Beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
LEĆ zatem! będziesz spokojniejsza trzymam kciuki!2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
2016-inseminacja- ciąża ektopowa jajowodowa
2017-kriotransfer- poronienie zatrzymane 9tc (Agatka)
2018-kriotransfer -ciąża biochemiczna
2019- transfer 2 zarodków UDANY
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
Na jesień zabieramy naszego Śnieżka 🥰
🔜🤰🏼❓ -
nick nieaktualny
-
oj ale jak miałas 7 to wg chyba norm laboratoryjnych coś się jednak działo. Szkoda
U mnie też nic nie zaskoczyło, byłam na wizycie i lekarka powiedziała mi, że na 13 dzień powinna być większa wartość niż to co ja i kazała odstawić luteinę lipa lipa lipa,
Jeszcze plamienia dostałam ( mimo luteiny ) więc chyba @ przylezie od razu po odstawieniu2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
🔜🤰🏼❓ -
O rany ( To widzę, że obie dzisiaj pecha mamy.. Zastanawiam się czy ja muszę iść do lekarza, czy to się samo tam "porobi" tak jak ma być? W sensie, że dostanę @ i od nowa? Czy powinna się jakoś zacząć leczyć, coś zażywać, chyba nie wszystko ze mną ok skoro takie niby poronienie?
-
nick nieaktualnyHej Wiem, ze takich postow bylo wiele i ze pewnie odpowiedzi takze. Sama nie wiem co mam ze soba zrobic. Od ponad tygodnia czuje, ze jestem w ciazy jednak ani testy ani beta tego nie pokazuja. Dzisiaj 36 dc a normalnie trwa moj cykl 29 dni. Mam mdlosci, bole glowy, zgage, duzo sluzu, i dziwne uczucie w podbrzuszu. Bylam taka szczesliwa dopoki nie zobaczylam dzisiejszych wynikow bety : 1.20. Zawsze mialam cykle jak w zegarku. Myslalam, ze beta to wyrocznia i teraz sie boje czy nie jestem chora bo czuje sie tragicznie. Nie mam z kim porozmawiac. Testy z allegro tez negatywne a juz tydzien temu powinnam miec @.
Brychra lubi tę wiadomość
-
Czakira to może masz to co ja, ja też czułam ciążę, miałam bole w podbrzuszu, bardzo dużo śluzu, piersi okropnie bolą, temp była wyższa itd., zrobiłam bete przedwczoraj było 7,05 a dzisiaj 3,75, więc to była biochemiczna u mnie. Okres też się spóźnia, ale cierpliwie już czekam na niego i na nowy cykl i od nowa starania...
-
Hej dziewczyny ☺ przeczytałam już chyba wszystkie posty w Internecie ale odczytywanie wyniku beta jest dla mnie czarną magią. Od początku.. dzis powinnam dostac okres, ale rano robilam test i wyszła blada kreska. Po pracy poszłam na betę i mój wynik wynosi 120 mUl/ml. Nie wi czy mogę się cieszyć ??MinnieMouse
-
MagdaKrakow wrote:O rany ( To widzę, że obie dzisiaj pecha mamy.. Zastanawiam się czy ja muszę iść do lekarza, czy to się samo tam "porobi" tak jak ma być? W sensie, że dostanę @ i od nowa? Czy powinna się jakoś zacząć leczyć, coś zażywać, chyba nie wszystko ze mną ok skoro takie niby poronienie?2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
🔜🤰🏼❓ -
Minnie91- jasne ) ciesz się ! taki wynik oznacza ciążę )
Ciżemka- racja, pójdę na wizytę w najbliższym czasie, tym bardziej że mam problemy z tarczycą którą leczę, więc sprawdzę co się dzieje. Teraz niecierpliwie czekam na @ i na nową nadzieję Na szczęście nie mam jakiegoś mega doła po tej sytuacji, nadal żyję nadzieją, że może następnym razem... -
nick nieaktualnyMagdaKrakow nie slyszalam o ciazy biochemicznej ale juz sie doinformowalam:) Wlasnie do mnie tez to nie pasuje bo plamienie mialam 5 dni po owulacji i poten ani kropli. I po tym plamieniu zaczely sie zgagi itp. Dzisiaj caly dzien mam mdlosci... No nic, jutro ide do ginekologa. Mam nadzieje, ze to nie zadna choroba. A nawet jesli dziwna odmiana biochemicznej to niech te mdlosci sie skoncza...
-
ej, ja też dziwnie, beta 7,15 rosnące w 9 dniu po owulacji. Testy ciązowe- dwa pozytywne , jeden nic nie pokazał, ale kreski bladziutkie. Okresu nadal nie ma, cycki trochę bolą. Jakieś dziwne plamienia, jakby różowy glutowaty śluz, mętny, tylko przy podcieraniu ( jakież to poetyckie). Nie skaczę pod sufit, czekam do 16.03 aż mój lekarz wróci z urlopu, nie będę w 4 tyg. potencjalnej ciąży lecieć się badać, jeszcze nie zgłupiałam
-
nick nieaktualny
-
Ostrzegam! po wspomnianej wizycie po której odstawiłam luteinę zrobiłam a z głupia franca znowu betę... która przyrosła do 7,28!!!! jednak trzeba pare razy się upewnić bo jak widać nawet lekarz może się mylić2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
🔜🤰🏼❓