Beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mii wrote:Cześć Dziewczyny A co myślicie o becie 671 15dpo. Nie jest za duża?
Nie nie piękny wynik powtorz po 48h i zobacz przyrost choć czuje ze będzie pięknyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 12:59
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Witam Was dziewczyny po miesięcznej nieobecności.w poprzednim cykluial ciąże biochemiczna.W tym znowu sie staraliśmy i wynik jest taki ,ze dziś powinnam dostać okres (32 dc).@ nie przyszła wiec zrobiłam test...i pokazała sie druga kreska,bledsza co prawda od pierwszej,ale dobrze widoczna,po 2 godzinach znowu zrobiłam test i znowu to samo,druga kreska wyraźna,lecz bledsza.Nie wytrzymałam i pojechałam na betę,wynik 423,34. Co o tym myślicie?nie za niska ta beta?pojutrze robię znowu,ale stresuje sie zeby sytuacja sprzed m-ca sie nie powtórzyła!Iguana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak zawiozłam dziecko do szkoły to kupiłam w rossmanie jeszcze jeden,inny test,hehe wiem,świruje już ...no i pokazały sie dwie grube krechy,tamten miał mniejsza czujność po prostu ...no,ale i tak okaże sie wszystko jutro
Bunia86 lubi tę wiadomość
Iguana -
nick nieaktualny
-
Iguana, bardzo ok. Przyrost 100% w dwa dni.
Aiwlys, podbudowałaś mnie po dwoch białych sikaniach ze moja ciaza urojona moze jeszcze potrwać chwile -
Ja bym pewnie nie wytrzymala i poszla ale moze lepiej sie nie stresoaac badaniami tylko na spokojnie umowic sie do lekarza i powtorzyc przed wizyta
-
nick nieaktualny
-
Chyba sobie odpuszczę to badanie,mam nadzieje,ze nic złego sie nie stanie i bedzie Ok!po nowym roku pójdę na wizytę do gina,moze już bedzie wtedy cos widać podczas badana.Trzymajcie sie dziewczyny,życzę wszystkim starającym sie z całego serca,aby sie udało!!Iguana
-
Poszłam dzisiaj do mojego gina.wiedzialam,ze pewnie mnie nawet nie zbada bo na to za wcześnie,ale chciałam pokazać wyniki bety itp. Ten dureń nawet na nie nie spojrzał i kazał przyjść. za tydzień! Jakoś mnie ta wizyta zdołowala,ale wiedziałam ze nic sie w sumie nie dowiem.najgorsze jest jednak to,ze zaczęłam delikatnie plamić i nie wiem co robić...jutro pojadę na betę jednak ta trzecia...Iguana
-
Witam serdecznie dziewczyny :*i zarazem gratuluje wszystkim Zafasolkowanym!:*
Otóż dziś mam 10dp Owulacji , myślicie ze za wcześnie na betę ?
Wydaje mi się ze tak ? Taki nasz urok ze jesteśmy niecierpliwe!
Ale wytrzymam chyba do Wigilii i wtedy pojadę na Betę. Co myślicie ..4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !