my starające się
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieska, masz podobny wykres do mojego, jeszcze wysoka temperatura, więc miej nadzieje ja bym się bardziej nakręcała gdyby bolały mnie piersi,a tu nic... i to jest u mnie dziwne, bo od zawsze co drugi cykl albo w każdy bolały mnie przez co najmniej tydzień przed okresem, a odkąd zaczęłam się starać o dziecko i łykać kwas foliowy, to nic... W tym cyklu tylko sutki mam wrażliwe i tyle. A jak to u Was wygląda??
Nieska lubi tę wiadomość
-
ja po duphastonie w zeszłym cyklu miałam strasznie bolące i wielkie piersi, nawet podczas snu i zmiany pozycji je odczuwałam. Teraz powolutku też zaczynam je czuć, więc pewnie najgorsze jeszcze przede mną. Ale jak to mówią wszelkie zmiany są dobre, jak nie jest tak jak było zawsze, może idzie nowe u Ciebie
-
martta, Ewelka Elka u mnie chyba niestety tak jest, że temperatura jest wysoka a w dniu miesiączki drastycznie spada, tak miałam w poprzednim cyklu. No ale zobaczymy. Piersi mnie bolą i są nabrzmiałe, ale dziś jakby trochę mniej więc to kolejny dowód na to, że @ się zbliża wielkimi krokami. Poza tym, w ogóle się nie czuję ciążowo. Jak przed każdą @ jestem przybita a w tym cyklu to już wyjątkowo, ciągle płakać mi się chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 10:03
Nieska, rocznik 82'
rozpoczęcie starań 10.2015 -
Zobaczymy co przyniesie jutro i kolejne dni, z tym zmienianiem to mi już dwa razy zmieniali termin owu na wykresie. Będzie dobrze, jak nie teraz to później. Pamiętajcie tylko spokój może nas uratować i pomóc zapłodnić, nie możemy się nakręcać jak to mówią wszyscy mądrzy lekarze.
-
Też mi zmienili i zobaczymy kiedy teraz wyznacza nową może test owulacyjny wyjdzie pozytywny z grubą krecha czerwona A lekarze...no zazwyczaj są bardzo mądrzy ale jak przyjdzie co do czego to nic nie wiedzą i tylko tabletki przypisują...
martta lubi tę wiadomość
-
Wiecie co dziś zrobiłam? obejrzałam jeszcze raz testy które zrobiłam wczoraj i przedwczoraj... i ten z wczoraj ma drugą kreskę ledwo widoczną ale ma. Wiem, że nie powinnam patrzeć na te testy po upływie takiego czasu ale cóż...
Test z przedwczoraj nie ma kreski ciążowej. Nie wiem co myśleć. Chyba jutro powtórzę test albo w środę pobiegnę na betę. KurczeNieska, rocznik 82'
rozpoczęcie starań 10.2015 -
Nieska i jak test z rana zrobiony?
No nie wolno potem oglądać niby tych testów bo czasami się pojawia ta druga kreska a być jej tam nie powinno. Nie wiem dokładnie na czym to polega i jaka reakcja zachodzi, ale na wszystkich testach to najczęściej jest napisane. Także lepiej świeży zrób
marta95 jak tam Twoja temp dzisiaj? moja póki co wróciła na dobre tory. Mała rzecz, a cieszy.... -
a u mnie dziś niestety spadek tempki... więc zapewne tak jak miało być jutro przyjdzie @... Nie wiem dziewczyny co można dodatkowo robić żeby się udało... Ten miesiąc był trochę inny i miałam lekkie nadzieje że się udało ale przez ten spadek już mocno powątpiewam... miałam dziś zrobić jeszcze jeden test z rana ale skoro temperatura spada to już mi się odechciało. Smutne to wszystko.