X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehehe bede trzymac ...mysle ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe ale tak jak tobie jajka sie marza tak mi sie marzy dziopka...Ale wiem co czujesz bo ja na 1sze tez chcialam syna..nie wiem jakos tak..A moj malz od poczatku do brzucha mowil zenek..i byl na 100%pewny ze syn i mu wyszlo.. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 07:42

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie zasmuciłaś, bo mój A. cały czas jest przekonany, że córka będzie... a tu jeszcze ta strona od elfika....buuuuuuu na razie przegrywam 2:1 ....
    ale jak doliczyć Twoje dobre fluidy i kciuki za chłopaka dla mnie, to jest już 2:2 hehehe

kapturnica lubi tę wiadomość

• MistrzyniWKochamCieMisiu Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia - kciuki zacisniete! Beta rosnie, a to b dobra wiadomosc i tego myslenia sie trzymaj.

Elfik - strona nie pomylila sie co do pierworodnego :-) teraz tez pokazuje chlopaka... co bedzie to bedzie, ale mialam cichutka cichutenka nadzieje na dziewczynke... czas pokaze.

Maja (2900g i 48cm) oraz Ola (1900g i 44cm) - ur. 5.01.2015
    relgo7esxnwbr62i.png
    2813c71e57.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiu....weź już nic nie pisz na temat strony od elfika, bo mnie coś trafi....mam nadzieję, że się myli i chłopak u mnie będzie...:D:D:D

• Elfik Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, Mal, ja chcialam chłopaka kiedyś bo mi się wyrwał łatwiejszy w obsłudze, spodenki piłka i wywalasz na dwór.
    A dziewczynka, za gruba, co ja na siebie wloze, w tym nie wyjde, na ipre strach puścić, chłopak to najwyżej po mordzie dostanie, a dziewczyna...

A teraz patrzę na nia i mam nadzieje, ze się lepiej będziemy rozumieć dwie baby :-)
    I jednak córka bardziej ciągnie do domu..

A jak was teraz poczytalam, to i z chłopakiem bym sobie jakoś poradziła, ale mal, jak mi się w lipcu uda, to ja tobie oddaje tego chłopaka a biorę dziołszke.

Dziewczyny, a powiedzie, jak jesteście po ovu, to od kiedy piersi czujecie? Nie chce wydawać kasy na badanie progesteronu, jak nic mnie nie będzie rosło w staniku to zaoszzcedze :-)

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bryyy:)

laski ja w nic nie strzelam:P wsio mi obojętne co będzie.kiedyś bardzo chciałam chłopca ale te dziewczynki boshhhheeee kucyki, sukieneczki torebeczki sandałeczki;) no niech tylko się pojawi....

kurka grono staraczek się wykrusza:(

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrz u mnie.Byl bol jajnika dosc silny , kolejnego dnia spadek tempki i nasteopnego juz cycki byly wrazliwe......praktycznie nastepnego dnia juz czulam wrazliwe cycki po spadku temperatury,.,,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 08:29

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=Robotka1

kurka grono staraczek się wykrusza:([/QUOTE]
    Mnie to mowisz ? :-/ Widac golym okiem :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 08:29

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz sobie zapowiedzialam jak zostane tu sama to zabieram swoje lopatki i wynosze sie calkiem z piaskownicy :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 08:31

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka u mnie jak u Kap. cycki bolą zaraz po owu. następnego dnia.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka to zaprosisz mnie do tej piaskownicy? plisss

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kaśka to zaprosisz mnie do tej piaskownicy? plisss
    To jak sie z niej wyniese to zaloze kolko wzajemnej adoracji ..powaznie ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski 11dzien po ovu tempka wysoko i stabilnie a sexa nie bylo :-/ ..wiecie jak mi kurfffa zal tego cyklu
    :(
    Porownalam z wczesniejszym cyklem jeslui beda identycze jutro powinien byc spadek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 08:38

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    laski 11dzien po ovu tempka wysoko i stabilnie a sexa nie bylo :-/ ..wiecie jak mi kurfffa zal tego cyklu
    :(
    wiem KAsiulku wiem.....ale tylko pokora Cię ratuje;/
    patrz na niego uważnie, żebyś miała potem do czego się odnieść a chyb a do jałowego najlepiej. moim zdaniem masz najlepszy wykres od początku właśnie bez tych wspomagaczy:) wiem, nie pocieszyłam Cię

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurffa spisalam sie i mi zniklo :-/
    Pocieszylas kasienko bo ja etz zauwazylam ze z kazdym kolejnym cyklem wszystko sie u mnie normuje..A wlasna ovulejszyn cieszy...I wiem ze w razie co bez wspomagaczy by dalo rade ciaze uciagnac bo temp stabilna nie skacze....I masz racje dob rze przejechac jalowy cykl bo sobie nic czl nie wkreca..A ten wrecz idealny piersi i sutki wrazliwe zaraz po ovu plus delikatna ilosc kremowego sluzu No i czasem pociagnie i zakluje jajnik , z ktorego byla ovu..Wiec tak naprawde to co po stymulowanych cyklach czulam sie pokrywa...A laski pisza to samo na odczucia co do ciazy..Reasumujac kazdy objaw moze znaczyc cos i nic :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mnie nie pocieszylyscie, pewnie znowu progesteron za nisko...
    Dziolchy, ja tam z wami sobie posiedze w tym piasku, zamek jakiś zbudujemy, czy cos...

Mam zagwostke, kupilam ta masc z progesteron em, smaruje się nią po ovu, ale obaj ginowe z kliniki twierdza, ze ładowanie progesteronu nic nie da, a jeden, ze to wręcz antykoncepcja, ze jak wszystko zagrało przed ovuu to prog be dz ie ładny, a ja nie, to i święty boże nie pomoże...
    Jakoś dużo ludzi dostaje dupka czy lutke na poprawę prog po ovu to chyba jednak można jeszcze w tej fazie cos z niego wycisnac?
    Z drugiej strony, teraz do nich chodze, to się ich będę sluchac, inaczej schizofrenii człowiek dostanie.
    Albo w czerwcu spróbuje :-) he he

Tego artykułu nie czytalam, bo mi się komp zwieszal, może i dobrze, bo by mnie krew zalała. Ja jestem niewierzaca, uznaje prawo każdego do religii, nawet nie wiem cy lekarza bym potępiła, jak nie chce zrobić aborcji z racji przekonan..
    Ale... O co chodziło w tej manifestacji? I dlaczego potem tyle w tym zakłamania. Na jednym wyjeździe sama laska opowiadała, ze robiła aborcje, w szpitalu doktorek oburzony, ze nie zrobi, choć miała wskazania medycne, a potem jej wręczył wizytowke przy wyjsciue ze szpitala, do prywatnego gabinetu swojego.
    Koledzy juz nie widza, ze jest 'morderca' a i kasę za zabieg zgarnął...
    Takie to polskie sumienie :-) :-) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 08:54

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak juz zes kupila to smaruj..a co do antykoncepcji..jak kuva jest po ovu to jak antykoncepcja???Slabo logiczne....Pewnie ze jak przed ovulejszyn to moze zaburzyc ale po...nie sadze..a raczej moze wpsomoc..A jak badalas w cyklu owulacyjnym na jakim pozuiomie mialas progesteron??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 08:56

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:30

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale masz endo wielgachne???????????????????masakra???????? Moze 8mm a nie 18??to troche rpzerosniete jak na 1faze,.,,max do 15 z tego cow eim jest prawidlowe 1sza faza Moje zaraz sprawdze rozmiarowke Troche maly ten pecholek ale moze urosnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 09:31

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wlasnie paczam na wypis po laparo i lewy jajnik 28,2na17,9 i prawy 23,1na 14,9 ale ja jestem po resekcji klinowej to chyba przez to mniejsze,,,Bo jajniki ogolnie to o budowie drobnotorbielowatej..wielkosc macicy 43,2 na 31,7

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 09:27

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 726 727 728 729 730 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ