Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Haj laski ale pogoda barowa Jprdziu szaro buro i ponuro
Wczoraj sie tak rozkrecvilam przy tym drzewiem ,ze ledwo prysznic dalam rade zrobic..Jakby mlody mi kolacji nie zrobil pewnie bym nawet nie jadla...Ale 2/3cie juz w piwnicy..Reszta dzis jak nie ebdzie padalo..
Czekam na tel od faceta co ma mi drzewo przywiez wiec siedze jak na spzilkach...
Ojj Kasiek wspolczuje..Moze z raz w zyciu mialam infekcje i nie wspominam jej zbyt milo:-/ -
Kasiek ale szalejesz:) u nas pada od rana, jesu jaka pogoda, wszystko się mi kumuluje i dosłownie wyć mi się chce;/
ja w tej robocie dłużej nie wytrzymam:(
wnerwiam się na wszystkich w koło bo takie tempe szczały mam po sobą że to jest dramat.
jeszcze ta pogoda, przerywający dostęp do internetu wrrrrrr -
nick nieaktualnyKasiek oj szalejesz, szalejesz....mnie siostrzeniec ma w weekend pomóc przy drzewie, kolejna partia zamówiona hehehe..
Rob...czuję się - ciążowo- hehehe gdyby nie ból po kanałowym leczeniu to byłoby ok:) maleństwo odzywa się kilka razy dziennie a i w nocy daje o sobie znać....
1 września mam połówkowe (to chyba w Twoje urodzinki) i wtedy dowiem się czy chł czy dziew........
u mnie również pada od rana bleeeeeeee...........
-
Milcia dzęki widziałam:D czyli taka zwiewna dołem tak? i chyba na piersiach też sie fajnie dopasowuje:)
MAŁA oooo fajnie w moje urodziny;) ja też mam wtedy wizytę
a Ty chodzisz prywatnie czy na nfz?
u mnie tak pierze żabami że to koszmar.
byłam teraz u lekarza po coś na to swędzenie bo się doczytałam że clotrimazolum nie wolno ale ciul mnie nie przyjął a ja nie mam czasu dziś w spontanicznych kolejkach czekać;/ -
Ja się aż boję odezwac,bo u mnie słońce...
Zęby nie było jak po piosence wesołego Romka:-)
Kanałowe bez znieczulenia? Czy z? Bo pierwszej opcji sobie nie wyobrazam...
I parę dni temu pytalam mała, czy juz czujesz ruchy małżeństwa, to wreszcie wiem...
Eee Robotka, ja kiedyś myślalam, ze ludzie są tępi niektórzy, jak byłam kierownikiem, potem doszlam do tego, ze większość by mogła, ale im się nie chce... Lawiranctwo w Polsce nadal się cieszy najwyższym szacunkiem, w przeciwieństwie do uczciwej pracy..
Kap, teraz strongmani czekają ....
I spacer farmera masz zaliczony:-) -
Ewka osz Ty.....dawaj to słońce!!!!
a ciepło masz przynajmniej czy tak umiarkowanie???
no bez kitu ale chciałam tylko receptę na jedną maść o któej wszyscy ginekolodzy dobrze wiedzą, no nic, niech spada, poradzę sobie jakoś
a co dziś Kacha miałaś w planach oprócz znoszenia drzewa off corse -
Ale mnie spanie łamie boshhh okropnie....Co za cholerna pogoda!! Jeszcze jajnik mnie prawy ciagnie i kluje a najsmieszniejsze ,ze torbile jest na lewym..Na tym prawym jedynie malusi pecholek byl wiec on nie ma prawa bolec..
AAA wogole kurfa mac to wszytsko ujowe -
nick nieaktualnyRob.....ja tylko prywatnie...nie wiem nawet jak wygląda gabinet na nfz hehehe
ewik ano nie było mnie kilka dni, a kanałowe BEZ znieczulenia - tylko z chwilowym "zmrożeniem"......w pewnym momencie myślałam, że zemdleję, ale jakoś dałam radę....
a słońca nadal brak, oczy się zamykają i chyba czas na 2 kawkę.... -
U mnie też od samego rana słońce świeci w najlepsze
Kasia, a może Tantum Rosa sobie kup.
Ewa, to nie była typowo ciążowa. Kupiłam ją w.... lumpeksie za 15 zł. Rozmiar 42, ale ciocia mi ją doprowadziła do porządku pod pachami i była ok. Zwiewna i bardzo dobrze się w niej czułam. -
o Ty spryciulo Milcia:) na ciuchach ją kupiłaś? nieźle, a w ogóle nie wygląda:)
jeju może masz rację z tym tantum rosa. a ostatnio wypieprzyłam te co miałam ale one były stare, pójdę zapytać w aptece zaraz,
tak mnie muli że pewnie i kibelek zaliczę;/
oooo MAŁa to współczuję kanałowego!!! ale masz już z głowy ten problem na szczęście i ciążę będziesz do końća przezywać w spokoju.
KASIEK współczuję że to tak do dupy powychodziło z tymi pęcholami ehhh;(
-
hihi superowsko:)
też bym tak chciała trafić w sumie kto wie może się na lumpek wybiorę niebawem:) tzn za jakiś miesiąc:)
Milcia uratowałaś mnie z pomysłem o tantum rosa:)jest bezpieczny i poczytałam że pomaga:D
no ja sobie taką jedną na allegro upatrzyłam niedrogą bo chyba coś koło 70zł no ale zobaczymy:)
-
Ale mnie wywalilo..Glowa zaczela tak cmic ,ze nie dalo rade na oczy patrzyc i musialam sie walnac..Teraz pytanie za sto pkt ostatnio czesto boli mnie glowa , moze to bycwina bromka????
Heee ja 2lata temu jak szlam na wesele kupilam kiecke w ciucbholadzie za uuwaga!!!Zlocisza!!A byla zajeVista..Czasem mozna niezle perelki wynalezc...