czy jechac w ten deszcz , czy nie ejchac po nie..I brac sie za moczenie suszonych...
co będziesz się moczyć ty, lepiej wymocz grzybki...kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jewik no to ladnie zachlalas wczoraj i zadyma po spiycie byla ze cie chlop z domu wyrzucil i kiblujesz w mc donaldzie
policja trzy razy interweniowała, drzwi przesuniete, sciany do odmalowania, materac na pół przecięty... taka zadyma była...)))))))))))))
i to wyjasnia, czemu nie stac mnie na fytki... domu wyrzucił w koszulinie i się błakam... chlip, chlip
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość