Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelles wrote:Mamy przerwę w staraniach. Ogarniam się w nowej pracy. Staram się jak najszybciej wdrożyć. Poza tym wszystko super.
I odskocznia od starań 😊
Ja narazie też do czerwca/lipca prawdopodobnie przerwa i muszę znaleźć sobie zajęcie jakieś 🙈 -
Starająca111 wrote:Lili a wiadomo czemu poroniłas? I w którym tygodniu?
A poprzedniego łyżeczkowania musiałam wyciągnąć materiał i oddać do badań immunologicznych. I wyszło za dużo komórek nk i innych immunologicznych. Muszę sprawdzić zęby i migdały. Zrobić wymazy i posiewy z dróg rodnych. W nastepnych staraniach steryd i immunoterapia. -
Lili❤️ wrote:W styczniu miałam biochemiczną i teraz 15 lutego również biochemiczną..
A poprzedniego łyżeczkowania musiałam wyciągnąć materiał i oddać do badań immunologicznych. I wyszło za dużo komórek nk i innych immunologicznych. Muszę sprawdzić zęby i migdały. Zrobić wymazy i posiewy z dróg rodnych. W nastepnych staraniach steryd i immunoterapia.Lili❤️ lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! ❤️
Ja juz chyba wariuję i chciałam zapytać Was o zdanie.
Słowem wstępu: jestem na clo i ovitrelle. Urosły ki 2 dominujące pecherzyki. Cykle mam 34 dniowe i dzisiaj wypada 19 dzień cyklu.
W środę miałam robiony zastrzyk na pęknięcie aczkolwiek wydaje mi się, że dzień wcześniej jeden pękł sam. Minęły 3 dni. Boli mnie strasznie podbrzusze jak na miesiączkę i okropnie spuchły mi sutki.. są bardzo tkliwe.. czy to normalny objaw? Czy to zwiastun miesiączki? Miała tak któraś z Was?
-
Monia115 wrote:Cześć dziewczyny! ❤️
Ja juz chyba wariuję i chciałam zapytać Was o zdanie.
Słowem wstępu: jestem na clo i ovitrelle. Urosły ki 2 dominujące pecherzyki. Cykle mam 34 dniowe i dzisiaj wypada 19 dzień cyklu.
W środę miałam robiony zastrzyk na pęknięcie aczkolwiek wydaje mi się, że dzień wcześniej jeden pękł sam. Minęły 3 dni. Boli mnie strasznie podbrzusze jak na miesiączkę i okropnie spuchły mi sutki.. są bardzo tkliwe.. czy to normalny objaw? Czy to zwiastun miesiączki? Miała tak któraś z Was? [/QUOTE
Cześć Monia czujesz się tak po ovitrelle.. To normalny objaw, też tak miałam... Aczkolwiek zrób test w dniu spodziewanej miesiączki. Wszystkie objawy są dwuznaczne. -
Lili❤️ wrote:W styczniu miałam biochemiczną i teraz 15 lutego również biochemiczną..
A poprzedniego łyżeczkowania musiałam wyciągnąć materiał i oddać do badań immunologicznych. I wyszło za dużo komórek nk i innych immunologicznych. Muszę sprawdzić zęby i migdały. Zrobić wymazy i posiewy z dróg rodnych. W nastepnych staraniach steryd i immunoterapia. -
Angelles wrote:Czy możesz napisać coś więcej? Co mają do starań zęby i migdały? Chodzi o jakieś stany zapalne? Przepraszam jeśli moje pytanie jest banalne ale u Nas Póki Co podejścia naturalne więc nie jestem kompletnie w temacie.
Zęby jak są chore to zbierają się bakterie które są przenoszone do organizmu.. Różne Stany zapalne czy ropa. Wszystko trzeba sprawdzić.