my starające się
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh piersi jakby zelżaly a sutki też jakby......i dupa blada napewno......no czekam [email protected] ma co.....
Whay whay whay? -
Na to wygląda
Ja siedzę na ovu i oglądam wykresy, doszukując się ciążowych z podobnymi do moich wahaniami temp...
Dokucza mi ta cholerka kolka czy co to tam jest.. no i włączył mi się szczur lodówkowy, pożeram wszystko... i mam wyrzuty sumienia.
Poćwiczyłabym gdyby nie ta kolka.Nieska, rocznik 82'
rozpoczęcie starań 10.2015 -
Ehhhh dziewczyny, tak to jest z nami kobietami, ciezkie zycie mamy ooo nawet do rymu wyszlo. Ja mialam sie przytulac a tymczasem poklocona z mezem zbieram sie do spania. Do d... to wszystko! Ale trzymam za Was mocno kciuki, ja chyba tez cykl.spisuje juz na straty
-
Nie wiem jakos jak na złość nie mozemy sie dogadac w tym miesiacu w ogole czemu te chlopy jak mamy trudny czas i ciazowego swira w glowie to nie moga wspierac tylko swoje dorzucaja. Po czym spokojnie ida spac a Ty sie kobieto lampisz w sciany wkurzona. Ehhhh... ale dzieki nieska za dobre slowo dwa dni szybko mina...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 23:36
-
U mnie pojawiła się znowu @, zawsze przed bardzo bolaly mnie piersi i były spuchniete a teraz tak nie miałam i myślałam że to może jakiś znak, z tego co obserwuje to w ogóle nie znam swojego organizmu, przed @ w ostatnich 5 miesiącach pojawialy sie umnie mdłości, klucie, ból piersi. Jest mi smutno ale trzeba mieć nadzieję, jadę na zakupy poprawić sobie humor
-
Martamarta przykro mi, ale glowa do gory, mozesz sobie spokojnie poszalec na święta i nowy rok, a potem działać, działać u mnie dziwny wczesny skok temp. Ale to chyba przez alko z przyjaciolmi wczoraj, nawet głowa trochę boli dzisiaj musialam sie odstresowac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 09:13
martamarta lubi tę wiadomość