my starające się
-
WIADOMOŚĆ
-
bobo_frut wrote:a czy w tym cyklu, który trwał 38 dni robiłaś może test ciążowy? albo może masz jakieś inne przyczyny, które mogłyby wydłużyć cykl?
moje cykle trwały ok. 25 dni +/- 1 i owulacja wypadała mi na 12 dzień cyklu, więc też możecie działać w tych dniach, a nawet wcześniej
co do samych testów owu to nigdy ich nie praktykowałam... metoda temperaturki the best evet
Robiłam nawet kilka testów, na jednym niby też widziałam cień cienia kreski, ale niestety potem się okazało że to jednak nie ciąża. Też się właśnie zastanawiam czy tracić kasę na tę testy skoro od tygodnia nic się nie zmieniło... ale tak to działamy -
Dziewczyny, a mi z kolei cos tam zawsze w koncu wychodzi z tych testow. Tylko staram sie je robic zawsze podobnie, czyli od 18 ograniczam plyny, a potem okolo 20.30 robie test. Marta95 to rzeczywiście dziwne, ze nagle tak Ci sie wydluzyl ten cykl jak nie bylo żadnej wczesnej ciąży ani lekow. Moje cykle zawsze 28-29 dni, ostatnio po duphastonie byl szybciej. A Ty nie bbralas wtedy żadnych leków?
-
martta, na początku robiłam testy koło 13 od kilku dni robię kolo 21, ale wychodzą takie same. A co do cyklu, na poczatku tamtego dostałam dość wysokiej gorączki, z tabletek wzięłam tylko gripex, więc może to przedluzylo cykl. Jedynie jakie leki biorę to Inofem, pani ginekolog przepisala mi, ale szczerze mówiąc nawet nie wiem po co, piję je bo to saszetki, jest tam kwas foliowy więc nie zaszkodza
-
Tak ja tez lubię jak cos przypisza i nawet nie powiedza po co. Dopiero człowiek sam musi potem studiować ulotki trzymam kciuki za ten cykl zeby byl normalny i owocny u Ciebie. Ja czekam na skok temp jak na zbawienie dobrze, ze przygotowania świąteczne to jakos tyle o tym nie rozmyslam
-
Dzieczynki, życzę Wam Świąt pełnych miłości i nadziei, które będą obfitowały w spokój i odpoczynek,
a także wspaniałego i pełnego optymizmu Nowego Roku,
aby szczęście nigdy Was nie opuszczało.martta, martamarta lubią tę wiadomość
Nieska, rocznik 82'
rozpoczęcie starań 10.2015 -
Niech czas Świąt Bożego Narodzenia będzie pełen atmosfery radości, wytchnienia i zatrzymania od codziennego pędu. Życzę by św. Mikołaj przyniósł Nam wszystkim najpiękniejszy prezent - dużo miłości + fasolka! Wesołych Świąt!
martta, martamarta, Nieska lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki może to spadki implantacyjne, czy jak to się tam mówi ja wczoraj miałam 10dpo i zrobiłam test, no niestety negatywny, dziś zaczął mnie boleć brzuch tak jak przed okresem, ale temperatura nadal wysoka, więc jeszcze mam nadzieję A kilka dni temu przyśniło mi się że miałam córeczkę o imieniu Kornelia nigdy wcześniej nie pomyślałabym o takim imieniu dla dziecka, ale gdyby się okazało w tym miesiącu że jednak się udało i byłaby to dziewczynka to chyba by już została Kornelką dwa dni i się przekonam czy to był jakiś znak