Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Kap....proszę o interpretację:
tsh 1,73 (0,35 do 4,94)
ft4 1,36 (0,7 -1,48) wyższa granica nie?
anty-TPO <1,00 (0,00 do 5,6) ?????? tego nie rozumiem
anty-TG 104,10 (0,00 do 115,0)
dziękuję
Na szczescie zarowno aty tg jak i anty tpo sa nisko wiec zadne hashi ci nie grozi
No i ft4 piekne rowniez..Lska tarczyca jak ta lala
anty-TPO <1,00 (0,00 do 5,6) ?????? tego nie rozumiem
To oznacza ze dopuszczalne sa do 5,6 antygeny wykrywalnea ty masz ponizej 1 wiec se glowizny nie zawracaj
Uff trawka wykoszona biere sie za strogonoffaGosciow mam jutro paru to przedluzony weekend zleciec powinien szybciorem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 17:03
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKAp dawaj pyska
:D:D buziola ślę....
endo mam w poniedziałek to razem z wynikami i usg będę u niej:)
dzięki wielkie:)
jak tam robotnicy??? spisali się??
to miluśnego weekendu życzę....pyszności robisz...
u mnie jeszcze trochę trawy do skoszenia zostało...ale to na mężula czeka...heheWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 17:05
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mal, u mnie Tsh 1.5 i FT4 1.24 i wczoraj endo powiedziała, że ok. Dawkę leku zwiększyła, bo mówi, że powoli na większe muszę wchodzić. Teraz w tygodniu mam brać jak poprzednio 62.5, a w weekend 75. Następną wizytę mam 22 lipca.
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzagubiona czekamy...
milcia nio tylko ja bez leków...leki od tarczycy ostatnio piłam w podstawówce.... zobaczymy co w poniedziałek moja endo powie, pewnie czekają mnie co miesięczne wizyty...
wpadłam życzyć miłego wieczorku, a kto weekenduje to superaśnego odpoczynku.... -
No to oficjalne gratulacje
Co do leków to w Polsce już chyba tak jest, że wolą dmuchać na zimne. Luteina pomaga podtrzymać ciążę. Za granicą jest tak, że nie reagują na nic we wczesnej ciąży, nawet na plamienie czy krwawienie, bo wychodzą z założenia, że to jest naturalna selekcja i jakby był zdrowy płód to by się utrzymał. Kwas foliowy powinnaś brać już przed zajściem w ciążę, bo on ma ograniczać pojawienie się ewentualnych wad rozwojowych. A do 12 tygodnia dlatego, że w tym czasie powstają najważniejsze organy dziecka. Ja po 12 tygodniu miałam odstawić kwas i zacząć brać witaminy prenatalne.