Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Clotrimazolum jest bez recepty chyba
I bezpieczny bo pediatra mi polecił dla maleńkiej
Nie wiem czy nie wzielabym znieczulenia, pomimo wszystko, uuu, dzielna baba:-)
Milcia, łapki w gore! Dokładnie, ceny ciuchow ciazowych mnie powalały, bo przecież spodnie ciazowe nie muszą być dopasowywane, zamka nie trzeba, guzika tez, tylko sciagacz, powinny być tańsze!
I fajnie, ze nie musialas wydawać masy kasy, najbardziej Lubie super oryginalne ciuchy za grosze.
Robotka, a dlaczego miałoby być widać, ze z lumpa?
U nas ładnie, 20 stopni, AZ dziwne, bo u nas zawsze najgorsza pogoda i najchlodniej:-)
IDE zafarbowac włochy, wyglądam jakbym dorabiała strasząc wrony na polach... -
nie no Elfik nie że miało by widać że z lumpa czy coś, tylko taka elegancka i w ogóle na zdjęciach:) czasem nie mogę uwierzyć że takie cudeńka można na lumpku kupić odkąd miała się młoda urodzić odwiedzam lumpki ale głównie ze względu na nią czasem coś dla siebie wygrzebię ale jeszcze po wieszakach nie szukałam tak:)
-
bryyyy ciotuchy!!!!
Wstawać!!!! piekna pogoda!!!
wczoraj wypuścili mnie wcześniej do domu bo myśleli że mnie choroba łapie, przespałam całe popołudnie, całą noc i teraz też chętnie wróciłabym do łóżka.
kurcze właśnie sobie dziś uświadomiłam że młoda za tydzień idzie do przedszkola!!! a ja nie mam ani wyprawki ani ubrań dla niej, no nic!!!
chyba muszę kraków odwiedzić, też coś dla siebie kupię przy okazji.
co dziś na obiadek macie?? u mnie rybka z ziemniaczkami choć nie wiem czy nie wolę kaszy i mizeria:D
KAsiek a powiedz mi, kiedy masz planowo jakąś wizytę u lekarza??
jak tam minęła wam rocznica ślubu z mężem? pogadali przez telefon??
ja to powiem Ci że niebawem zapomnę kiedy to było:P a dopiero 4 lata miną w grudniu;) -
Bry,.,,A ja jakos ledwo przytomna..Dopiero sie z lozka zwleklam..Wczoraj reszta drzewa do piwnicy wbnioslam wiec 1czesc planu zrobiona..Druga czesc lezy przed domem i straszy A chyba domowie jak sie mi uda dorwac karki na drzewo jesioz 5metrow..Cena zajebiscie atrajkcyjna bo place jak cene dla pracownikow wiec polowe tego co zwykli klienci wiec sie oplaca
Planowa wizyta pewnie koncem pazdziernika..Wczesniej nie idee bo jaki sens..Leki mam na przod zalatwione bo mu kazalam na 2miechy wypisac...Zrobie sobie moze w pazdz miesiacu podstawowe hormony w 3cim dniu i prolaktyne rowniez wtedy..Bede miala obraz czy cos zadzialalo..A moze wyciagne od niego skierowanie przynajmniej na prolaktyne..Ilez mozna placic...
A rocznica minela szybko i dobrze..Jakos tak samotna chujowa jest ..To takie gadki przez telefon ja nie lubie zbytnio..Nadrobimy tow listopadzie jak zjedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 08:33
-
hihi KAsiek za to ja się śmieję że z moim sobie więcej przez telefon pogadam niż na żywo;) taki typ:)
rany ale się okopiesz tym drzewem:D będziesz palić całą zimę nim a nie węglem:)
nooo prolaktynę t obowiązkowo sobie sprawdź ale myślę że na pewno bromek Ci pomoże. więc już wtedy powinna być ładna. no i oczywiście wyrzeźbić skierowanie od gienka, na pewno da skoro już jedno dał to i drugie powinien na sprawdzenie dać.
dziwi mnie tylko to dlaczego lekarze coraz częściej dają dziewczynom sierowanie ale bez obciążenia, niby sie od tego odchodzi a jednak są problemy z prolaktyną które de facto wychodzą dopiero po obciążeniu. -
Ano wlasnie kopara mu ostatnio opadla jak przyszlam i mu mowie ,ze prolakthn a 15razy przekroczona..On oczy z orbit i tekst ale jak to?A ja na to a tak to , mam niedoczynnosc tarczycy a ona bardzo sie lubi z wysoka prolaktyna..I tu moze byc prolem nie pekania pecholi..Zaraz zapisal bromka..A ja mu mowie ze3opakowania prosze bo jedno juz pol zezarlam..A skad pani ma??A ja a zalatwilams sobie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej pewnie gdzieś tutaj znalazłabym odp ale szczerze nie chce mi się przeszukiwać takiej ilości stron to może dostanę odp chodzi mi o to, że wczoraj byłam na usg i mój pęcherzy miał 28mm lekarz twierdzi, że na 95% z tego owulacji nie będzie i pozostaje czekać aż pęcherzyk pęknie i się wchłonie by nie powstała torbiel..czy może mi któraś poradzić czy jest jakaś szansa, że z takiego pęcherzyka może powstać "dorodne" jajo i zaowocować czy raczej nastawić się na to co mówi lekarz?? Z góry dziękuję za każdą odp. Wiem, że pewnie się łudzę ale po takim czasie już można zwariować a wierzyć w coś trzeba bo tak chyba jest łatwiej. Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny