Beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzena782 wrote:Witam serdecznie dziewczyny :*i zarazem gratuluje wszystkim Zafasolkowanym!:*
Otóż dziś mam 10dp Owulacji , myślicie ze za wcześnie na betę ?
Wydaje mi się ze tak ? Taki nasz urok ze jesteśmy niecierpliwe!
Ale wytrzymam chyba do Wigilii i wtedy pojadę na Betę. Co myślicie ..
Witaj,ja bym poczekała i zrobiła w terminie miesiączki,chociaż wiem,ze niełatwo o cierpliwośćIguana -
nick nieaktualny
-
Zrobiłam te trzecia betę,wyglada na to,ze wszystko w normie,wzrosła o 120% w stosunku do przedwczoraj.wcxorajsze plamienie yo był w sumie śluz lekko podbarwiony krwią i po nim ani śladu.moze jakieś naczynko pękło lub po prostu zarodek sie zagnieżdża...panika była wczoraj straszna,w nocy co chwile wstawałam sprawdzić za tydzień idę do gina i mam nadzieje,ze już bedzie cos widać.Iguana
-
Iguana wrote:Wg kalkulatora przyrostu wyszło nawet 130%!!ciesze sie i jednocześnie jestem zdziwiona,ze miesiąc po ciąży biochemicznej znowu zaszłam!chyba ten wiesiołek zrobił swoje
-
Marzena782 wrote:DZIEWCZYNY ,DZIEWCZYNY ! Wiem wiem , nakręcam się .., dziś mam 11d po Owulacji .
Jutro idę na Bhcg .
Dziś nie wytrzymałam musiałam zrobić test !
Dwie Grube krechy ! Co myślicie ?
No to super!po świętach leć na betę.Ja tez jestem strasznie niecierpliwa.beta u mnie jest w porządku i najchętniej wszystkim bym już poinformowała,ale czekam na wizytę u lekarza i jego potwierdzenie!
Trzymam kciuki za Ciebie,aby wszystko było Ok i była dzidzia !!!Iguana -
Dziewczyny !! Zrobiłam 4 kolejne testy „ każdy innej firmy „ wszystkie II
Pojechałam odrazu do szpitala dziś na Betę !
Teraz Czekammmmm ! Proszę trzymajcie kciuki ☺️JuicyB, Bunia86, Foto_Anna lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Płaczemy ! Bo PIEKNIEJSZEGO SZCZĘŚCIA BÓG NA SAME ŚWIĘTA NIE MÓGŁ NAM DAĆ !!
Jestem w Ciąży !!!!! Po prawie 5 latach starań !
Udało się ! udało !!
Wynik 20,62 mIU/ml - powie mi ktoś czy to dobry wynik ? Który tydzień ? 11 dzień po Owulacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 17:59
4,5 roku starań
-
Nie byłam łatwym przypadkiem Dla Swojego docenta:)
Teraz przez telefon mówi ze dostał przepiękny prezent ode mnie na święta i bardzo za niego dziękuje !))
Nie nie ! TO JA BARDZO DZIĘKUJE ! ^^4,5 roku starań
-
nick nieaktualny