X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Kap, obie w lato na wstrzymanie, ja pierdziu...:)))))))))))

ja kiedys dwie znajome zapytałam, każda ma 3 dzieci i im sie prawdziło 100 procent, to mnie wtedy ciary przeszły :)))
    ale zabawa fajna, co nie? :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nofajna..ale ja nie zamierzam sie wstrzymywac na wakacjach ihiihihhiih

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj sie ze mna o tysiaka zalozyl ze zmajstruje corke bo se sitko na wacku zmienil heheheheh...Takze zobaczymy 8)

Elfik, zagubiona_82, Malenq lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pamiętam, że się smiałam i nawet małzowi powiedziałam, jak to było z dziobka na dziurkę?

ja właśnie kombinuje, przenosze kontakty z tel małza na komp, nie znosze tego blackberry, a sama wybierałam...
    tel zaczal sie sypac mc po końcu gwarancji... :)

w międzyczasie uspokajam córkę, bo od wczoraj jest chora, własnie poszedł w ruch czopek.
    nie wiem kiedy i jak to serduchowanie..
    młoda chce zostać jedynaczką, jak nic, wszytsko sie zgadza jest na etapie MOJE, MOJA

zawsze coś pod górę, dobrze, że tylko takie góry... :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to standardowo moj mlody do 11roku byl tylko i wylacznie za tym by byc jednakiem heheehhe
    Niestety najgorsze sa te chorobska..u mnie mlody mial rpzewezenie przewodow sluchowych iwec wiecznie bol uszu

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka trzymaj się , ja w tym tygodniu też jeszcze nic w macicy nie miałam a beta była 126,70 po dwoch dniach była 450,50 i po tygodniu już pęcherzyk był w macicy :-) będzie dobrze tylko odpędz złe myśli

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie widzi nic nie pow moj gin ...lezec z nogami wyzej duphaston nospa ...tylko wymioty mi doszly ...ale to z nerwow..nic musze przezyc albo to albo to...jak teraz strace moja fasolke to nie wytrzymam ...boje sie ze ...

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestań i nie wyprzedzaj faktów musisz poztywnie myśleć nawet jeśli to skrajnie ciężkie to sam początek ja to tak widzę :-) tylko żeby to krwawienie uspokoić nie denerwój się bo ciśnienie podnosisz ale przeciez co ja ci tu prawie morały jak ty wiesz o wiele więcej niż ja .
    Wiem nie jestem tam na twoim miejscu ale bylam w sytuacji tez stresowej i wiem jak ciężko myśleć pozytywnie ale musisz wierzyć że będzie dobrze .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 22:16

Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiesz jak dobrze jak ktos na nogi postawi ...dziekuje Ci Asiu ..lepiej mi dobra musze usnac sprobowac usnac..

Joanna0071 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry kochane Pogoda pod psem leje , wieje i ogolnie do dupy ale spac nie moge :-/ Zwalilo mnie z nog dosc wczesnie wczoraj-zasnelam z lapciem w lozku...Moj kochanek heheheheh
    Mimo brzydkiej pogody pozdrawiam Was cieplusio :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:29

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ranny ptaszek z ciebie.
    Mnie się cora rozchorowała, zaraz dzwonie do pediatry.
    Po niprzespanej nocy temp oczywiście na linii zgonu.
    A juz myslalam, ze mi ovu wyznaczy.

Miłego dnia

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:29

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ranny ptaszek z ciebie.
    Mnie się cora rozchorowała, zaraz dzwonie do pediatry.
    Po niprzespanej nocy temp oczywiście na linii zgonu.
    A juz myslalam, ze mi ovu wyznaczy.

Miłego dnia
    Oj Ewik to wspolczuje goń po lekarza niech malej cos przepisze..Pewnie goraczka , gardlo , kaszel i smarkanie.. :-/ Moj tak mial od p;iatku dlatego siedzialw domu nie chodzil do szkoly....Obawiam sie , ze jak wroci z wycieczki bedzie powtorka bo tam tez caly czas pada ehhhh Cholerna pogoda
    Nie martw sie jutro jak cos dluzej pospisz to powinno wyznaczyc jak tempka skoczy Trzymam w kciuki za malutka :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 06:51

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, również deszczowo...
    Madzia zdrówka i wytrzymałości psychicznej, olej innych!!!!
    Zagubiona nie dziękuję za życzenia bom w lipcu po urodzinkach mam....

Ewik jejku zdrówka dla malutkiej, cierpliwości Tobie:) ech pogoda ujowa to i choroby się przyplątują..

Oj Kap to u Ciebie też nieciekawie w weekend może być, jak młody chory wróci....współczuję...

a mnie ponosi, bo jestem wierząca, określam się chrześcijanką, ale 3 tys. podpisów lekarzy pod lekarską deklaracją wiary....że tylko związani świętym sakramentem małżeństwa, mogą być rodzicami, mają prawo do "używania" tych organów.........od samego rana ciśnienie mi podniosło....
    jakże się cieszę, że mój gin, pod nazwiskiem ma specjalista medycyny rozrodu, klinika niepłodności X.......;)

Miłego dnia kochane:)

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfiku a niech Cię z tą Twoją stroną!!!!!!!!!!!!! nie jest fajna!!!!!!!!! bo mi dziewczynkę przepowiada :P

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:

a mnie ponosi, bo jestem wierząca, określam się chrześcijanką, ale 3 tys. podpisów lekarzy pod lekarską deklaracją wiary....że tylko związani świętym sakramentem małżeństwa, mogą być rodzicami, mają prawo do "używania" tych organów.........od samego rana ciśnienie mi podniosło....
    jakże się cieszę, że mój gin, pod nazwiskiem ma specjalista medycyny rozrodu, klinika niepłodności X.......;)

Nie chce tego komentowac bo kazdy ma prawo do swoich przekonan.Ale jak kurwa pisza ze prawo boskie ponad ludzkie..to mnie krew zalewa..slubowali ze beda lekarzami i beda pomagac ludziom i slubowali przed rektorom a nie biskupem!! Brednie , brednie i ejszcze raz brednie...Cofamy sie do epoki sredniowiecza :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 07:31

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap ale mnie chodzi o to, co Oni tam zapisali....ja również jestem za tym, aby każdy miał prawo do swoich przekonań...ale te zapisy, w takiej formie.... że wybrańcy Boga, słowa "używanie organów", ale na pytanie, czy jasno i klarownie wywieszą na swoich gabinetach swoje przekonania, to już tak chętnie nie odpowiadali, a jak zadano im pytanie, że w takim razie NFZ niech weźmie pod uwagę ich przekonania, to już zaczęli się burzyć....????
    tak masz rację średniowiecze.....Boże widzisz i nie grzmisz?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo tak naprawde wszystko sie obija o kase!!! za moment zaden z ich sie do tego nie rpzyzna bo kase straca...a taki lekarz na nfz nie powinien miec podpisana umowe!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek Ty mocno 3maj kciuki za to aby u mnie był chłopak.... ja gorliwie i mocno będą się modlić za dziewczynkę u Ciebie:) plissss....ja naprawdę chcę chłopaka:)
    będę się cieszyć z każdego zdrowego dziecka, ale chłopak to byłoby coś hehehe

‹‹ 725 726 727 728 729 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ