Beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane, mam dzisiaj 42 dc, jestem po porannym testowaniu- negatywny wynik. Jeśli nie dostanę do poniedziałku, to lecę na Beta HCG. Od 4 dni pobolewa mnie dziwnie w podbrzuszu, nie jest to silny ból ale towarzyszy mi prawie cały dzień. Trzymajcie kciuki oby się powiodło.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie 50 zł. Ale to może też zależy od laboratorium... AniaByd86, musi być dobrze, skoro się starasz, długo cyklu nie ma... Mojej kuzynce też do czterdziestego dnia testy nic nie pokazywały, a potem bum i się okazało, ze na hcg wyszło Czyli co obie testujemy w pon?
-
nick nieaktualny
-
Hej, beta wyszła 10,27 - przyrosła ale ten przyrost jest poniżej normy. Plamienie a raczej krwawienie dalej jest i brzuch boli. Czekam do poniedziałku i zobaczymy co dalej2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
2016-inseminacja- ciąża ektopowa jajowodowa
2017-kriotransfer- poronienie zatrzymane 9tc (Agatka)
2018-kriotransfer -ciąża biochemiczna
2019- transfer 2 zarodków UDANY
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
Na jesień zabieramy naszego Śnieżka 🥰
🔜🤰🏼❓ -
nick nieaktualnyCiżemka, a może uda Ci się pojechać teraz na pogotowie. Najlepiej zadzwonić i zapytać gdzie ginekolog ma dyżur pod 999 i w Twojej okolicy Ci powiedzą. Moja przyjaciółka tak miała, szybko na pogotowie tam dali jej leki i obserwacja. Dzięki temu wszystko dobrze się skończyło. Ja przepraszam nie chce Ciebie stresować. Chce pomóc i móc znaleźć jakieś rozwiązanie. U mnie w rodzinie kobiety przez czasem 2-3mce mają okres mimo ciąży.
-
Byłam na pogotowiu dzisiaj, zrobił usg ale nic nie widać bo tak wczesna to ciąża. Miałam przyjąć x4 luteine, czekać i leżeć2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
🔜🤰🏼❓ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLichaKicha wrote:Ninkali - owulację miałam 19.02, pierwszy pozytywny test wyszedł mi bodajże 01.03 czy 02.02- z bardzo bladą kreską. Teraz niezależnie od pory dnia - dwie, w pierwszej ciąży też szybko mi wychodziło.
Wow:D suuuper! Zazdroszczę!!!! bardzo się cieszę Twoim szczęściem! -
Pobolewa mnie brzuch ale tak dziwnie, niby na okres ale inaczej. Skurczami chyba tego bym nie nazwała. W poniedziałek będę w domu i będę chciała znów iść na bete i dostać się do jakiegoś lekarza. A kontrole zwykłą mam we wtorek ale będę wolała to załatwić w poniedziałek. Wg ostatniego dnia okresu zaczyna się 5 tydzień ale z uwagi na betę zgaduję że to świeża sprawa jest:P2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
🔜🤰🏼❓ -
nick nieaktualny
-
dziękuję kochane! będę dawać znać jak się rozwija sytuacja :*2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
🔜🤰🏼❓