Beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiżemka, czy po Luteinie miałaś jakoś zmienioną szyjkę- o ile ją badałaś, że tak powiem... Ja dziś rano (25dc, 13dpo) czułam jakieś lekkie dziwne ciągnięcie w podbrzuszu, śluz którego wcześniej nie było przy Luteinie był i jakby małe stróżki krwi. Boję się, że zanim będzie poniedziałek, okaże się, że beta nie est już potrzebna. Jutro 10 dzień mam brac luteine
-
ninkali wrote:Ciżemka, czy po Luteinie miałaś jakoś zmienioną szyjkę- o ile ją badałaś, że tak powiem... Ja dziś rano (25dc, 13dpo) czułam jakieś lekkie dziwne ciągnięcie w podbrzuszu, śluz którego wcześniej nie było przy Luteinie był i jakby małe stróżki krwi. Boję się, że zanim będzie poniedziałek, okaże się, że beta nie est już potrzebna. Jutro 10 dzień mam brac luteine2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
2016-inseminacja- ciąża ektopowa jajowodowa
2017-kriotransfer- poronienie zatrzymane 9tc (Agatka)
2018-kriotransfer -ciąża biochemiczna
2019- transfer 2 zarodków UDANY
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
Na jesień zabieramy naszego Śnieżka 🥰
🔜🤰🏼❓ -
Ninkali - dzięki, nawet nie mam czasu o tym myśleć ani się roztkliwiać nad sobą, mój roczniak skutecznie absorbuje mi wolny czas Jeśli kogoś to urazi, to przepraszam, ale ja uważam, że organizm jest mądry, i co ma być, to będzie. Jak sobie pójdzie to "coś" z brzucha, to znaczy że tak miało być. Wolę to, niż potem dzieciaka z wadami a reszcie życzę powodzenia i gorąco trzymam kciuki za pozytywne bety i testy:)
-
nick nieaktualny
-
Ciżemka, może to Cię pocieszy, że ja dostałam plamień w ciąży biochemicznej, kiedy beta spadła już poniżej 5. Także nie miałam szans zareagować, ale Ty masz luteinę i wypoczynek, także może nic złego. Trzymaj się cieplutkoIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Po luteinie się prawie całkowicie uspokoiło jeszcze tan coś poleci ale dziś to niebo a ziemia . Jutro jadę kontrolnie na bete przed wizytą. Moje ręce pięknie wyglądają po tylu wizytach2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
🔜🤰🏼❓ -
nick nieaktualny
-
ninkali daj znać jaki będzie wynik2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
🔜🤰🏼❓ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale ja też plamień dostałam w dniu @ ! kurczę, mogłaś zrobić2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
🔜🤰🏼❓ -
Patika wrote:Hej dziewczyny dziś dostałam wyniki bety...
Mam 33 dc a beta wynosi 15,69...
Jest prawidłowa?
Trochę panikuje...
Co pokazują testy sikane?Agnessa lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Heh dziewczyny;) widzę ze tu same mądre głowy są, wiec i ja zapytam; ) otóż zrobiłam dzisiaj bete 3 dni przed okresem bo dziwnie sir czułam. Wynik to 2.83 norma do 5.3 poza ciaza. Czyli nie jestem w ciąży? Czy Może za wcześnie? I czemu nie 0?Brychta
-
zrób powtórkę w dniu @. Ja dzień przed miałam 4,23 a później był przyrost2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
🔜🤰🏼❓ -
Moja historia pokazuję, że warto na prawdę parę razy się upewnić zwłaszcza zalecenia lekarzy. U mnie w porządku póki co, przyjmuję 4x luteinę więc krwawienie się uspokoiło ale beta wolno rośnie. Więc czekam i zobaczę co czas pokaże . Nawet jak stracę ją to wiem, że zrobiłam na prawdę wszystko co mogłam więc nie zadręczam się. Jutro mam wizytę u "ekspertki", która w moim wyniku nie widziała cienia szans na ciąże a w środę w klinice gdzie mieliśmy zabieg inseminacji. Wtedy dowiem się coś więcej.
Brychra trzymam kciuki u Ciebie żeby przyrosło!2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
🔜🤰🏼❓ -
nick nieaktualny