Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:dziewczyny, jak wam zazdroszczę, ale bym się wyspała, a robota czeka..
teraz z córą do wannny, potem robota i jeszce trzeba zrobić nastrój dla małza na serduchowanie////
tak dobrze czytacie...teraz to tzreba o niego dbać....)
ja tak sobie popatrzyłam na tabele planowania płci i u mnie akurat lipiec i sierpień odpadają bo będzie chłopak
tak samo listopad...
no to chyba jednak w czerwcu trzeba podziałać)))
a latem jest najfajniej, jak jest ciepło to mam większe libido, jak chyba każdy...
oj nie tak fajnie z tym spaniem bynajmniej u mnie w pracy cięzko uciąć drzemke a szkoda hihiihi... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:ja tak sobie popatrzyłam na tabele planowania płci i u mnie akurat lipiec i sierpień odpadają bo będzie chłopak
tak samo listopad...
no to chyba jednak w czerwcu trzeba podziałać)))
a latem jest najfajniej, jak jest ciepło to mam większe libido, jak chyba każdy...
-
Malenq wrote:a miałaś sobie te dni leżeć i pachnieć....ale DOBRA córa z CIEBIE:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 19:55
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykombinuj Kasiek, kombinuj
dobra do jutra kochane, jakoś mi humor pierd@#$#$%$%^%$ i muszę sobie przy wyłączonych urządzeniach po prostu poleżeć....buziole i miłego wieczorku...
a Kap a Ty nie miałaś odrostów robić???Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 20:02
-
nick nieaktualny
-
http://www.ciazowy.pl/kalkulator,plci-dziecka.html
Dziolszki, zabawa jak każda, ważne żeby wpisać rzeczywisty wiek a nie rocznikowy, tzn jak ktoś ma urodziny w maju, to do kwietnia wpisuje np 32, a od maja 33, chociaż ja jeszcze wzielam pod uwagę czy po dniu urodzin to zapłodnienie w mcu, bo ja mam na koniec mca urodziny to w sumie licze jeszcze do poprzedniego wieku....
Chciałam sprawdzić przy Idzie, ale chyba nie wiedziałam kiedy to było, mój gin tez nie był pewien(taki fachowiec) a mnie wychodziło zaplodnienie akurat na przełomie dwóch miesięcy..
Te co maja dzieci niech się pochwala czy się zgadza
To prawda Kap, z wiekiem wzrasta szansa na córkę, ale szansa to nie pewność, moje dwie kumpele zaszły jak mialy 35 latek i obie maja chłopaków.
No Mal, kiniaczek, mistrzyni, milcia, idia pochwalcie się, bo wy na pewno dokładnie wiecie kiedy bzzzzz, co tam będzie?kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
listopad i grudzien!!dziewczynka ihihihihihih
eyy cholera cos w tym jest!! bo sprawdzilam jak zaszlam z mlodym i wyszlo jak w morde ze chlopak!!
No w te 4miesiace bede celowac...zobaczymy Ale ewidentnie wakacjowe meisiace u mnie na chlopakaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 20:50
-
najwazniejsze ze jestes pod dobra opieka...nic wiecej nie mozesz zrobic