testy owulcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
zalezy martus, jesli tempka skoczyla po pierwszych pozytywnych testach to owulka byla a poziom lh po owulacji moze sie wahac dlatego nie powinno sie robic testow owulacyjnych po pozytywnym wyniku. Jesli pojawiaja sie sporadycznie pozytywne testy owu a tempka nie wzrosla to Owulacji nie bylo..organizm probuje ale cos nie wychodzi.
-
z ta temperatura to powiem ci ze nie mierzylam teraz, po pierwszych pozytywnych mialam w tym czasie ten sluz plodny. natomiast disiaj mialam taki taki gesty bialy taki lepki i byla taka mikroskopijna plamka krwi.wiec juz sama niewiem, a ty robilas testy pomogy ci?????marta
-
Weronika86 a mogłabyś zerknąć do mnie? Ovu mi już 5 rz w tym cyklu przesuwało owulację. Wszystkie standardowe objawy się wykluczają. Testy negatywne. Tempka szaleje. Mam problem z zatokami od kilku dni - może to dlatego. Zero objawów,które zawsze były (ból krzyża, bóle podbrzusza). Nie wiem co o tym myśleć. Będę wdzięczna dziewczyny za interpretację. Pozdrowienia
-
Witam,jestem nowa na forum na ovu robię 3 cykl. Pierwszy raz chcę wykonać testy owulacyjne czy możecie mi powiedzieć czy postępując zgodnie z ulotką i średnią ilością dni cyklu nie będzie za późno zacząć testować 14 dnia cyklu? Dodam, że cykle mam tak 30/31 dni a owulka była około 18-20 dnia do tej pory
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lithe123 wrote:Nie ma za co W tym cyklu nawet chciałam poczekać z testami do 14DC (bo ostatnio pozytyw wychodził dopiero ok 17DC). A tu niespodzialnka, 13DC i niewątpliwy pozytyw.
ja właśnie dzisiaj miałam ewidentny pozytyw, czyli owulki mogę się spodziewać jutro albo pojutrze tak? miałam już nawet wczoraj pozytyw ale dzisiaj zrobiłam i kreska była ciemniejsza od wczorajszej i kontrolnej, więc liczę, że dzisiaj był taki prawdziwy pozytyw... jutro też zrobię i zobaczymy czy zblednie -
HELP.
Pokusiło mnie koło południa na zrobienie testu LH, nie z pierwszego moczu, ot leżał na wannie, to wzięłam i odruchowo zrobiłam. Jakie było moje zdziwienie, kiedy ujrzałam drugą kreskę, niemal tak wyraźną jak przykładowa.
Żeby się upewnić, że to ten dzień przed chwilą powtórzyłam test i...po testowej ani śladu! Jakim cudem ? Śluz zaczyna powoli zanikać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 20:01