oczekując na owulację
-
WIADOMOŚĆ
-
ja sie dziewczyny poddaję. jest juz u mnie 60 dzien cyklu wszystkie badania potwierdziły ze nie mam owulacji biore stertę leków i hormonów dostałam od nich brazowo krwisty śluz. mam go juz z jakies dwa tyg temperatura mi tak okrutnie skacze w góre w dół ze przestałam oznaczac ją na wykresie. odpuszczam bo to dla mnie za duzy stres. Juz nie mam na to siły. co ma byc to będzie. Wam wszystkim zycze abyście doczekały malutkiej fasolki którą tak bardzo wszystkie pragniemy....
pasia27 lubi tę wiadomość
-
na to licze ale juz nie wiem co robic i myślec. nie mam okresu od 2 miesięcy nie mogę ocenic śluzu bo mam plamienia i nie mam owulacji to jak mam zajsc?
-
ale rozumiem, że chodzisz na monitoring cyklu? To wszystko pewnie jest spowodowane tymi lekami , które bierzesz, jak Ci się wszystko dzięki nim poprawi w końcu też wszystko wróci do normy, zobaczysz. Życzę Ci siły i wytrwałości w tym wszystkim. Na pewno zostaniesz mamą tylko trzeba o to bardziej powalczyć.
-
Ja to nie wiem czy w tym cyklu doczekam sie owulki. Zastanawiam się też nad luteina, bo niby od 16 dc powinnam ja zacząć brać i nie wiem czy się wstrzymać może owu będzie później czy jak się śluz zmieni calkowicie to zacząć brać czy w ogóle nie brać może @ przyjdzie sama...
******************************GANG18+***************************** -
hej dziewczyny czy mogę się przyłączyć do rozmowy??
we wtorek (11dc) miałam monitoring i w prawym jajniku był pęcherzyk 19mm gin powiedział że dziś (13dc)powinnam mieć ovu a mam mniej śluzu niż wczoraj ale odczuwałam dziś rano jakby bóle owulacyjne a temp. ani nie wzrasta ani nie spada jak myślicie czy będę miałam czy już miałam ovu??To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Mychaa22 wrote:czy możliwe jest, że pęchęrzyk 17 dc miał 14,5 mm i 19 dc mógł pęknąć?
Mychaa22, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
dziękuje kochane:)
działam codziennie:) dziś temp wzrosła zobaczymy co się bd dalej działo mam nadzieje że nie spadnie przez najbliższe miesiące:)
Kwiatuszek, nie martw się może nic jeszcze nie jest przesądzone ja trzymam za Ciebie kciuki:*kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. tez jestem jeszcze swiezak bo wlasciwie ten cykl zaczelam regularnie mierzyc temperaturke i troszke jeszcze sie nie orientuje ,tez czekam na owulke i właściwie to nie wiem czy się doczekam czy to właśnie jakoś teraz mnie nawiedzi bo wczoraj robiła test i była druga kreseczka prawie jak kontrolna,lekko jasniejsza a dziś juz jednak jaśniejsza bardziej. ogólnie cykle mam tak miedzy 26 a 29 choć zdarza się i 31 i 24, czy któraś z Was może sprobowac cos zinterpretowac dziękuje i pozdrawiam
https://ovufriend.pl/graph/16581a1da63421affd59557f1b7e9cf6
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 21:44
-
Dziewczyny nie uwierzycie, byłam pełna zrezygnowania nie mam okresu od lutego, wizyty lekarskie mnie jeszcze bardziej dobiły i postanowiłam odpusc te starania przestałam nawet prowadzić wykres,a tu ostatnio zaczęłam się dziwinie czuc mdłości męczące zapachy i totalna rewolucja jesli chodzi o jedzie. wczoraj postanowiłam zrobić test ciązowy i pojawiłay się upragnione dwie kreseczki!!!!!!!!! jak to możliwe brak owulacji( potwierdzone badania lekarza) brak okresu a tu ciąża!!!!!!!!! dziewczyny wszystko jest możliwe cusa się zdarzają!!!!! dzis ide do gin w celu potwierdzenia i ewentulnych badan. ŻYCZĘ WAM TAKIEJ NIESPODZIANKI, UPRAGNIONEJ FASOLKI!!!!!!
kwiatuszek789, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny