Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
a pamiętam, że się smiałam i nawet małzowi powiedziałam, jak to było z dziobka na dziurkę?
ja właśnie kombinuje, przenosze kontakty z tel małza na komp, nie znosze tego blackberry, a sama wybierałam...
tel zaczal sie sypac mc po końcu gwarancji...
w międzyczasie uspokajam córkę, bo od wczoraj jest chora, własnie poszedł w ruch czopek.
nie wiem kiedy i jak to serduchowanie..
młoda chce zostać jedynaczką, jak nic, wszytsko sie zgadza jest na etapie MOJE, MOJA
zawsze coś pod górę, dobrze, że tylko takie góry... -
Madziulka trzymaj się , ja w tym tygodniu też jeszcze nic w macicy nie miałam a beta była 126,70 po dwoch dniach była 450,50 i po tygodniu już pęcherzyk był w macicy
będzie dobrze tylko odpędz złe myśli
-
nick nieaktualny
-
Przestań i nie wyprzedzaj faktów musisz poztywnie myśleć nawet jeśli to skrajnie ciężkie to sam początek ja to tak widzę
tylko żeby to krwawienie uspokoić nie denerwój się bo ciśnienie podnosisz ale przeciez co ja ci tu prawie morały jak ty wiesz o wiele więcej niż ja .
Wiem nie jestem tam na twoim miejscu ale bylam w sytuacji tez stresowej i wiem jak ciężko myśleć pozytywnie ale musisz wierzyć że będzie dobrze .Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 22:16
Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Ranny ptaszek z ciebie.
Mnie się cora rozchorowała, zaraz dzwonie do pediatry.
Po niprzespanej nocy temp oczywiście na linii zgonu.
A juz myslalam, ze mi ovu wyznaczy.
Miłego dniaMoj tak mial od p;iatku dlatego siedzialw domu nie chodzil do szkoly....Obawiam sie , ze jak wroci z wycieczki bedzie powtorka bo tam tez caly czas pada ehhhh Cholerna pogoda
Nie martw sie jutro jak cos dluzej pospisz to powinno wyznaczyc jak tempka skoczy Trzymam w kciuki za malutka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 06:51
-
nick nieaktualnyDzień dobry, również deszczowo...
Madzia zdrówka i wytrzymałości psychicznej, olej innych!!!!
Zagubiona nie dziękuję za życzenia bom w lipcu po urodzinkach mam....
Ewik jejku zdrówka dla malutkiej, cierpliwości Tobie:) ech pogoda ujowa to i choroby się przyplątują..
Oj Kap to u Ciebie też nieciekawie w weekend może być, jak młody chory wróci....współczuję...
a mnie ponosi, bo jestem wierząca, określam się chrześcijanką, ale 3 tys. podpisów lekarzy pod lekarską deklaracją wiary....że tylko związani świętym sakramentem małżeństwa, mogą być rodzicami, mają prawo do "używania" tych organów.........od samego rana ciśnienie mi podniosło....
jakże się cieszę, że mój gin, pod nazwiskiem ma specjalista medycyny rozrodu, klinika niepłodności X.......
Miłego dnia kochane:)
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:
a mnie ponosi, bo jestem wierząca, określam się chrześcijanką, ale 3 tys. podpisów lekarzy pod lekarską deklaracją wiary....że tylko związani świętym sakramentem małżeństwa, mogą być rodzicami, mają prawo do "używania" tych organów.........od samego rana ciśnienie mi podniosło....
jakże się cieszę, że mój gin, pod nazwiskiem ma specjalista medycyny rozrodu, klinika niepłodności X.......
Nie chce tego komentowac bo kazdy ma prawo do swoich przekonan.Ale jak kurwa pisza ze prawo boskie ponad ludzkie..to mnie krew zalewa..slubowali ze beda lekarzami i beda pomagac ludziom i slubowali przed rektorom a nie biskupem!! Brednie , brednie i ejszcze raz brednie...Cofamy sie do epoki sredniowieczaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 07:31
-
nick nieaktualnyKap ale mnie chodzi o to, co Oni tam zapisali....ja również jestem za tym, aby każdy miał prawo do swoich przekonań...ale te zapisy, w takiej formie.... że wybrańcy Boga, słowa "używanie organów", ale na pytanie, czy jasno i klarownie wywieszą na swoich gabinetach swoje przekonania, to już tak chętnie nie odpowiadali, a jak zadano im pytanie, że w takim razie NFZ niech weźmie pod uwagę ich przekonania, to już zaczęli się burzyć....????
tak masz rację średniowiecze.....Boże widzisz i nie grzmisz?kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiek Ty mocno 3maj kciuki za to aby u mnie był chłopak.... ja gorliwie i mocno będą się modlić za dziewczynkę u Ciebie:) plissss....ja naprawdę chcę chłopaka:)
będę się cieszyć z każdego zdrowego dziecka, ale chłopak to byłoby coś hehehekapturnica lubi tę wiadomość