Beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
od sierpnia 2014 a mam wrażenie że wieczność. Juz raz byłam z moim mężem w ciąży ale około 10tc nie było akcji serca i zabieg a ta ciąża to była parę lat temu. Dopiero wtedy ( w sierpniu 2014) stwierdziliśmy że czas się postarać o kolejne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 23:31
2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
2016-inseminacja- ciąża ektopowa jajowodowa
2017-kriotransfer- poronienie zatrzymane 9tc (Agatka)
2018-kriotransfer -ciąża biochemiczna
2019- transfer 2 zarodków UDANY
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
Na jesień zabieramy naszego Śnieżka 🥰
🔜🤰🏼❓ -
tak, cały szereg badań. Leczymy się w klinice Invicta a to było nasze 2 podejście do inseminacji. Na początku byliśmy skreśleni nawet do tego bo wyniki męża tragiczne. Na naturalną nie było szans a i do inseminacji jakość była kiepska. Ale przez rok tak męczyłam męża witaminami,dietą i ćwiczeniami że 8 krotnie polepszyliśmy wyniki łapiące się już spokojnie na normy podane przez WHO. U mnie nie było problemów, przy najmniej tak z badań wynikało które zrobiłam a robiłam wszystkie możliwe hormonalne, inhabine, AMH itp. poza tym byłam już w ciąży więc zakładałam że przynajmniej w budowie jest ok2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
🔜🤰🏼❓ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A więc, robiłam teścik rano o czułości 10 i wyszła baaardzo blada druga kreska. Można powiedzieć, że cień ale widoczny gołym okiem. I teraz czy cieszyć czy martwić. Od początku to wszystko wydaje się dziwne. Od środy mam brązowe plamienia mimo włączenia ponownie luteiny i teraz zagwozdka czy wszystko ok. Wizyta dopiero we wtorek myśle nad beta jeszcze dziś ale wolałam świeża zrobić przed wizyta w poniedzialek hmmm. To mój 29 dc a 17 od owulacji stwierdzonej na usg2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
🔜🤰🏼❓ -
nick nieaktualnyCizemka, to super ze coś jest może idź na betę,a byłby dzis wynik? Zawsze możesz iść w poniedziałek i zobaczyć czy wzrasta. I tak każą Ci iść. Mi przy stracie kazali chodzić by sprawdzić czy wraca wszystko do normy. A tu kiedy szansa na dzidzie to mysle,że każą znowu zrobić betę. Och tak się cieszę Twoim szczęściem!!!
-
Polazłam na betę, wynik wieczorem mnie po prostu martwią mnie te plamienia brązowe
Dzięki ninkali :*Martusiaa lubi tę wiadomość
2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
🔜🤰🏼❓ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny